Kızlar nazara inanıyor musunuz?

evt dua tesbihat çok önemli nazar için allah korusun kem gözlerden...
...yerimseniben

benim bildigim o üzeyir otunu cezveye tuz la ilave ediyosunuz,isterseniz nazarı değdiğini düşündügünüz kişilerin isimlerini küçük kağıtlara yaziyorsunuz ve cezveye atiyosunuz, ocaga koyuyorsunuz cezveyi ve üzeyir otu patlamaya basliyor. daha sonra cezveyle oda oda gezip: üzeyip otu patlasın nazar eden çatlasın diyosun odada cezveyi gezdiriyosun zaten tütsü gibi düman veriyor o üzeyir otu.tüm evi gezdikten sonra kibriti yakip cezveye atiyorsunuz isimler tamamen yansin diye. bu sekilde duyan varmi?

inaniyorum canım benim tırnaklarım çok güzel uzar biri baksın hemen kırılır allah nazardan korusun

Son düzenleme:
bende inanıyorum. buraya bi konu açıp foto mu koymuş burnumda hiç sivilce çıkmazdı şimdi sivilce var. fotolarımı kaldırdım bende.

tabiki nazara inanırım bu zaten yüce kuanımızda ayetlerle sabittir.başıma ne geldiysede nazardan gelmiştir

bende inanıyorummm .

geçen gün süslenmiştim bayağı çok güzel nazar boncuğu kolye ucu verdi anneannem 2 tane bi tanesi gümüş rengiydi kolyemin ucuna taktım eve geldiğimde çatlamıştı kolyemin ucundeki nazar boncuğu o gün başıma gelmeyen kalmadı.. belki çatlıcağı varmış çatladı ama ben nazar olduguna inanıyorum (smiley çatlamas bari kaydirigubbakcemile3)

Bende inanırım nazara tabi.Ama nazar boncuğu,kurşun,tütsü vb. gibi saçma şeylere inanmıyorum.Felak nas okuduğunuz zaman çıkar nazar.Benim nazara yorduğum bi olayı anlatayım bende.Okuldaydık ders bitiminde ben kalemlerimi kalemliğe koymak için elime aldım kalem ortadan ikiye ayrıldı hemde öyle güzel ayrıldı ki sormayın dümdüz ayrıldı hala şaşırıyorum ya resmen kalem havalara fırladı.

nazara inanırım ama nazar boncuğuna asla çünkü şirktir peygamber efendimizin bu konudahadisi var araştıranlar emin olurlar bi araştırın isterseniz

nokta
hatta "benim nazarım değmez "demekte buna giriyo canım
yani herkesin nazarı değermiş ama kimin az kimin çokmirmirmirmir

insanın kendine bile değer nazarı..

maşallah sözüne inanırım birde biraz halsizlik olunca anneme okuturum kendimi gerçekten çok da nazar olurum.

Nazara inanırım.Yıldızım düşüktür benim nazara çabuk gelirim.Babannemim okuması çok iyi gelir.

Boncuğa şirkitr diyenler olmuş...kimse şirk koşmak amacıyla falan yakmıyor nazar boncuğunu....dualarımızı da güzelce okuruz....ama göz değmesinde boncuğun işe yaradığını düşünüyorum...çnkü kişinii gözü boncuğa takılır...bu yüzden takılır boncuk...ayrıca çok ta güzeldir yani şıktır...

inanmayan inanmasın..inana da karışmasın diyorum..

batıl inancım hiç yoktur ama nazara inanırım çünkü bilimsel bir olay.sonuçta birbirimize negatif enerji verebiliyoruz her ne kadar farketmesekte.

ben çocukken kolumda sürekli boncuklardan yapılan bileklik olurdu.birgün bir kadın beni çok sevmiş ve o gün boncuklarım dağılmış ve akşamında da kaynar süte düşmüşüm.

insan bakışları bazen ne kadar tehlikeli oluyor

nazara tabikide inanırım bizim salonca bir çiçeğimiz var ok güzel yemyeşil evde kim boşsa o ilgilenri çiçekle geçen gün komşumuz geldi oda eşide çok severler salon çiçeğini kadın tutturdu bu çiçek annenin mi babanınmı kardeşininmi seninmi diye annemde herkesin dediysede kimin diyip durud çiçeği çook beğendi ertesi gün başladı çiçek sararmaya yaprakları döküldü kurudu nerdeyselmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…