- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para unutulur çeyrek kalır. O da sizin Düğünde takar artıkilla altın olsun mu :)))
100 tl taksam
NE TAKAYIM TAM ALTIN MI :)ben de münferit katıldım bi çok yakın arkadaşımın düğününe hepsine de cumhuriyet taktım. beni 100 lira takmış olarak hatırlamalarını istemem. bilmiyorum bu benim fikrim tabi. ama sen çeyrek takmasam olmaz mı ya getirmişsin olayı. heralde 305847 tane yakın arkadaşın yoktur. bi çeyrekle batmazsın.
buarada maddi durumum ne olursa olsun yakın arkadaşıma çeyrek altın takmaya da utanırdım.
takıcam kız :)sen bu pintilikle hiç birşey takmazsın
ya hayır onu demek istemedim ama aranızdaki ilişkiyi bilemem. ben arkadaşlarımla çok çok yakındım. aramızda paranın lafı olmazdı. ama düğün niçin yapılır. biraz da yardımlaşmadır düğün yani. arkadaşına eşine dostuna en lazım olan zamanda tutup 100 lira takmak bana abes geliyor yani. ben elimden ne geliyorsa daha fazlasını yapmaya çalışırım. bu sizi yüceltir. yoksa olmayan paraları harcayıp borca girin arkadaşınıza hediye takmak için demek istemiyorum. ama kendimden fedakarlık edip onun gerçekten işine yarayacak bişey takardım ben olsam. böyle durumda kendimi ayakkabı almıyorum demem yani. ama bu benim yakın arkadaş penceremden böyle. sizin bakışaçınızın birbirinizle ilişkinizi bilemem tabi.NE TAKAYIM TAM ALTIN MI :)
takıcam kız :)
gram altın 108 tl .... 70 e 80 de mi var anaammmm kazıklandım mııı
altın fiyatları uçuşa geçti 15 çeyreğim vardı ucuz zamanda satıp bankaya attım saf gibiÇeyreğin yarısı benim dediğim 74tl imiş google ebay bi istersen
Seninki 1gramdır doğru
Çeyreğin yarısı benim dediğim 74tl imiş google ebay bi istersen
Seninki 1gramdır doğru
altın fiyatları uçuşa geçti 15 çeyreğim vardı ucuz zamanda satıp bankaya attım saf gibi
Gram altın nerden baksan 100 küsür (22 ayar) o parayı verdikten sonra çeyrek tak döner dolaşır gelir benim arkadaşlarımda 5 çeyreğim vardı yıllar öncesinden düğünümde sağolsun getirdiler. 50 tl az demezsen tak
Altın düşecek dediler bankaya gram olarak attım ama 6-7 ay önce paraya dönüştürdüm gene kAr ettim ama tabi şuan satsam gibi değilelde tutsan bi dert satsan bi dert...
aa öyle bir şey de mi varmış iyi bari gram parası birikmezse bundan alırım :)
Kızlar en yakın 2. arkadaşımın 2 hafta sonra düğünü var şehir dışına gidicem 5 saat mesafe
Şimdi ben bekarım
ilk defa münferit olarak takı takıcam
Ne takılır ?
Borç ödüyorum pek para harcamak istemiyorum
Ama hediye alıp götürmekte basit kalır sanırım
Kaç para takmalıyım, ne takmalıyım ?
Benim yanında olmam arkadaşım için çok önemliymiş.
Ekleme: Dükkan açıcam para biriktiriyorum o yüzden maaşıma hiç dokunmuyorum çeyrek takmasam olmaz mı kendime ayakkabı bile almıyorum :)
Çok yakın diyosun bir ay feragat ediver 100 lira takana kadar 20 daha koy gram altın alıver.. saçını makyajını da kendin yap..takmasam olmaz mı ki :))
zaten yol parası kuaför parası falan filan var :)