• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne takılır ?

Bana yakın arkadaşlarım çeyrek takmıştı sağolsunlar.
Altınlar bozuldu bankada.
Ama şimdi düşününce yakın sevdiğim bi arkadaşım günlük kullanacağım altın bi kolye alsa çok mutlu olurdum.
Kolye farklı bi hediye bence neticede herkes çeyrek takacak bi fark olabilir sizinki.
Böyle günlük kullanacağı çok abartı olmayan zarif bi kolye bence iyi bi fikir.
Zevkini az çok biliyorsunuzdur zaten.taktıkça sizi hatırlar.

Ama şimdi düşününce yakın sevdiğim bi arkadaşım günlük kullanacağım altın bi kolye alsa çok mutlu olurdum.
Kolye farklı bi hediye bence neticede herkes çeyrek takacak bi fark olabilir sizinki.
ben de öyle düşündüm zevkini biliyorum ama kızlar kolye olmaz diyor

Kızlar en yakın 2. arkadaşımın 2 hafta sonra düğünü var şehir dışına gidicem 5 saat mesafe
Şimdi ben bekarım
ilk defa münferit olarak takı takıcam
Ne takılır ?
Borç ödüyorum pek para harcamak istemiyorum
Ama hediye alıp götürmekte basit kalır sanırım
Kaç para takmalıyım, ne takmalıyım ?
Benim yanında olmam arkadaşım için çok önemliymiş.
Ekleme: Dükkan açıcam para biriktiriyorum o yüzden maaşıma hiç dokunmuyorum çeyrek takmasam olmaz mı kendime ayakkabı bile almıyorum :)
ben gidiyorsam çeyrek takıyorum öyle her arkadaşa da gitmem zaten sadece yakınlara giderim onlarada çeyrek

ben de öyle düşündüm zevkini biliyorum ama kızlar kolye olmaz diyor
Yani neden olmasın her zaman çoğunluğun söylediği iyi bir ffikir olmayabilir.
Sonuçta durumları da iyiymiş zaten.
Sizden bi hatıra olur ömür boyu takar.

gitmese bile sonradan görüşünce takısını vermesi gerekiyor bence

En yakın arkadaşınsa para takmak bir tabir vardır ucuz kaçar diye. Hı ondan. Şimdi ben diyorum ki çeyrek pahalı dersen gram altınlar var. Eğer onlarda pahalı dersen yarım çeyrek yarım gramlar var. Kimse uzaktan anlamıyor. İleride altınları bozdurup kuyumcu filan soylerse kimin taktığı gümbürtüye gider.

Çok yakınsa altın takmadan olmaz. Siz de bekarsınız sırayla bu işler.

nie olmasınki bana saçma geliyor ya insanın gücü neye yetiyorsa o. Bizimde çok yakın arkadaşlarımız evlendi arkadaşınız okadr yakınsa zaten sizin durumunuzun ne olduğunu bilir biz bildiğimiz için kızlar arasında hep bir birimize 100 tl felan takmıştık

Gucum neye yetiyorsa onu takarim ben. O ay maddi sıkıntı cekecegim belliyse bunu bile bile gucumun ustunde bisey alamam. Seninde maddi durumuna bağlı yani. Çeyrek takmak zorunda degilsin, ama takarsan da guzel olur.

Yol masrafın neyse de çok da özen më kuaför falan tak gram

Altın kolye daha mantıklı bence, ya da bir çift küpe, zevkini de biliyormuşsun zaten. Anı olarak kullanır.

şöyle bir şey nasıl düğün tarihlerini ve isimlerini yazdırsam
http://i.hizliresim.com/D2j4yo.jpg

Kızlar en yakın 2. arkadaşımın 2 hafta sonra düğünü var şehir dışına gidicem 5 saat mesafe
Şimdi ben bekarım
ilk defa münferit olarak takı takıcam
Ne takılır ?
Borç ödüyorum pek para harcamak istemiyorum
Ama hediye alıp götürmekte basit kalır sanırım
Kaç para takmalıyım, ne takmalıyım ?
Benim yanında olmam arkadaşım için çok önemliymiş.
Ekleme: Dükkan açıcam para biriktiriyorum o yüzden maaşıma hiç dokunmuyorum çeyrek takmasam olmaz mı kendime ayakkabı bile almıyorum :)

kız seni yanına manevi destek için çağırıyor tamam gidiş geliş de bi masraf da bir çeyrek gözünde büyüyecekse, yakın arkadaşım dediğin kişiye maddi de bir destekte bulunmak zoruna gidecek ince ince hesap yapacaksan bence hiç gitme.
dükkanı 10 gün geç açarsın ama arkadaşının gönlünü yapmış olursun..

kız seni yanına manevi destek için çağırıyor tamam gidiş geliş de bi masraf da bir çeyrek gözünde büyüyecekse, yakın arkadaşım dediğin kişiye maddi de bir destekte bulunmak zoruna gidecek ince ince hesap yapacaksan bence hiç gitme.
dükkanı 10 gün geç açarsın ama arkadaşının gönlünü yapmış olursun..
peki teşekkürler

benim yakın arkadaşım bana çok zarif bir küpe takmıştı mesela çok kalıcı ve çok hoş, bence küpe takabilirsin

Gram altın nerden baksan 100 küsür (22 ayar) o parayı verdikten sonra çeyrek tak döner dolaşır gelir benim arkadaşlarımda 5 çeyreğim vardı yıllar öncesinden düğünümde sağolsun getirdiler. 50 tl az demezsen tak

Gram altın nerden baksan 100 küsür (22 ayar) o parayı verdikten sonra çeyrek tak döner dolaşır gelir benim arkadaşlarımda 5 çeyreğim vardı yıllar öncesinden düğünümde sağolsun getirdiler. 50 tl az demezsen tak
çeyrek takayım artık sonradan o parayı yerine koyarım

şöyle bir şey nasıl düğün tarihlerini ve isimlerini yazdırsam
http://i.hizliresim.com/D2j4yo.jpg
Çok kötü bence düğün için. Aslında günlük takmaya bile kötü :KK51:
Bence sen bu arkadaşı kendine o kadar da yakın görmüyorsun. Bu kadar düşündüğüne göre.
Gerçekten yakın hisseden bu kadar hesap yapmaz. Para yerine gelir mutlaka. Önemli olan yanında olup gerekeni yapmak.

Çok kötü bence düğün için. Aslında günlük takmaya bile kötü :KK51:
Bence sen bu arkadaşı kendine o kadar da yakın görmüyorsun. Bu kadar düşündüğüne göre.
Gerçekten yakın hisseden bu kadar hesap yapmaz. Para yerine gelir mutlaka. Önemli olan yanında olup gerekeni yapmak.
evet haklısınız valla

Back
X