• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gözü hep dışarıda

Keşke gözünü oydaydım beter ettim gerçekten ama bakmıyorum sana öyle geliyor diyip geçiştiriyor
Yalan...Bakanı bakmaktan alikoyamazsın. Nefsi pis..Sen evde en güzel kıyafeti de giyinsen gözü yine dışarıda olur. Sevgi bağlılıktır. Seven erkek sen pijama ile dolaşsan da sever. Mesele kılık kiyafette olsa idi bugün ünlü kişiler de aldatılmazdı.
Nereye kadar devam ettirirsin bilmem ama değişmeyecek. İki de çocuğun varmış. Ya bu deveyi güdeceksin ya da bir cesaretle bu diyardan gideceksin.

Milletin karısına kızına pis gözle bakan adamdan hayır mı gelir yahu. Herkes güzele bakar yakışıklıya bakar ama bir güzel bakmak vardır bir de sizin anlattığınız gibi pis pis suzmek. Dışarıdaki ,elinde olmayan ona daha cazip. Ha bu kadar bakan adam karşıdan bir ışık gördüğünde cesaret ettiginde direk aldatacaktir asla şaşmaz. Sen de böyle bir adam için çabalayıp durma sana yazık yahu. Valla durumun varsa hayatını rezil etme boşa gitsin.

2.çocuğuma hamileyken eşimin instagramdan sürekli mini etekli açık kadınlara baktığını ve onları beğendiğini telefonunu kurcalayınca öğrendim lohusaydım iş yerindeki kadınlara müzikli video yaptıklarını felan gördüm öyle böyle birkaç şeyi daha çıktı tabi öncedende bu tarz giyinenlere bakıyordu ama pek dikkat etmemiştim son olaylardan sonra hâla uzun uzun ben yanındayken bile baktığını farkettim huyu değişmiyor kaç kez konuştum karşıma aldım insan gibi bana yaptığın haksızlık ayıp utanmıyor musun diye ama yine aynı.. gerçekten güzel biriyim herkes sözler auramın yüksek olduğunu dışarıda dikkat çektiğimi vs. Bakımlıyımdır 2çocuğum olmasına rağmen ona hiç yok yorgunum demedim evime çocuklarıma kendime bakarım. Daha geçen mini elbise aldım kırmızı seksi güzel bir gecede evde giyerim diye onun için yani. Giyindim geldim bir iki sarıldı hadi odaya… nereye hemen dedim ya o kadar hazırlandım hiç boydan bakmadı süzmedi bile yani bende ‘ sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun dışardakilere bile daha çok bakıyorsun’ dedim çıkardım üstümden sırtımızı döndük yattık yani bu ilişki nereye kadar gidecek böyle daha öncede paylaştım belki birileri akıl verir büyüklerdir diye ‘ aldatmıyorsa evine çocuklarına bakıyorsa görmezden gel her erkek bakıyor bakmayan yok ‘ dediler mi bu sözde bir yere kadar benim hiçmi kadınlık gururum yok? Evde baktıkları gibi giyiniyorum dönüp bakmaz dışarda maşallah dönüp dönüp bakıyor söyleyince de sen artık paranoyak olmuşsun diyor lütfen benimle dertleşir misiniz artık çok sıkıldım 😔
Herkes bakmıhor. Kim dediyse saçmalamış. Köyün kapıya baksın bol bol edepsiz.

Keşke gözünü oydaydım beter ettim gerçekten ama bakmıyorum sana öyle geliyor diyip geçiştiriyor
Kameraya cekin gorsun kuzum bakiyor mu bakmiyor mu ,paronayaklikla suclanmayin ,erkeklerin bu huylarindan nefret ediyorum ama sizin sucunuz degil esiniz gozune sahip cikamahan biri

2.çocuğuma hamileyken eşimin instagramdan sürekli mini etekli açık kadınlara baktığını ve onları beğendiğini telefonunu kurcalayınca öğrendim lohusaydım iş yerindeki kadınlara müzikli video yaptıklarını felan gördüm öyle böyle birkaç şeyi daha çıktı tabi öncedende bu tarz giyinenlere bakıyordu ama pek dikkat etmemiştim son olaylardan sonra hâla uzun uzun ben yanındayken bile baktığını farkettim huyu değişmiyor kaç kez konuştum karşıma aldım insan gibi bana yaptığın haksızlık ayıp utanmıyor musun diye ama yine aynı.. gerçekten güzel biriyim herkes sözler auramın yüksek olduğunu dışarıda dikkat çektiğimi vs. Bakımlıyımdır 2çocuğum olmasına rağmen ona hiç yok yorgunum demedim evime çocuklarıma kendime bakarım. Daha geçen mini elbise aldım kırmızı seksi güzel bir gecede evde giyerim diye onun için yani. Giyindim geldim bir iki sarıldı hadi odaya… nereye hemen dedim ya o kadar hazırlandım hiç boydan bakmadı süzmedi bile yani bende ‘ sen hiçbir şeyi hak etmiyorsun dışardakilere bile daha çok bakıyorsun’ dedim çıkardım üstümden sırtımızı döndük yattık yani bu ilişki nereye kadar gidecek böyle daha öncede paylaştım belki birileri akıl verir büyüklerdir diye ‘ aldatmıyorsa evine çocuklarına bakıyorsa görmezden gel her erkek bakıyor bakmayan yok ‘ dediler mi bu sözde bir yere kadar benim hiçmi kadınlık gururum yok? Evde baktıkları gibi giyiniyorum dönüp bakmaz dışarda maşallah dönüp dönüp bakıyor söyleyince de sen artık paranoyak olmuşsun diyor lütfen benimle dertleşir misiniz artık çok sıkıldım 😔
Eşin kime bakıyorsa aynı şekilde dışarda sende giyin. Mini etek giymek ayıp değil. Sorarsa en sürekli beğendiğin için giyiyorum dersin.

Bakan uzun mantoyla bile bakar kimse onun keyfine goyinmiyor kendi gözünü tutmayı öğrensin göz kapakları var bunun için huyu saygısız kimseninde onun bakışlarınin tacizine katlanmak zorunda olduğu yok belki biri bı gün ağzını burnunu yer değiştirir ne bakıyorsun kız arkadaşına eşime kardeşime diye o zaman görür.Olur bu olasılık bir gün merak etmeyin

Bu yapılanlara rağmen eşinize gebemisiniz yani muhtaç mısınız ki onun her yaptıklarına yanı haddi hesabı değil gibi alttan alıp tolere etmeye çalışıyor sunuz.? Kendinize yazık etmeyin. LÜTFEN:KK56:

Back