- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
gitmese bile sonradan görüşünce takısını vermesi gerekiyor benceYakın arkadaşa gram takılması hiç hoş değil bence. Ya bir bahane bulup gitmeyin ya da çeyrek takın.
En yakın arkadaşınsa para takmak bir tabir vardır ucuz kaçar diye. Hı ondan. Şimdi ben diyorum ki çeyrek pahalı dersen gram altınlar var. Eğer onlarda pahalı dersen yarım çeyrek yarım gramlar var. Kimse uzaktan anlamıyor. İleride altınları bozdurup kuyumcu filan soylerse kimin taktığı gümbürtüye gider.Kızlar en yakın 2. arkadaşımın 2 hafta sonra düğünü var şehir dışına gidicem 5 saat mesafe
Şimdi ben bekarım
ilk defa münferit olarak takı takıcam
Ne takılır ?
Borç ödüyorum pek para harcamak istemiyorum
Ama hediye alıp götürmekte basit kalır sanırım
Kaç para takmalıyım, ne takmalıyım ?
Benim yanında olmam arkadaşım için çok önemliymiş.
Ekleme: Dükkan açıcam para biriktiriyorum o yüzden maaşıma hiç dokunmuyorum çeyrek takmasam olmaz mı kendime ayakkabı bile almıyorum :)
haklısınız da ne bileyim işte hiç sevmem bu işleri anlamam dayakın arkadaşınmış, yüzyüze bakacaksınız belkide.. üçün beşin çok hesabını yapmayın..
100TL verebiliyorsanız 115 tl çok rahat gram alabilirsiniz..
hafta sonu bende gittim arkadaşımın düğüne gram taktım.. bende baya uzak bir yoldan gittim.. kendime yakışanı yaptım
kocasının durumun iyi olmasıda düğünde takacağınız şeyi değiştirmez..
çok fazla detay düşünüyorsunuz..
umarım fark edilmez :) teşekkürlergram altın tak ben genelde öyle yapıyorum arada kaynıyor :)
teşekkür ederimGucum neye yetiyorsa onu takarim ben. O ay maddi sıkıntı cekecegim belliyse bunu bile bile gucumun ustunde bisey alamam. Seninde maddi durumuna bağlı yani. Çeyrek takmak zorunda degilsin, ama takarsan da guzel olur.
ben de öyle düşünürüm valla yabenim yakın arkadaşım olsa ve durumu bu sekilde olsa , ille de yanımda ol diyeceksem ne olur kendini zorlama sen yanımda ol yeter birşey takmana gerek yok takarsan bozulurum derdim.
herşey para mı herşey altın mı ya?
haklısın seni de anlıyorum insanın ici rahat etmez ama takılacak biri değilse zorlama kendini, ev ziyaretinde birşey götürürsün ki zaten bir çok sey takılacak düğünde senin sonradan evine götüreceğin sey onun daha cok işine yarayacaktır..ben de öyle düşünürüm valla ya
bir de bir eksiğin varsa bir ihtiyacın ben alayım dedim yok sen gel her şey var dedi öyle takıntılı biri de değildir ama
ben de öyle düşündüm ama arkadaşlar kolye olmaz belki beğenmez çeyrek altın en iyisi dedilerBen böyle düğüne kolye takmiştim çeyreğin yarı fiyatı falanda gram altın yoktu o zaman
Bir de bunların fiyatı da bilinmiyor
Başka arkadaşıma da kolye aldım param vardı küçük altından pahalı almıştım onu
Satınca değeri düşer diyen olabilir satmasınlar diye aldım küçük altınları satarlar ama kolye vs kalır
ben de öyle düşündüm ama arkadaşlar kolye olmaz belki beğenmez çeyrek altın en iyisi dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?