• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar uyumlu muyuz ? Bizden olur mu ?

Bu akraba gidip gelme meselesi buyuk sorun ben de sizin gibi akrabam yok alismadim eşimler ise çok sık gorusurdu uyum sağlamaya çalıştım o da yetmedi.Bize uyum sağlamıyor denildi ve sonu hüsran ayrıldım. Kafa yapisi uymayinca çok zor .
Geçmiş olsun, insallah bundan sonra çok güzel kapılar açar hayat size ❤️ Ben de bu sondan korkuyorum. Ben de sizin gibiyim. Bana karşı sevgili çabalı sabırlı biri ama bunlar evlenince kâr etmiyor mu o kadar zıtlık varsa ? 😞

O da seni kaybetmek istemiyorum birkaç yıl askerlik yaptıktan sonra devlet veya özelde çalışırım tamam dedi. Ama benim için degistirdiği için fikrini ben güvenemiyorum.
Ha şunu bileydin. Sadece sizi hoş tutmak için aldığı bu kararı ya uygulamaz, uygularsa da sürekli başınıza kakar. Amirinden, yöneticisinden mobbing mi gördü eve gelir "Şimdi kendi işimin patronu olacaktım, senin yüzünden zılgıtı yedim." der. Zaten devlette çalışma için min 1 yıl KPSS kasması lazım o da öyle iş hazır gelip oturayım masaya olmuyor. Devleti geçtim özelde bile artık "insan gibi" geçinebileceğin maaşlı işi bulmak zor. Sürekli iş/gelir kaygısı ile evlilik yürümez. Daha fazla bu konuyu açma bence. Kendi ekonomik durumuna benzer, çalışkan birini bul. Maceralara, bitcoine ya da ticarete gerek yok, en temizi sabit maaşlı iş. Hele ki aileden de desteği olmayan biri için...

Ondan olmaz demiyorum iş kurar zenginler eder batar çıkar bunu kimse bilemez Allah yürü kulum da diyebilir

Ama bu kadar ince detay düşünce ve arkasında para beklentısı olan aileyle siz yapamazsınız o adamla çünkü hep gönderecek
Haklısınız. Evlenince tabii ki onlara para verme gibi bir durum olmayacak böyle bir şey olmaz dedi ama buradaki kızlar hep olur diyorlar. Görmüş geçirmiş insanlar oldukları için artık ben de güvenemiyorum 😞

Ha şunu bileydin. Sadece sizi hoş tutmak için aldığı bu kararı ya uygulamaz, uygularsa da sürekli başınıza kakar. Amirinden, yöneticisinden mobbing mi gördü eve gelir "Şimdi kendi işimin patronu olacaktım, senin yüzünden zılgıtı yedim." der. Zaten devlette çalışma için min 1 yıl KPSS kasması lazım o da öyle iş hazır gelip oturayım masaya olmuyor. Devleti geçtim özelde bile artık "insan gibi" geçinebileceğin maaşlı işi bulmak zor. Sürekli iş/gelir kaygısı ile evlilik yürümez. Daha fazla bu konuyu açma bence. Kendi ekonomik durumuna benzer, çalışkan birini bul. Maceralara, bitcoine ya da ticarete gerek yok, en temizi sabit maaşlı iş. Hele ki aileden de desteği olmayan biri için...
Çok açık konuşmuşsunuz 🥺 teşekkür ederim ❤️

Haklısınız. Evlenince tabii ki onlara para verme gibi bir durum olmayacak böyle bir şey olmaz dedi ama buradaki kızlar hep olur diyorlar. Görmüş geçirmiş insanlar oldukları için artık ben de güvenemiyorum 😞
🤣 külliyen yalan alışmadık dödte don durmaz . Napacaksın hesabını cebını mı gözetleyip duracaksın ?

Teşekkür ederim 😞 ticaret, kafe açma veya emlak gibi işleri istiyor. Onlar da ha diyince olacak şeyler değil dimi ? Gerçekçi değil 🥺
Bi düşün sence olur mu? İnsanın başına ne geleceği belli olmaz, ama başından belli olan şeyler için de devam etmek akıl karı değil.
13 yıllık evliyim ve güvenmemen gerektiğini söylüyorum.

Bi düşün sence olur mu? İnsanın başına ne geleceği belli olmaz, ama başından belli olan şeyler için de devam etmek akıl karı değil.

13 yıllık evliyim ve güvenmemen gerektiğini söylüyorum.
Çok mutluluklar diliyorum ❤️ Bir yandan da anlayışlı, çabalı ve sabırlı biri olduğu için bana karşı o yüzden kafam karışıyor çünkü bu karakterdeki insanları da tanıyın diyorlar ama finansal görüş olarak durum da bu… 😞 Anlayış, çaba yetmiyor değil mi ?

Canım peki ikinci konuyu yorumlar mısın ? 🥹 o konuda da bir farkındalıga ihtiyacım var 🥲
O konu baştan fiyasko 😆 her hafta ne işi var ya kuzenlerın
Yada nie herseyımızı halalar teyzeler kaynana kayınbaba falan bilecek .

Şuan uzaktan size çok iyi gelıyor olabilir anlayışı hoşunuza gidiyordur ne kadar iyi birisi aile bağları güçlü die .
Ailesi belki mesafe koymustur gelme gidilme azdır halaya falan ama dediği gibiyse herseyını döktüğü hala teyzeler evlendıkten sonra aaa evi ayrı yolu ayrı die kapınızı çat çat çalabilirler .

O konu baştan fiyasko 😆 her hafta ne işi var ya kuzenlerın
Yada nie herseyımızı halalar teyzeler kaynana kayınbaba falan bilecek .

Şuan uzaktan size çok iyi gelıyor olabilir anlayışı hoşunuza gidiyordur ne kadar iyi birisi aile bağları güçlü die .
Ailesi belki mesafe koymustur gelme gidilme azdır halaya falan ama dediği gibiyse herseyını döktüğü hala teyzeler evlendıkten sonra aaa evi ayrı yolu ayrı die kapınızı çat çat çalabilirler .
Çok haklısınız beraber büyüdük arkadaş kardeş gibiler benim için diyor. Büyükler zaten gelmez eve ben de görmüyorum onları çok ama bizim aile böyle yakın diyor. Haftada bir iki bence de az değil her zaman bize gelinmez tabii onlarda da dışarıda da olunur ama bana yine de bu kadar yakınlık fazla geliyor. Kendi tarafımla yakın bir karakterim yok. 🥲 ben mi çok kasıyorum gelip gitmeyi diyordum haklıymışım 😂 teşekkür ederim ❤️

Çok haklısınız beraber büyüdük arkadaş kardeş gibiler benim için diyor. Büyükler zaten gelmez eve ben de görmüyorum onları çok ama bizim aile böyle yakın diyor. Haftada bir iki bence de az değil her zaman bize gelinmez tabii onlarda da dışarıda da olunur ama bana yine de bu kadar yakınlık fazla geliyor. Kendi tarafımla yakın bir karakterim yok. 🥲 ben mi çok kasıyorum gelip gitmeyi diyordum haklıymışım 😂
bu arada beyfendi sizin için hiç bisey yapmıyor bütün fedakarlıkları sizden bekliyor haberiniz olsun 😆 o Senın ıcın çalışırım dediği işte en ufak sııkıntı cektıgınde kendı işim olaydı şöyle böyle dicek tatile gidelim diceksiniz kafama göre izin yapamam dicek bahaneler bahaneleri doğuracak .

bu arada beyfendi sizin için hiç bisey yapmıyor bütün fedakarlıkları sizden bekliyor haberiniz olsun 😆 o Senın ıcın çalışırım dediği işte en ufak sııkıntı cektıgınde kendı işim olaydı şöyle böyle dicek tatile gidelim diceksiniz kafama göre izin yapamam dicek bahaneler bahaneleri doğuracak .
Benim için yapmış olduğu için diyebilir doğru onu anladım artık burada haklısınız 🥲 Senin için başka şehirde iş bulmaya çalışacağım senin şehrinde vs. diyor memleketim diye diretmiyor ama iyi bir iş bulamazsam memleket gözüküyor diyor 😞

Çok mutluluklar diliyorum ❤️ Bir yandan da anlayışlı, çabalı ve sabırlı biri olduğu için bana karşı o yüzden kafam karışıyor çünkü bu karakterdeki insanları da tanıyın diyorlar ama finansal görüş olarak durum da bu… 😞 Anlayış, çaba yetmiyor değil mi ?
Çok teşekkür ederim ☺️ size de mutluluklar dilerim inşAllah gerçekten sevip mutlu olacağınız biriyle olursunuz 🤲🏻

Ettiğim duadan da anladığınız üzere sizin sonunuzu görmüyorum.
Israrla bi umut arıyorsunuz ama bu kadar hemcinsiniz yanılamaz bence.

Benim için yapmış olduğu için diyebilir doğru onu anladım artık burada haklısınız 🥲 Senin için başka şehirde iş bulmaya çalışacağım senin şehrinde vs. diyor memleketim diye diretmiyor ama iyi bir iş bulamazsam memleket gözüküyor diyor 😞
İyi de bırakın iyi iş bulmayı çalışmaya bile hevesi yok 🤦🏼‍♀️

Sesiniz çıkmasın diye bi süre arayacak o kadar. Sonra da bulamadım diyecek zaten.

Kızlar ben geçen günlerde konu açmıştım. Bir konu üzerinden konuşmuştum. Durumu tam olarak anlatmak düşüncelerinizi almak istiyorum.
1. Konu erkek arkadaşım başka şehirde şu an özel sektörde çalışıyor. Ben başka şehirde sınavlara hazırlanıyorum. Erkek arkadaşımın ailesinin borçları var, o da bazı aylar bunlara para veriyor. Bana benim de bir ara borca girdiğim zamanlar onlar kapattıgı için babamın borçlarını ara sıra ödüyorum dedi. Oturdukları ev kira değil miras kalmış. Haliyle borçları var ama birikimleri yok. Benim ise ev kendimizin ve evleneceğim desem az çok destek olarak annemlerin çıkarabileceği bir birimi var. Erkek arkadaşım birkaç yıl askerlik yapıp birikim yaparak işten çıkacağını sabit bir işte çalışamayacağını söyledi. Ticaret veya kafe açmak gibi işler düşündüğünü belirtti. Ben de sabit garanti bi işi olmayan erkekle olamayacağımı ailemin de bu duruma sıcak bakmayacağını söyledim. Hayal veya macera istemiyorum dedim. Babasının katkısıyla herkes böyle şeylere girişiyor da başarılı oluyor maalesef gerçekler bu. Babasının bırak katkısını borcu bile var ondan para istiyor bazen. O da seni kaybetmek istemiyorum birkaç yıl askerlik yaptıktan sonra devlet veya özelde çalışırım tamam dedi. Ama benim için degistirdiği için fikrini ben güvenemiyorum. Degistireceginiz erkekle olmayın derler ya konu o işte. Bitcoin olayı da şu dediğim gibi çalışıyor ama bitcoine de istatistikleri vs takip ederek yatırım yapıyor. Belli olmaz kazanan oluyor diyor. Ben böyle düşünmüyorum. Daha garantici gerçekçi olmasını istiyorum karşındakinin ama çalışıyor direkt bitcoine bel bağlamıyor yani o yüzden çok bir şey demiyorum. Biraz da babasına benzemesinden korkuyorum yani armut dibine düşer olayı. Borçlanmasından, gerçekçi ve garantici davranmamasından. O da babam gibi olmayacağım karıma ve çocuklarıma karşı dedi bana bir ara laf arasında. Motivasyonu bu galiba.
DİPNOT: Evlenince babasının borcunu ödemez tabii bu konuda konuştuk. Aynı evde yaşadığı için böyle durum. Aile evinde.

2. Konu o eger devlete giremezse ve kendi yaşadığı memleketi dışında düzgün iş bulamazsa maalesef onun memleketine gitme durumum olacak evlenince. Başka şehirden iş bakarım diyor kendi memleketim diye diretmiyor ama maalesef bulamama durumu var. Ben bunu istemiyorum çünkü kendisi oldukça sıcakkanlı ve akrabalarıyla yakın biri. Gelme gitme kuzenler arasında olur dedi. Hala teyze gibi büyükler gelmez dedi. Belki severim anlaşırım diyorum ama ben kendi akrabalarımı yıllardır görmüyorum. Kendisi akrabalarıyla çok iyi anlaşıyor beraber büyümüş biri, annem babama anlattığımı akıl aldığımı halama teyzeme de anlatırım alırım akıl dedi. Benim için mesafe çok önemli saygı ve mesafe bunu ona dedim ama o böyle yetişmemiş biri çok fazla sınır koyabilecegini düşünmüyor gibiyim yetişme tarzından dolayı. Kendisi bana karşı kibar saygılı sabırlı çabalı biri. Ondan hoşlanıyorum ama mantığıma da yatıramadığım içime sinmeyen konular bunlar. Görüşünüz değerli, ne düşünüyorsunuz ?
Yarısını okudum, bu adamın ipi ile kuyuya inilmez dedim :) koşarak kaç kaç kaç

Back