• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

ben bitirdim ünitelerimi yarın tekrarlara başlayacağım
ALLAH kolaylık versin hepimize

işletme 4 sınıfım daha tam çalışmaya başlamadım kızlar sizce ne yapmam lazım

aaa burda çalışma topiki varmış kızlar benide aırmısınız aranıza 21-22 ocak sınavımm Kredili sistem batırdı beni :9:
Sosyoloji 1. sınıfım :16:
Kitaplarım bitti tekrarlardayım :16:

Bu arada kredili sistemi anlamayan kızlar ben bi resim buldum ve çok aydınlatıcı oldu bana

$untitled.webp

maşallah canımmm geriya 36 üniten kalmışşş.:)

bende ticaret hukukuna başlamış bukunmaktayımm..ve konu çalışıyorumm kendime inanamıyorumm:52:

sağol canım :16: bende bir o dersten bir bu dersten çalışıyorum sıkılmayayım diye :36:

ben bitirdim ünitelerimi yarın tekrarlara başlayacağım
ALLAH kolaylık versin hepimize

harika bulancak :16: baya erken bitirmişsin :16:

sağol canım :16: bende bir o dersten bir bu dersten çalışıyorum sıkılmayayım diye :36:

harika bulancak :16: baya erken bitirmişsin :16:

insanın bir yerde kafasıda almıyır ya:)

ne güzel öle çalışabiliyorsan güzell,ama benn hiç yapamıyorum onu. 2 derste kalıyor sonra,o yüzden birini bitirip diğerine başlıyorumm ben..

bulancak canım tebrikler son 11 günün var ,bol bol tekrar yaparsın.Umarım güzel sonuçlar alırsın canım.

insanın bir yerde kafasıda almıyır ya:)

ne güzel öle çalışabiliyorsan güzell,ama benn hiç yapamıyorum onu. 2 derste kalıyor sonra,o yüzden birini bitirip diğerine başlıyorumm ben..

bulancak canım tebrikler son 11 günün var ,bol bol tekrar yaparsın.Umarım güzel sonuçlar alırsın canım.

sağol canım inşallah dediğin gibi olur
şimdi ta baştan başlayacağım muratın soru bankası var onu da çözüp öyle gireceğim sınava
ALLAH yardımcımız olsun

şimdi ta baştan başlayacağım muratın soru bankası var onu da çözüp öyle gireceğim sınava
allah yardımcımız olsun

hımm analdım canım,amin amin..morelin hep yüksek tut.hiçbişeye morelini bozma canım..

ALLAH yardımcımız olsun

canım muratın soru bankası varsa hiçç korkma.bazı sorular o kitapla birebir çıkıyor.çöz duanı et içini ferah tut gir sınavına :29:

hımm analdım canım,amin amin..morelin hep yüksek tut.hiçbişeye morelini bozma canım..

sağol canım.ALLAH razı olsun:16:

canım muratın soru bankası varsa hiçç korkma.bazı sorular o kitapla birebir çıkıyor.çöz duanı et içini ferah tut gir sınavına :29:

evet ona güveniyorum desem yeridir yani:)
ALLAH senden de razı olsun canım,ALLAH sizin de sınavlarınızın güzel geçmesini nasip etsin:16:

ALLAH razı olsun ikinizden de :16:
bakalım murat yayınlarına güveniyorum biraz,olursa olur olmazsa napayım:110:
düşündükçe sıkıntıdan patlıyorum zaten
olsun da bitsin diyorum:)

Son düzenleme:
allah razı olsun ikinizden de :16:
Bakalım murat yayınlarına güveniyorum biraz,olursa olur olmazsa napayım:110:
Düşündükçe sıkıntıdan patlıyorum zaten
olsun da bitsin diyorum:)

sıkmna kendini rahat ol canım..

Piolincimm benim ünite sayısımm 51 imiş ..üffff yaaaa.artık sıkıca başlamalıyım....

...................................................

Son düzenleme:
........................................................................

Son düzenleme:
kızlar bende konularımı bitirdim
artık özetlerimi okumaya başlıyorum
haftaya da denemeleri çözmeyi düşünüyorum
herkese allah kolaylık versin

kızlar kusurabakmayın bi süre yoktum hastalıklarla hastanelerle uğraşıyodum konuları bitirenleri tebrik ediyorum bize örnek olsun... bende uzun zamandır çalışamadım inşallah iyi olunca hemen başlıycam Allah hastalık vermesin kızlar geri kalan hiç bir şeyi kafanıza takmayın hele heleki sınavları sakın stres yapmayın

Vize sınavlarına çalışma grubu

Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .............53.... - ............6..........
prensesperi......47.......-...........11..........
merguana.......57.....-............15..........
bulancak28......28.....-..........28........
december90.....51.......-....................
sifaa................53.....-.......................
incireceli........49......-...........20.........
bedbaht-tosba....36........-........36.........
souklima20.........60.......-...............
gulbebek...................-..................
rhodes64..........40....-...............
semiha..............49....-..........3.........
arcak..............29......-..........1.......
ferdici..............35........-.........12........
goldflay...........50........-..........5.........

Back