• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne takılır ?

Yakın arkadaş 1 kere evleniyor,biraz cimrilik var sanırım :)
Dükkanı 1 çeyrek yüzünden açamayacak değilsiniz ben olsam ne olursa olsun çeyrek takardım

Yakın arkadaşınsa zaten durumundan haberdardır. Gram altın tak veya evi için bir eşya al.

bencede ceyrek takman yakısır .. madem en yakın 2. arkadasın artık masrafları dusunmeyeceksin.. yarın öbür gün o da sana yardım eder gün gelir. o yüzden cok sakınma önemli olan arkadasının bugününde yanında ol ve keyif al .. sağlık olsun para her zaman kazanılır. ama böyle günler bir daha yaşanmaz

kiralıcam 30 bine açabilir miyim ?

Kendinizi ve dükkanınızı döndürebilmeniz için en azından 6 aylık bir gider de, ek olarak cebinizde olmalı.
Sonucta dükkanın acıldıgı gün, satış yapmaya başlayacaksınız diye birşey söz konusu degil.

Aylık Kiranız, Aylık ödeyeceginiz KDV' niz, Muhtasarınız, Aylık SSK ödemeniz, Muhasebeci Ücretiniz, Yeme - İçme, Genel Giderler, Çalışanınız olacaksa Maaşı, sigortası, Yemesi - İçmesi gibi şeyler...

Kendinizi ve dükkanınızı döndürebilmeniz için en azından 6 aylık bir gider de, ek olarak cebinizde olmalı.
Sonucta dükkanın acıldıgı gün, satış yapmaya başlayacaksınız diye birşey söz konusu degil.

Aylık Kiranız, Aylık ödeyeceginiz KDV' niz, Muhtasarınız, Aylık SSK ödemeniz, Muhasebeci Ücretiniz, Yeme - İçme, Genel Giderler, Çalışanınız olacaksa Maaşı, sigortası, Yemesi - İçmesi gibi şeyler...
Of hayallerim hayal olacak galiba çok üzüldüm

Of hayallerim hayal olacak galiba çok üzüldüm

Hemen hayal demeyin de, herşeyi düşünün, ben baslangıcta tüm herseyi kötü gidecek gibi düsünürüm.

Zaten iyi giderse ne ALA, :)
Ama ya kötü olursa, tedarikli olacaksın, hemen pes etmeyeceksin.

Bana sorarsan, 30bin yetmez. Dükkan dolduracaksın daha... Birikime devam.

Keske en yakin arkadas bildiklerim dugunume gelseydi de hicbir sey takmasalardi.

Iki cok yakin bildigim arkadasimda dugunume gelmedi. Birisi benden once evlendi hem kinasina hem dugunune evlendikten sonrada evini ziyarete gittim. Cocugu oldu telefon ettim ama o gelmedi arayip kusura bakma bile demedi dugun gunu sadece mesaj atmis. Digeri benden sonra evlendi bende onun dugunune katilmadim. Ikisinede cok ama cok kirildim mesafe koydum araya.

Bence gitmen bile yeterli. Durumun neye musaitse onu tak. Arkadasin seni gorunce cok mutlu olacaktir.

Hemen hayal demeyin de, herşeyi düşünün, ben baslangıcta tüm herseyi kötü gidecek gibi düsünürüm.

Zaten iyi giderse ne ALA, :)
Ama ya kötü olursa, tedarikli olacaksın, hemen pes etmeyeceksin.

Bana sorarsan, 30bin yetmez. Dükkan dolduracaksın daha... Birikime devam.
artık başkasının yanında da çalışmak istemiyorm :(

Keske en yakin arkadas bildiklerim dugunume gelseydi de hicbir sey takmasalardi.

Iki cok yakin bildigim arkadasimda dugunume gelmedi. Birisi benden once evlendi hem kinasina hem dugunune evlendikten sonrada evini ziyarete gittim. Cocugu oldu telefon ettim ama o gelmedi arayip kusura bakma bile demedi dugun gunu sadece mesaj atmis. Digeri benden sonra evlendi bende onun dugunune katilmadim. Ikisinede cok ama cok kirildim mesafe koydum araya.

Bence gitmen bile yeterli. Durumun neye musaitse onu tak. Arkadasin seni gorunce cok mutlu olacaktir.
çok teşekkürler onlar arkadaş değilmiş demek ki canınızı sıkmayın çeyrek takmaya karar verdim :)

çok teşekkürler onlar arkadaş değilmiş demek ki canınızı sıkmayın çeyrek takmaya karar verdim :)
gücün neye yetiyorsa onu tak .100 lirada takılır niye takılmasın sonucta senin de bir sürü masrafın olacak şehir dısıına gidiyorsun yol parası vs bir sürü masrafın cıkar.

Back
X