• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar uyumlu muyuz ? Bizden olur mu ?

Onceki konunuza da yazdim, hala ikna olmamissaniz buraya da yazayim, sabit isi sevmedigini soyleyen adamlar evlenince de sevmiyorlar. Yani evlilik zannedildigi gibi bazi sorunlari ya da durumlari halletmiyor, tersine kotuyse daha kotu hale getiriyor.

Sabit isi olmayacagi icin ilerde, hem evi gecindirmede, hem olasi bir cocugun masraflarinda hem de ev-araba taksidine girme durumlarinda kesinlikle ve kesinlikle onunuzu goremeyeceksiniz ve ciddi sikintilar cikacak.

Annelere babalara da guvenip is yapilamayacagina gore sizin maasiniza kalacak hersey, o da yeterse tabi. Boyle bir duzende cok yipranirsiniz ve evliliginizle beraber psikolojiniz de bozulur.

Nasil boyle konusuyorum derseniz, cok benzerlerini ve hatta beterlerini yasadim da ordan biliyorum.

Onceki konunuza da yazdim, hala ikna olmamissaniz buraya da yazayim, sabit isi sevmedigini soyleyen adamlar evlenince de sevmiyorlar. Yani evlilik zannedildigi gibi bazi sorunlari ya da durumlari halletmiyor, tersine kotuyse daha kotu hale getiriyor.

Sabit isi olmayacagi icin ilerde, hem evi gecindirmede, hem olasi bir cocugun masraflarinda hem de ev-araba taksidine girme durumlarinda kesinlikle ve kesinlikle onunuzu goremeyeceksiniz ve ciddi sikintilar cikacak.

Annelere babalara da guvenip is yapilamayacagina gore sizin maasiniza kalacak hersey, o da yeterse tabi. Boyle bir duzende cok yipranirsiniz ve evliliginizle beraber psikolojiniz de bozulur.

Nasil boyle konusuyorum derseniz, cok benzerlerini ve hatta beterlerini yasadim da ordan biliyorum.
Tesekkur ederim 🥺 akıl olarak aldım ❤️

Evlenip çocuk yapıp kocaya bakan kadınlardan olacağınızı çocuk olursada babasız kalmasın diye yıpranan o kadınlara benzeyeceginizi düşünüyorum ayrıca hiç uyumlu değilsiniz aşk meşk hormonlardan herkes uyumlu oluyor zaten bu çocuk birikim yok bedelli yaoacak ilerde ticarete atılacak yok siz dediniz vazgeçti vs vs vs yakarsınız başınızı ayrıca ne biliyorsunuz babasının onun borçlarını kapattığını vs vs vs Bu tiplerden çok var daha mantıklı işi gücü belli birikimi olan ayakları yere basan biriyle olmazsanız kısa çöpü çekenler gibi yeni dertlerde görüşürüz

Geçmiş olsun, insallah bundan sonra çok güzel kapılar açar hayat size ❤️ Ben de bu sondan korkuyorum. Ben de sizin gibiyim. Bana karşı sevgili çabalı sabırlı biri ama bunlar evlenince kâr etmiyor mu o kadar zıtlık varsa ? 😞
Yani evlenince erkekler ayrı bir aileci oluyor alişmis bağlardan kopmasi zor kafa yapısı uymuyorsa çok zor. Yani gözlem yapın ne kadar sürede görüşüyorlar aliskinsaniz siz de uyum sağlarsınız ama ben öyle aşırı içice yaşama uyum sağlamadim

Kızlar ben geçen günlerde konu açmıştım. Bir konu üzerinden konuşmuştum. Durumu tam olarak anlatmak düşüncelerinizi almak istiyorum.
1. Konu erkek arkadaşım başka şehirde şu an özel sektörde çalışıyor. Ben başka şehirde sınavlara hazırlanıyorum. Erkek arkadaşımın ailesinin borçları var, o da bazı aylar bunlara para veriyor. Bana benim de bir ara borca girdiğim zamanlar onlar kapattıgı için babamın borçlarını ara sıra ödüyorum dedi. Borçları var ama birikimleri yok. Benim ise evleneceğim desem az çok destek olarak annemlerin çıkarabileceği bir birimi var. Erkek arkadaşım birkaç yıl askerlik yapıp birikim yaparak işten çıkacağını sabit bir işte çalışamayacağını söyledi. Ticaret veya kafe açmak gibi işler düşündüğünü belirtti. Ben de sabit garanti bi işi olmayan erkekle olamayacağımı ailemin de bu duruma sıcak bakmayacağını söyledim. Babasının katkısıyla herkes böyle şeylere girişiyor da başarılı oluyor maalesef gerçekler bu. Babasının bırak katkısını borcu bile var ondan para istiyor bazen. O da seni kaybetmek istemiyorum birkaç yıl askerlik yaptıktan sonra devlet veya özelde çalışırım tamam dedi. Ama benim için degistirdiği için fikrini ben güvenemiyorum. Degistireceginiz erkekle olmayın derler ya konu o işte. Bitcoin olayı da şu dediğim gibi çalışıyor ama bitcoine de istatistikleri vs takip ederek yatırım yapıyor. Belli olmaz kazanan oluyor diyor. Çalışıyor direkt bitcoine bel bağlamıyor yani o yüzden çok bir şey demiyorum.
DİPNOT: Evlenince babasının borcunu ödemez tabii bu konuda konuştuk. Aynı evde yaşadığı için böyle durum. Aile evinde.

2. Konu o eger devlete giremezse ve kendi yaşadığı memleketi dışında düzgün iş bulamazsa maalesef onun memleketine gitme durumum olacak evlenince. Başka şehirden iş bakarım diyor kendi memleketim diye diretmiyor ama maalesef bulamama durumu var. Ben bunu istemiyorum çünkü kendisi oldukça sıcakkanlı ve akrabalarıyla yakın biri. Kendi akrabalarımı yıllardır görmüyorum. Kendisi akrabalarıyla çok iyi anlaşıyor beraber büyümüş biri. Çok fazla sınır koyabilecegini düşünmüyor gibiyim yetişme tarzından dolayı. Kendisi bana karşı kibar saygılı sabırlı çabalı biri. Ondan hoşlanıyorum ama mantığıma da yatıramadığım içime sinmeyen konular bunlar. Görüşünüz değerli, ne düşünüyorsunuz ?
"Fakir erkekle evlenme" cümlesi yanlış bir tavsiye olur bence
Benim eşimde okumuş ama atanamamıştı
Ama o sürede iş araması ,bulduğu işleri küçümsemeyip girip ailesine destek olması vs benim için "bu adam taşı sıksa suyunu çıkarır " tabirini canlandırdı
Nisanlaninca özelde bir işe girmişti
Şimdi atandı
Yani azim önemli
Boş hayaller değil
Bitcoin gibi yerlere para yatiriyorsa kolaydan para kazanma pesinde ve kaybettikçe kaybettiğini geri kazanmaya çalışabilir
Yani borç hiç bitmez
Sizin için hayallerinden şuan vazgeçer,kaybetmemek adına
Evlendikten sonra daha rahat davranabilir
Çünkü kaybetme korkusu daha azalır

Niye onun şehrinde yaşamayı istemediğinizi anlamadım ama
İşi orda ayarlaması daha kolay olur
Kpss ile atanıp bi yere gitse neyse
Niye memleketi bırakıp özelde başka yerde iş arasın ?

"Fakir erkekle evlenme" cümlesi yanlış bir tavsiye olur bence
Benim eşimde okumuş ama atanamamıştı
Ama o sürede iş araması ,bulduğu işleri küçümsemeyip girip ailesine destek olması vs benim için "bu adam taşı sıksa suyunu çıkarır " tabirini canlandırdı
Nisanlaninca özelde bir işe girmişti
Şimdi atandı
Yani azim önemli
Boş hayaller değil
Bitcoin gibi yerlere para yatiriyorsa kolaydan para kazanma pesinde ve kaybettikçe kaybettiğini geri kazanmaya çalışabilir
Yani borç hiç bitmez
Sizin için hayallerinden şuan vazgeçer,kaybetmemek adına
Evlendikten sonra daha rahat davranabilir
Çünkü kaybetme korkusu daha azalır

Niye onun şehrinde yaşamayı istemediğinizi anlamadım ama
İşi orda ayarlaması daha kolay olur
Kpss ile atanıp bi yere gitse neyse
Niye memleketi bırakıp özelde başka yerde iş arasın ?
Aile ve akrabalarıyla çok yakın her hafta görüşüyorlar gelip gitme olur dedi. Ona önlem olarak düşünmüştüm 🥺

Yani evlenince erkekler ayrı bir aileci oluyor alişmis bağlardan kopmasi zor kafa yapısı uymuyorsa çok zor. Yani gözlem yapın ne kadar sürede görüşüyorlar aliskinsaniz siz de uyum sağlarsınız ama ben öyle aşırı içice yaşama uyum sağlamadim
Ben de alışık değilim ya. Kendi akrabalarımı gördüğüm yok. Bu yüzden başka şehirde yaşamayı teklif ettim ama o da zor gözüküyor maalesef

Aile ve akrabalarıyla çok yakın her hafta görüşüyorlar gelip gitme olur dedi. Ona önlem olarak düşünmüştüm 🥺
Başka şehirde yaşarsanız akrabalarıyla sık görüşmek için sürekli yatıya gelecekler. Bu bir çözüm değil.
Evlendikten sonrası yerine nasıl evleneceğinizi düşünün bence. Şuan bile borçları var.
Az olsun öz olsun düşüncesinde değilseniz bu adam size uymaz.
İşyeri açıp denemek dediğiniz gibi aile desteğiyle olur. Ailesi arkasındaysa istediği kadar denesin bi şekilde oğullarının borçlarını öderler. Diğer türlü sürekli yeni maceraların borçlarını ödemek size düşer. Sonra da der ki ben sana evlenmeden önce söylemiştim sen de kabul etmiştin.
Özetle sizden olmaz. Ama hayat tecrübelerle öğrenilir istiyorsanız deneyin görün. Yalnız rica edeceğim düğün zamanı yok bana şu takıyı takmadılar, balayına gidemedik, ailesinin borcu değilmiş eşimin borcuymuş, bana ev alamıyor ailesiyle yaşatmak istiyor param yok diyor gibi konular açmayın yine aynı cevapları alacaksınız.

Y
Başka şehirde yaşarsanız akrabalarıyla sık görüşmek için sürekli yatıya gelecekler. Bu bir çözüm değil.
Evlendikten sonrası yerine nasıl evleneceğinizi düşünün bence. Şuan bile borçları var.
Az olsun öz olsun düşüncesinde değilseniz bu adam size uymaz.
İşyeri açıp denemek dediğiniz gibi aile desteğiyle olur. Ailesi arkasındaysa istediği kadar denesin bi şekilde oğullarının borçlarını öderler. Diğer türlü sürekli yeni maceraların borçlarını ödemek size düşer. Sonra da der ki ben sana evlenmeden önce söylemiştim sen de kabul etmiştin.
Özetle sizden olmaz. Ama hayat tecrübelerle öğrenilir istiyorsanız deneyin görün. Yalnız rica edeceğim düğün zamanı yok bana şu takıyı takmadılar, balayına gidemedik, ailesinin borcu değilmiş eşimin borcuymuş, bana ev alamıyor ailesiyle yaşatmak istiyor param yok diyor gibi konular açmayın yine aynı cevapları alacaksınız.
Çok açık konuşmuşsunuz. Zaten mantığımı kaybetmemiştim ama bir bocalamıştım. Yazdıklarınızdan akıl aldım. Teşekkür ederim. ❤️

Back