- 20 Kasım 2007
- 708
- 2
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa bende çok şey yaşadım bu nazarla ilgili
İnanırım da
O nedenle Gördüğüm bişeye çocuğa,eve,eşyaya,yemeğe....v.s v.s
Allah nazardan korusun maşallah derim....
Sadece kötü niyetli insanların nazarı değmez göz hakkı derler birde
![]()
Nazara inanir misiniz ve basiniza gelen tersliklerin hic nazar sonucu oldugunu dusundunuz mu? Ornek verebilir misiniz
Inanirim nazara, ama sadece kötü insanlarin nazari deger diye birsey yok!!
Göz hakk oldugu icin, hosumuza giden birsey gördügümüz zaman masallah dememizi Efendimiz (S.A.V)a.s. buyurmus diye duydum...
Teyzem gencken cok güzel bir bayanmis, bir dügüne gitmisler ailecek, döndükten sonra teyzem fenalasmis, ates, bas agrisi, kusma, saclari tutam tutam dökülmeye baslasmis, anneannem hemen anlamiski nazar degdi diye, bilen bir kadina götürmüsler ve kursun dökmüs, resmen bir masanin sekli ve orda oturan 4 - 5 kadinin cismi cikmis yani onlarin nazari degmis....Anneannem anlantmisti bunu....benneyaptımki
Nazar vardir inanirim....a.s
peygamber efendimiz bir hadis-i şerifinde "kaderi delip geçecek tek birşey varsa o da nazardır" demiş.
yanındakiler rabbim bizi korumaz mı demişler peygamber efendimizde sık sık felak ve nas surelerini okuyun demiş
nazar var ve çok nazara geldim çok yaşadım çok üzüldüm ben birinde birşey görsem hemen maşallah rabbim nazarlardan sakınsın derim ama herkes bunu demiyor maşallah demesini bir öğrensek keşke.
yükseklik-basınç olayı olmasın o:uhm:arkadaşlar ben şunu sorcam: bizim eve gelen çoğu insan ayyy birden bir ağırlık çöktü, uykum geliyor sizin evde diyorlar.veya off daraldım diyorlar.ki bizim ev 5 kat heryer cam etrafta bizim ev kadar yüksek bina yok evimde büyük 140 m2 yani gayet ferrah. nazar olabilirmi? ve ne yapabilirim?
bende çok halsızım ama bunu kansızlık veya demireksikliği olabilir diye düşündüm, doktora gittim evet, cok cok hafif demireksikliği ve kansızlık var ma tedavi edilecek kadar değil dedi doktor. acaba bendeki ağırlık da ondanmıdır? ne dersiniz kızlar?
bende inanırım nazara..kaynanamgil fazla abartırlar nazar konusunu..yok şu gördüde beni nazar değdi çokta nazar değecek bi yerleri yokta takıntı haline getirmişler.eşimde aynıdır bi yeri ağrısın hemen nazar değdi der..nazara karşı duamızı ettikmi bişeycik olmaz allahın izniyle..
yükseklik-basınç olayı olmasın o:uhm: