Kızlar nazara inanıyor musunuz?

bende nazara şiddetle inanıyorummm,,şu an örnek veremiyecem ama bende çok nazara gelirimmm

Nazara inanırım..
Fakat bunu engelelmek için herhangi bir faaliyette bulunmam
Nazar boncuğunu da çok severim fakat görsel amaçlı hoşuma gider :smiley-cool:

evet inanırım hemde asırı derece yarabbim kem gözlerden koru yarabbim

bende nazara inananlardanim kuranda bile gectigine gore inanmamak olmaz.mezarligin yanindan gecerken bile yatanlarin yarisi nazardandir der ve ihlas okurum bunu buyuklerimiz soyler. ben bunun canli ornegini yasadim kizim 1 yasindayken birgun birden bire aglamaya basladi ve bu kiz susmak bilmedi aglaya aglaya halden duser yatardi yarim saat gecmez uyanir iki saat yine aglardi ama her Allahin gunu boyle doktora goturduk hic biseyi yok hep agliyor yarabbi ne gunlerdi artik boyle ne yapacagimizi bilemez halde kiza oyle bakardik nezaman susacak diye bu boyle 6 ay devam etti izine gittik annem illa kursun dokelim dedi ve inanirmisiniz kizin aglamasi kursun dokulmeyle beraber bitti.

Arkadaşlar,nazarın olduğunu hepimiz biliyoruz.Nazardan korunmak için okunacak sureler ,dualar var.
Peygamber efendimizin bu konuyla ilgili hadisleri var.
Mutlaka çoğumuzun nazarla ilgili yaşadığı tecrübeler olmuştur.
İlla bir insanın dünya güzeli olması gerekmiyor.Herhangi bir şeyimize olabiliyor.
Daha önceleri çok etkilemezdi,ancak öyle tecrübeler yaşadım ki inanmamak imkansız.
Kalabalık bir gezme,toplantıya gitmeden, eve birileri geleceğinden önce bu sureleri okumakta fayda var.
Ama hep unutuyorum.
Allah hepimizi korusun.

Bende nazara inanırım kesinlikle varda zaten kuranda bile yeri varrrrr
Hemen biri dikkatli baksın bişe olur yada gözdeger hastalanırım

evet inanırım bende, denildiği gibi Kuranda da geçiyor, korunmak için boncuk yada taşların bir etkisi yok, felak ve nas surelerini okumak yeterli. Allah hepimizi nazardan saklasın

:1hug:

Inaniyorum.. yanliz nazar degmesin diye popo kasima olayina inanmiyorum :)
Nazarim fazla degmez, ama bikac kisi varki kem gözlüler hemen aninda deger, kemerimimi begendi cartt ortadan yirtilir.. yüzügümümü begendi pat catlar.. :)

Bilimsel olarak bile açıklanmış, bir kişiye yada bir nesneye çok dikkatli baktığınızda ona negatif elektrik yolluyabiliyomuşsunuz sonuç nazar değiyo işte Ben çok inanıyorum, ne zaman hayatımda güzel bişeyler olsa ve içim içime sığmayıp anlatsam birilerine, olucağı kesin gözle bakılan şey bile olmaz yada bir süre sonra ben hastalanırım. Allah kem gözlerden korusun, çok nazar alıyorum malesef

Nazara inanıyorum ,dinimizde nazar diye birşey var.
Nazar değmemesi için dualar var onları okumak lazım,Felak ,Nas surelerini bol bol okumak lazım...
Bana nazar çokk değer,birine iyi birşey anlatsam başıma gelen hemencecik ruh halim değişiyo akabinde,inanılmaz negatiflik alıyo beni.Eşime söylüyorum bana nazar değdi yine diye,çok kötüyüm diye.
Sureleri okurken esneye esneye bi hal oluyorum,,,
kesinlikle kızlar nazardan korunun,çok ama çok tehlikeli. ALLAH KORUSUN ölüme kadar gidiyo nazarın sonu.Nazar değdiren kötü gözlerden ALLAH a sığının hep...
Hııı bu arada bu boncukları filan da takmayın nazarı önlemek için,süs için takılır o ayrı ,benim de var nazar boncuklu kolyelerim,küpelerim ama nazar değmesin diye değil hoşuma gittiği için takıyorum.Bi taş parçası mı önleyecek nazarı,ALLAH gibi büyük bi güç varken ondan medet bekleme gafletine düşmem...

nazara inanmamak mümkün bile değil nasıl inanmayalım.....
ben bide renkli gözlü olduğumdan çok nazar alıyorum...
halsizleşip ağırlaşıyorum....
eşim beni okuyunca geçiyor....

inanıorum tabi keşke gözümde arpacık cıksa ahh.erkek akadasımla beraberken öyyle deişik bakan oldumu 5 dk gecmıo kı olmycak bıseyden dolayı tartısıorus:uhm:artık bakanlara ne bakıon:mymeka:diyesim geliyo.elemterefiş kem gözlere şişşşkaydirigubbakcemile3

bende nazara inanırım özellikle bebeğim çok etkilenir.bunun için bi yere gideceksem kureyş suresini 11 defa okurum.sizde deneyin kızlar.

inanmammı nazara
hemen nazara gelirim
nazarım degermi bilmiyom.
nazara gelince kafam çatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…