Kızlar nazara inanıyor musunuz?

bende nazara cok inanırım ve bana cok nazar deger ama nazar boncugunun ben hiç faydasını görmedim .duasını okudugum zaman hemen iyi geliyor dua etmek yeterli bence cokta rahatlatıyor

benimde omşu camın kenarında duran çiçeğime aa ne kadar güzel dedi, 5 dakika geçti geçmedi çiçek cumburloop yere düştü saksısı devrildi zor toparladım kaydirigubbakcemile3

ben nazara çok inanirim, tanıdığım fesat hep bana hep bana diye düşünen biri var, ben ona ne söylersem tersi oluyor, o soruyor eşin nasıl iş buldumu evet diyorum çok iyi, memnun, en gec 2 hafta sonra işten bi şekilde çıkıyor, bu tam 3 kez oldu sonra ki işe girdiğini filan söylemedim o da sormadı söylemiyorum ve eşim 1 senedir ayni yerde. yengemin hamile olduğunu söyledim o da çoçuk istiyor ama eşi istemediği için yapamiyor, o an çok sevinçliydim birden paylaşıverdim, yengemin hamile olduğunu söyledim akşam annanem aradı bebek düşmüş. ufak tefek bişeyler daha oldu bu kadarının tesadüf olduğunu sanmiyorum

Son düzenleme:
nazara inanıyorum.
özellikle oğluma çok nazar değiyor.defalarca başıma geldi.nazar dualarını okumak çok faydalı.
aşırı sevgi gösterildiğinde de nazar değebiliyor.çocukları ve bebekleri maşallah diyerek sevmek önemli.
ayrıca tabiki kötü niyet besleyenlerin de nazarı değiyor malesef.bu da başıma geldi.

nazara inanıyorum.oldukça sağlıklıyımdır.bir dakika tahtaya vurucamsırnaşık şey kalabalık ortamlarda oluyor daha çok elim ayağım çekiliyor ağırlık basıyor.gözlerimi açamıyorum.arkasındanda bir baş ağrısı mahvoluyorum.gözleriylen yiyolar beni.sırnaşık şeyanacım hala nazar boncuğu sıkıştırır biryanlarıma.kesinlikle inanıyorum.

Inanirim nazara, ama sadece kötü insanlarin nazari deger diye birsey yok!!

Göz hakk oldugu icin, hosumuza giden birsey gördügümüz zaman masallah dememizi Efendimiz (S.A.V)a.s. buyurmus diye duydum...

Teyzem gencken cok güzel bir bayanmis, bir dügüne gitmisler ailecek, döndükten sonra teyzem fenalasmis, ates, bas agrisi, kusma, saclari tutam tutam dökülmeye baslasmis, anneannem hemen anlamiski nazar degdi diye, bilen bir kadina götürmüsler ve kursun dökmüs, resmen bir masanin sekli ve orda oturan 4 - 5 kadinin cismi cikmis yani onlarin nazari degmis....Anneannem anlantmisti bunu....benneyaptımki

Nazar vardir inanirim....a.s

Nazar inanılması gerekn bi konu zaten ama tabi bunuda çok fazla abartmamak gerekiyo sonra her başımıza bişii geldiğinde nazardandır diyoruz bende yeni evliyim eşyalarımı eve yerleştirirken baya kalabalıkdı herkez çok güzel oldu filan dedikçe sürekli bişiilerim kırıldı yeni aldığım lambalarım bile çat çat gitti ya az daha kalsalardı evde eşyam kalmayabilirdi :))

nazara önceleri inanmazdım ama ilk çocuğumu minik kızımı nazar değmesi sonucu kaybettiğim için şimdi nazara çok inanıyorum Rabbim cümlemizi kötü gözlerden korusun

nazara inanırım bende .bi ara hastanelik oldum nazardan dolayı .nazar duasını okuyunca 1saat içinde kendime geldim.[elem tere fiş kem gözlere şiş :)) ]

peygamber efendimiz bir hadis-i şerifinde "kaderi delip geçecek tek birşey varsa o da nazardır" demiş.
yanındakiler rabbim bizi korumaz mı demişler peygamber efendimizde sık sık felak ve nas surelerini okuyun demiş
nazar var ve çok nazara geldim çok yaşadım çok üzüldüm ben birinde birşey görsem hemen maşallah rabbim nazarlardan sakınsın derim ama herkes bunu demiyor maşallah demesini bir öğrensek keşke.

bende nazara cok ınanırım
ama bu kursun dokme ısını anlayamıyorum
yanı nazar bence sadece duayla engellenebılır

inanmazmıyım erkek kardeşim nazardan hastahanelik oldu çok fena kriz geçirdi hala daha sebebi bulunama dı aman aman Mevlam korusun

nazar haktır ve gerçektir.bazen baktığıımız nesnelerden gözlerimizi alamadığımız olur
gözler vücutda beyin fonksiyonunu en iyi yansıtan organlarımızdır.
hz.aişê'den rivayet edilen bie hadise göre''göz değmesinden allah'a sığının
zira göz değmesi haktır''..
nazar bilimsel olarakta kantlanmıştır.insan bünyesinden yayılan zararlı ışınların yine aynı şekilde
karşı tarafa geçmesi hep bu köt bakışlarla olur...

Nazara inanir misiniz ve basiniza gelen tersliklerin hic nazar sonucu oldugunu dusundunuz mu? Ornek verebilir misiniz

tabi iananrım güzelim örnek dersen çok taktığın nazar boncuklarını parçalanması yada dümdüz yolda yürürken yere yapışmak vs nazar var tabi güzelim

Kesinlikle inanırım ve bu doğru ve akik taşı nazar olunca çatlar derler ve bunada inanıyorum renkli gözlü olduğum içinde çok nazar alırım o yüzden eşime her akşam nazar duası okuturum kendime... Yoksa çok kötü oluyorum halsiz bitkin ve ağır

Kurani kerimden geçen herseye inanirim. Nazarada hayliyle....
Benim nazarim çocuklarima geçiyor gibi geliyor. Mesela kûçûk oglum geceleri uyuyor, ve o an bir aklima gelsin, uyanacak simdi diyeyim saniyede kalkip agliyor.:1shok: Bunu kaç kez denedim.

Ben de nazara inanırım.Bana da çok nazar değiyo.Ancak annem nazar duası ve diğer duaları okuyunca rahatlayabiliyorum.
Kötü gözle bakanın gözü çıksın kaydirigubbakcemile
Ben çok çekiyorum çünkü şiddetli baş ve göz ağrısı oluyo bende:1closedeyes:

nazara inanırım ama her olumsuzluğu nazara bağlamam.

birşeye heves etmem, kötü gözle bakmam; ama yine de maşallah ı çok kullanırım.
önemli günlerde kendime,sevdiklerime nazar duası mutlaka okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…