Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işletme 4 sınıfım daha tam çalışmaya başlamadım kızlar sizce ne yapmam lazım
maşallah canımmm geriya 36 üniten kalmışşş.:)
bende ticaret hukukuna başlamış bukunmaktayımm..ve konu çalışıyorumm kendime inanamıyorumm![]()
ben bitirdim ünitelerimi yarın tekrarlara başlayacağım
ALLAH kolaylık versin hepimize
sağol canımbende bir o dersten bir bu dersten çalışıyorum sıkılmayayım diye
![]()
harika bulancakbaya erken bitirmişsin
![]()
sağol canımbende bir o dersten bir bu dersten çalışıyorum sıkılmayayım diye
![]()
harika bulancakbaya erken bitirmişsin
![]()
insanın bir yerde kafasıda almıyır ya:)
ne güzel öle çalışabiliyorsan güzell,ama benn hiç yapamıyorum onu. 2 derste kalıyor sonra,o yüzden birini bitirip diğerine başlıyorumm ben..
bulancak canım tebrikler son 11 günün var ,bol bol tekrar yaparsın.Umarım güzel sonuçlar alırsın canım.
sağol canım inşallah dediğin gibi olur
şimdi ta baştan başlayacağım muratın soru bankası var onu da çözüp öyle gireceğim sınava
allah yardımcımız olsun
sağol canım inşallah dediğin gibi olur
şimdi ta baştan başlayacağım muratın soru bankası var onu da çözüp öyle gireceğim sınava
ALLAH yardımcımız olsun
hımm analdım canım,amin amin..morelin hep yüksek tut.hiçbişeye morelini bozma canım..
canım muratın soru bankası varsa hiçç korkma.bazı sorular o kitapla birebir çıkıyor.çöz duanı et içini ferah tut gir sınavına![]()
sağol canım.ALLAH razı olsun
evet ona güveniyorum desem yeridir yani:)
ALLAH senden de razı olsun canım,ALLAH sizin de sınavlarınızın güzel geçmesini nasip etsin![]()
hımm analdım canım,amin amin..morelin hep yüksek tut.hiçbişeye morelini bozma canım..
canım muratın soru bankası varsa hiçç korkma.bazı sorular o kitapla birebir çıkıyor.çöz duanı et içini ferah tut gir sınavına![]()
allah razı olsun ikinizden de
Bakalım murat yayınlarına güveniyorum biraz,olursa olur olmazsa napayım
Düşündükçe sıkıntıdan patlıyorum zaten
olsun da bitsin diyorum:)
kızlar bende konularımı bitirdim
artık özetlerimi okumaya başlıyorum
haftaya da denemeleri çözmeyi düşünüyorum
herkese allah kolaylık versin