Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

kızlarr ben de dün başladım çalışmaya 3.sınıfım murat yayınları yardımcı kitabını bide geçmiş yıl sorularını aldım 2 ünite çalıştım daha :/

meraba canım toplam ünite sayını söyle sen de katıl istersen aramıza ben de daha başlardayım önceden başladığım halde daha 7 ünite bitirebildim

Vize sınavlarına çalışma grubu

Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .............53.... - ............8..........
prensesperi......47.......-...........11..........
merguana.......57.....-............26..........
bulancak28......28.....-..........28........
december90.....51.......-....................
sifaa................53.....-.......................
incireceli........49......-...........20.........
bedbaht-tosba....36........-........36.........
souklima20.........60.......-...............
gulbebek...................-..................
rhodes64..........40....-...............
semiha..............49....-.............7.........
arcak..............29......-.............2.......
ferdici..............35........-.........12........
goldflay...........50........-..........6.........
Teknurum.........59......-...........2.....

Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak eve mektup gelmiş anadolu üniden kayıt yenileme il ilgili ders ekle sil işlemi falan diyor bu konu hakkında pek bilgim yok sorularıma yanıt arıyorum bilenler cevap verebilirse çok sevineceğim..

- Ders ekle sil işlemi ne demek ve nasıl oluyor ? 2.dönem görmek istedğimi dersleri kendimiz mi belirliyoruz ?
- Ben 2. dönem için 2 dersten kursa yazılmayı düşüünyordum ders ekle sil işleminden sonra yazılmak daha mı iyi olur çünkü daha hiç bişey belli değil kafama göre gdip yazılmayayım dedim nolur nolmaz diye.. :) bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar
hafta sonu sınava girecek herkese başarılar dilerim
Allah yardımcımız olsun emeklerimiz boşa gitmesin
ptesi görüşmek üzere...

arkadaşlar
hafta sonu sınava girecek herkese başarılar dilerim
Allah yardımcımız olsun emeklerimiz boşa gitmesin
ptesi görüşmek üzere...

canım sana da başarılar dilerim.günlüğe yazmıssın aklımda sanki birşey yokmus gibi diye.benimde öyle olur sınavdan bir iki gün once ve stres yaparım neden aklımda birşey yok gibisine :44: sonra sınava girince hepsi aklıma gelir yaparım güzelde sonuçlar alıyorum şükür çok geçmiş olsun bide.Allahtan acil şifalar dilerim

merhaba arkadşlar,,

yarınki sınavda herkese başarılar,umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız,güzel haberlerinizi verirsiniz..

kızlar bugün bana sınav yeri değişikliği mesajı geldi telefona nasıl değiştiriliyor yoksa bürolara gidipmi değiştiriyorum bu arada başarılar herkese

kızlar bugün bana sınav yeri değişikliği mesajı geldi telefona nasıl değiştiriliyor yoksa bürolara gidipmi değiştiriyorum bu arada başarılar herkese

büroya gidip değiştirebiliyorsun.22 sinden sonra değişiklik yaparsanda final için yapmıs oluyorsun.vize için geçerli olmuyor

kızlarr bir şey sorcm sizee ben bu sene ilk defa kayıt yaptırdım açıköğretime kamu yönetimi bölümüne ikinci üniversite olarak ..dün baktım siteye bir kayıt yenileme filan diyor hiç öyle bir şey yapmadım ki ben tarihi de geçmiş yarın gerçi büroma gidip sorcm ama kesin yaptırmam mı gerekiyordu off ya durup dururken boşa mı gitti kaydım benm şimdi :44::44:

senin dediğini anlamadım ama 2. üniversite olarak kayıt yaptımıssan.normalde şubat ayındada 2. harcını yatırıp nisanın ilk haftası mayısın son haftası sınava gireceksin.kayıt yenilemeni 2. sınıfta yapacaksın yine aklına takılan birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım

tamam anladım o zaman benim kayıt yenilememe gerek yokmuş zaten inanılmaz rahatladım çok teşekkür ederim

tamam tatlm gideyim zaten sınavları filan sorym kesin bir öğreneyim

kılar sınavınız nasıl geçti?

kızlarrrrr bende başladım ticaret hukukuna ,1 üniteden 38 sorudan 23 doğru .çıkrdım boşluklrmda vardı tabi.ii mi kızlar ya 2 üniteden sıkıldımm..sorularrı çözemedım ya

muhasebe uyglmlarına başladım ama geç olduğu için bıraktım

december90:1

ya bişi sorucam ben bilgisi olan varmı ben işletme ikinci sınıftayım şimdi harcımı yatırddım ama bandrol için gitmedim büroya eşim gitse olur mu ben gitmesem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…