Kızlar ne takılır ?

Bana yakın arkadaşlarım çeyrek takmıştı sağolsunlar.
Altınlar bozuldu bankada.
Ama şimdi düşününce yakın sevdiğim bi arkadaşım günlük kullanacağım altın bi kolye alsa çok mutlu olurdum.
Kolye farklı bi hediye bence neticede herkes çeyrek takacak bi fark olabilir sizinki.
Böyle günlük kullanacağı çok abartı olmayan zarif bi kolye bence iyi bi fikir.
Zevkini az çok biliyorsunuzdur zaten.taktıkça sizi hatırlar.

ben de öyle düşündüm zevkini biliyorum ama kızlar kolye olmaz diyor

ben gidiyorsam çeyrek takıyorum öyle her arkadaşa da gitmem zaten sadece yakınlara giderim onlarada çeyrek

ben de öyle düşündüm zevkini biliyorum ama kızlar kolye olmaz diyor
Yani neden olmasın her zaman çoğunluğun söylediği iyi bir ffikir olmayabilir.
Sonuçta durumları da iyiymiş zaten.
Sizden bi hatıra olur ömür boyu takar.

gitmese bile sonradan görüşünce takısını vermesi gerekiyor bence

Çok yakınsa altın takmadan olmaz. Siz de bekarsınız sırayla bu işler.

Gucum neye yetiyorsa onu takarim ben. O ay maddi sıkıntı cekecegim belliyse bunu bile bile gucumun ustunde bisey alamam. Seninde maddi durumuna bağlı yani. Çeyrek takmak zorunda degilsin, ama takarsan da guzel olur.

Yol masrafın neyse de çok da özen më kuaför falan tak gram

Altın kolye daha mantıklı bence, ya da bir çift küpe, zevkini de biliyormuşsun zaten. Anı olarak kullanır.

şöyle bir şey nasıl düğün tarihlerini ve isimlerini yazdırsam
http://i.hizliresim.com/D2j4yo.jpg

kız seni yanına manevi destek için çağırıyor tamam gidiş geliş de bi masraf da bir çeyrek gözünde büyüyecekse, yakın arkadaşım dediğin kişiye maddi de bir destekte bulunmak zoruna gidecek ince ince hesap yapacaksan bence hiç gitme.
dükkanı 10 gün geç açarsın ama arkadaşının gönlünü yapmış olursun..

peki teşekkürler

benim yakın arkadaşım bana çok zarif bir küpe takmıştı mesela çok kalıcı ve çok hoş, bence küpe takabilirsin

Gram altın nerden baksan 100 küsür (22 ayar) o parayı verdikten sonra çeyrek tak döner dolaşır gelir benim arkadaşlarımda 5 çeyreğim vardı yıllar öncesinden düğünümde sağolsun getirdiler. 50 tl az demezsen tak

çeyrek takayım artık sonradan o parayı yerine koyarım

şöyle bir şey nasıl düğün tarihlerini ve isimlerini yazdırsam
http://i.hizliresim.com/D2j4yo.jpg
Çok kötü bence düğün için. Aslında günlük takmaya bile kötü
Bence sen bu arkadaşı kendine o kadar da yakın görmüyorsun. Bu kadar düşündüğüne göre.
Gerçekten yakın hisseden bu kadar hesap yapmaz. Para yerine gelir mutlaka. Önemli olan yanında olup gerekeni yapmak.

evet haklısınız valla

Bence çeyrek takmalısın ayıp olur yakın arkadaşın sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…