- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
butik acıcam da çok mu masraflı olur
Yabi bencede eger altin takamicaksanuz 100 tl de takabilirsiniz sonucda hicde hafifsenecek bi miktar diil altinin yerini tutar benceilla altın olsun mu :)))
100 tl taksam
kiralıcam 30 bine açabilir miyim ?Eeeee yaniii!!!
Senin düşündüğün rakam nedir? Yer kiraladın mı?
kiralıcam 30 bine açabilir miyim ?
Of hayallerim hayal olacak galiba çok üzüldümKendinizi ve dükkanınızı döndürebilmeniz için en azından 6 aylık bir gider de, ek olarak cebinizde olmalı.
Sonucta dükkanın acıldıgı gün, satış yapmaya başlayacaksınız diye birşey söz konusu degil.
Aylık Kiranız, Aylık ödeyeceginiz KDV' niz, Muhtasarınız, Aylık SSK ödemeniz, Muhasebeci Ücretiniz, Yeme - İçme, Genel Giderler, Çalışanınız olacaksa Maaşı, sigortası, Yemesi - İçmesi gibi şeyler...
Of hayallerim hayal olacak galiba çok üzüldüm
artık başkasının yanında da çalışmak istemiyormHemen hayal demeyin de, herşeyi düşünün, ben baslangıcta tüm herseyi kötü gidecek gibi düsünürüm.
Zaten iyi giderse ne ALA, :)
Ama ya kötü olursa, tedarikli olacaksın, hemen pes etmeyeceksin.
Bana sorarsan, 30bin yetmez. Dükkan dolduracaksın daha... Birikime devam.
çok teşekkürler onlar arkadaş değilmiş demek ki canınızı sıkmayın çeyrek takmaya karar verdim :)Keske en yakin arkadas bildiklerim dugunume gelseydi de hicbir sey takmasalardi.
Iki cok yakin bildigim arkadasimda dugunume gelmedi. Birisi benden once evlendi hem kinasina hem dugunune evlendikten sonrada evini ziyarete gittim. Cocugu oldu telefon ettim ama o gelmedi arayip kusura bakma bile demedi dugun gunu sadece mesaj atmis. Digeri benden sonra evlendi bende onun dugunune katilmadim. Ikisinede cok ama cok kirildim mesafe koydum araya.
Bence gitmen bile yeterli. Durumun neye musaitse onu tak. Arkadasin seni gorunce cok mutlu olacaktir.
gücün neye yetiyorsa onu tak .100 lirada takılır niye takılmasın sonucta senin de bir sürü masrafın olacak şehir dısıına gidiyorsun yol parası vs bir sürü masrafın cıkar.çok teşekkürler onlar arkadaş değilmiş demek ki canınızı sıkmayın çeyrek takmaya karar verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?