aaa burda çalışma topiki varmış kızlar benide aırmısınız aranıza 21-22 ocak sınavımm Kredili sistem batırdı beni
Sosyoloji 1. sınıfım
Kitaplarım bitti tekrarlardayım
Bu arada kredili sistemi anlamayan kızlar ben bi resim buldum ve çok aydınlatıcı oldu bana
Eki Görüntüle 324272
kızlar kusurabakmayın bi süre yoktum hastalıklarla hastanelerle uğraşıyodum konuları bitirenleri tebrik ediyorum bize örnek olsun... bende uzun zamandır çalışamadım inşallah iyi olunca hemen başlıycam Allah hastalık vermesin kızlar geri kalan hiç bir şeyi kafanıza takmayın hele heleki sınavları sakın stres yapmayın
Vize sınavlarına çalışma grubu
Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı
piolin .............53.... - ............6..........
prensesperi......47.......-...........11..........
merguana.......57.....-............15..........
bulancak28......28.....-..........28........
december90.....51.......-....................
sifaa................53.....-.......................
incireceli........49......-...........20.........
bedbaht-tosba....36........-........36.........
souklima20.........60.......-...............
gulbebek...................-..................
rhodes64..........40....-...............
semiha..............49....-..........3.........
arcak..............29......-..........1.......
ferdici..............35........-.........12........
goldflay...........50........-..........5.........
geçmiş olsun canım,umarım bir an önce toparlanırsın...
Ahh kızlar ahh, benim basıma neler geldi kac gündür gelemedim ders calısamıyorum.. Aklım hep buradaydı kızlar simdi sakır sakır calısıyorlardır diyorumBen yaklasık 15 gündür kitap yüzü acamadım. İsyerindeki laptopum hardiski yanmıs bütün hesaplar gitmis onları toparlamaya calısıyorum Ocak da geldigi gibi gidiyor cok az zaman kaldı ve ben hala tarihi bitiremedim
aaa burda çalışma topiki varmış kızlar benide aırmısınız aranıza 21-22 ocak sınavımm Kredili sistem batırdı beni
Sosyoloji 1. sınıfım
Kitaplarım bitti tekrarlardayım
Bu arada kredili sistemi anlamayan kızlar ben bi resim buldum ve çok aydınlatıcı oldu bana
Eki Görüntüle 324272
utanarak yazıyorum benımde 2 oldu ünitem kızlar ya ben cok sıkılıyorum okurken üniteleri o yuzden de anlamıyorum sizce ünitenin sonundakı özeti okusam bırde sıra sızde sorularıın yanıtları o d aözet gibi sonra soruları çözsem yetmez mi:26:zaten bu sekılde gıdersem hıcbısey yetısmıycek en azından azda lsa bılgım olur konularda dıye düşünüyorum ne dersınız
canım sen açıköğretimin kendi kitaplarından mı çalışıyorsun?onlar çok uzun anlatıyor.murat yayınlarını tavsiye ederim.ben yıllardır ondan çalışıyorum.sorularını çözüyorum sınavlara girip geçiyorum bu şekildedaha uzun zaman var ümitsizliğe kapılma hemen ben işte çalışmazken son 15 günde çalışmaya başlar öyle girerdim sınavlara
evet canım aöf nin kendi kıtaplarından calısıyorum muratın hangı kıtaplarını alıcam konu anlatımlı olanlarımı acıkcası cok para dökmek ıstemdım bu ıse kolay yoldan halledeyım dedım am aboyel cok sıkıcı oluyor
evet canım konu anlatımlı olanları.kitapların tanesi 25 tl.genelde 2 kitabı oluyor.ben 4.sınıfa geldim onların sayesinde geldim.bazı soruları birebir tutturuyorlar.bir bak derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?