kızlarr ben de dün başladım çalışmaya 3.sınıfım murat yayınları yardımcı kitabını bide geçmiş yıl sorularını aldım 2 ünite çalıştım daha :/
meraba canım toplam ünite sayını söyle sen de katıl istersen aramıza ben de daha başlardayım önceden başladığım halde daha 7 ünite bitirebildim
arkadaşlar
hafta sonu sınava girecek herkese başarılar dilerim
Allah yardımcımız olsun emeklerimiz boşa gitmesin
ptesi görüşmek üzere...
kızlar bugün bana sınav yeri değişikliği mesajı geldi telefona nasıl değiştiriliyor yoksa bürolara gidipmi değiştiriyorum bu arada başarılar herkese
kızlarr bir şey sorcm sizee ben bu sene ilk defa kayıt yaptırdım açıköğretime kamu yönetimi bölümüne ikinci üniversite olarak ..dün baktım siteye bir kayıt yenileme filan diyor hiç öyle bir şey yapmadım ki ben tarihi de geçmiş yarın gerçi büroma gidip sorcm ama kesin yaptırmam mı gerekiyordu off ya durup dururken boşa mı gitti kaydım benm şimdi :44::44:
tamam anladım o zaman benim kayıt yenilememe gerek yokmuş zateninanılmaz rahatladım çok teşekkür ederim
büroya gidip değiştirebiliyorsun.22 sinden sonra değişiklik yaparsanda final için yapmıs oluyorsun.vize için geçerli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?