Kızlar nazara inanıyor musunuz?

kurşun döktürmüşlüğüm üzerlik yaktırmışlığım var.
eğlenceli geliyor bana nazar kovuşturma yöntemleri.
eh bunların hatrına nazara da inanıveriyorum.

kurşun döktürmüşlüğüm üzerlik yaktırmışlığım var.
eğlenceli geliyor bana nazar kovuşturma yöntemleri.
eh bunların hatrına nazara da inanıveriyorum.

nazardan çatlayan ölen bile var .kendıme bile degiyor bazen nazarım yada yolda yürürken birisi içten baktıgında hemen ayagım burkulur ayakkabılar çok yırtıldı öyle.annenın nazarı deger çok sevdıgın zamanda içten bakıncada degebiliyor .üerlıgı nasıl yaktırabiliyosun anlamadım .benım çekmecede duruyor ?

bnde cok inanırım nazara..hele nişanlımla aram iyise ve ben bunu birine anlatrsam mutlaka o qün ayrılma noktasına qelrz aşırı kavga ederz felan..

nazardan çatlayan ölen bile var .kendıme bile degiyor bazen nazarım yada yolda yürürken birisi içten baktıgında hemen ayagım burkulur ayakkabılar çok yırtıldı öyle.annenın nazarı deger çok sevdıgın zamanda içten bakıncada degebiliyor .üerlıgı nasıl yaktırabiliyosun anlamadım .benım çekmecede duruyor ?

üzerlik otunun tohumları var ya nohut kadar nohut kadar, işte onları gözden çıkardığın eski bir tavaya koyup
(su veya başka bişey koymadan) ocakta karıştıra karıştıra pişiriyorsun, yakar gibi yapıyorsun iyice kokusu çıkıyo
kararınca kapatıyosun altını evde gezdiriyosun tavayı koku yayılsın diye
nazara iyi gelir derler :6:

üzerlik otunun tohumları var ya nohut kadar nohut kadar, işte onları gözden çıkardığın eski bir tavaya koyup
(su veya başka bişey koymadan) ocakta karıştıra karıştıra pişiriyorsun, yakar gibi yapıyorsun iyice kokusu çıkıyo
kararınca kapatıyosun altını evde gezdiriyosun tavayı koku yayılsın diye
nazara iyi gelir derler :6:

hımm onu yaptık biz ama nohut kadar degıldı aktardan almıştık pirinç gibiydi birazzını yaktık dedıgınız gibi geri kalanıda çekmecede duruyor .)zararı olmaz heralde ( bir tanıdıgımızda demıştıkı eger nazar eden kişin adını biliyorsan onun adını bir kagıda yaz ve yak :) iiyi gelırmişşş

hımm onu yaptık biz ama nohut kadar degıldı aktardan almıştık pirinç gibiydi birazzını yaktık dedıgınız gibi geri kalanıda çekmecede duruyor .)zararı olmaz heralde ( bir tanıdıgımızda demıştıkı eger nazar eden kişin adını biliyorsan onun adını bir kagıda yaz ve yak :) iiyi gelırmişşş

ay ben de bunu bilmiyordum, dur bi de öyle deneyeyim bi ara:21:

İnanıyorum. Kurşun falan döktüreceğim yakında. :8:
Gözleri çıksın değdiriyorlar işte. :47:

İnanırım mesela düşünce veya bakış yoluyla insan etkileniyor internette araştırırken duymuştum tamamen zihinsel bi güç varmış ve oda etki ediyomuş karşındaki kişiye..

Back