• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten yakın mı yoksa ben mi öyle sanıyorum

kizin yanina gidip zorla ortak olmak istemissiniz.sizi kiramamis sizde yuzsuzluk yapmissiniz biraz bunalmis sogumus sizden benm gordugum bu malese

isteyen istedigine verir para.kendi parasini istedigi kisiye verdigi icin insan suclu cikarmi sacmalik
Çok yakınsanıs ihtiyacı varsa ve bunu da görüyorsanız kullanmadığınız paranın çok az da olabilir verilebilir .Bu para konusunda herkes çok garip düşünüyor. Benim ailem ya da yakın arkadaşım istese hele kullanmadığım bir paraysa eşinden ayrılmış, yeni ev tutacak düzen kuracak olan ve borcu olan birine verirdim illa hepsi değil cüzi bir miktar. Arkasaşlık bazen de destek olmaktır bunu kimse anlamıyor galiba. Bu sadece uzak bir arkadaş değil yakın arkadaştan bahsediyorum.

Ben de devlet memuruyum hem de 2 çocuklu. Kimseyle aynı evde yaşayamam. Kiralık bir ev bulup yerleşebilirdin. Belli bir yaşa gelmiş insanların ev arkadaşlığı bana saçma geliyor. 2 tane bekar kardeşim var ayrı yaşıyorlar. Birisi öğretmen ve deprem bölgesindeyiz.
Yazın öğretmen olan geliyor bize ne o bizim düzene ayak uydurabiliyor ne biz ona. Sen burda hatalısın. Ama onun da seni kullanması çirkin olmuş. Doğalgaz çektirirken hayır sen misafirsin deyip para almamalıydı. Ben olsam kimseden kardeşimden dahi promosyon parasını isteyemezdim. Hadi istedim karşıda yok deyip başkasına gönderdi. O zaman buz gibi olurdum. Açıkça konuşup arama mesafe koyardım. Bence sen onu yakın arkadaş yerine koymuşsun o seni koymamış.

O değil de keşke promosyon parasını haram diyip bana verecek bir arkadaşım olsaydı yaw.Benim tanıdıklarım da ya dinsiz ya da haram olduğunu düşünüp ama paradan da vazgeçmeyen insanlar.Saka bir yana sizin arkadasliginiz yakın değil.Dugununuze gelmeyip hediye bile almadiginda ilişkinize mesafe koymaliydiniz

Ben de devlet memuruyum hem de 2 çocuklu. Kimseyle aynı evde yaşayamam. Kiralık bir ev bulup yerleşebilirdin. Belli bir yaşa gelmiş insanların ev arkadaşlığı bana saçma geliyor. 2 tane bekar kardeşim var ayrı yaşıyorlar. Birisi öğretmen ve deprem bölgesindeyiz.
Yazın öğretmen olan geliyor bize ne o bizim düzene ayak uydurabiliyor ne biz ona. Sen burda hatalısın. Ama onun da seni kullanması çirkin olmuş. Doğalgaz çektirirken hayır sen misafirsin deyip para almamalıydı. Ben olsam kimseden kardeşimden dahi promosyon parasını isteyemezdim. Hadi istedim karşıda yok deyip başkasına gönderdi. O zaman buz gibi olurdum. Açıkça konuşup arama mesafe koyardım. Bence sen onu yakın arkadaş yerine koymuşsun o seni koymamış.
Paranın hepsini isteyen yoktu o sırada evden çıkuyordum o yüzden yoksa asla istemezdim

Galiba benim göremediğim bu durum ,beni o kadar da yakın görmemesi .

Cok uzun süre ev aramıs bulamamıssınız.
Nezaketen gel kal bi süre demis olabilr.
1 yıl annemle bile suan yasayamam ben büyük konusmayayım da
Evinde bi baska kadın kalıyo,1 yıl kiraya ortak olmanız lutuf degil olması gereken.
Promosyondan istemeniz de sacma evden cıkacaksınız belli araba niye alıyorsunuz?

Back