Kızlar nazara inanıyor musunuz?

evet bende çok nazar olurum nazarada inanırım :)insanı hasta yapıyo bazende işlerin bir türlü yolunda gitmiyor....

Nazar maazallah ınsanı mezara deveyı kazana sokar demısler.Hz. Aişe (R.A)nin naklettiği bir hadis-i şerifte de Hz. Peygamber (S.A.S) Nazardan Allaha sığının, çünkü nazar (göz değmesi) haktır buyurmuş..insan hoşuna giden birşeye bakarken nazarı değmemesi için Maaşâallah, La kuvvete illâ billah demeli,Nazar değmemesi için çocuklara nazarlık veya boncuk takılması ise cahiliyet devri âdetlerinden yani batıldır..

bende nazara inanırım...iyi niyetlide olsa nazarı değen olurmuş...benim nazarım değmez hiç..zaten bişeyi beğenerek söylediğin zaman maşallah demek gerekiyomuş..o zaman nazar değmezmiş.....

ben de nazara cok ınanırım, ama etrafımda nazarı cok degen ınsanları bılmek de önemlı...bazı ınsanlar kötü nıyetlı olmasalar bile, nazarları cok değiyor gerçekten...hemen ananeme nazar duası okutturuyorum, böyle durumlarda...

Kesinlikle nazara inanırım....ayhhh aman allah korusun dağlara taşlara....hasta eder insanı...

%100 inanırım :)))
hatta bi keresinde nazardan ölücektim yani kk da b&m adlı üye olmicaktı :)))))))))
şaka bi yana gerçekten nazardan cok korkarım nazardan eşelrin arası bile acılıyo
ayrıca nazar boncuğunun nazardan koruğu inancı bence yanlış nazardan ancak dua vasıtası ile allah korur
ama nazarı çektiği söylenen akik taşı gibi taşlar var bu doğru olabilir
zaten artık ölüm tehlikesi deneyiminden sonra her dışarı çıkışımda ilk işim ayetelkürsi-felak-nas surelerini okumak olur üzerime

Son düzenleme:
kessinlikle nazara inanirim
ama nazar boncugunun ise yaradigina inanmam
onu daha cok süs ve aksesuar olarak kullanirim zaten

kesinlikle inanıyorum Allah korusun kem gözlerden. en büyük ilacı nas felak surelerini okumak ve nazar boncuğu gibi şeylerede inanmam ayrıca belirtmek istedimdelikafadulden

evet nazara inanrım hatta bebek bile severken masallah derim nazarım deger birinin ayagına baksam sendeler iş yaparken baksam eli dolasır kem göz var cnm bende:D

bende inanırım bi keresinde evimdeki fotoğraflarım yere düşüp paramparça olmuştu çerçeveleri hemde izmir'in yaz sıcağında delikafadulden rüzgar falanmı dedim ama imkansız bir durum yani birde dışarıdan eve geldiğimde üzerime ağırlık çöker ruhuma biri basıyor gibi hissederim delikafadulden

nazara inanırım ve dua okurum her fırsatta gece bile uykumdan okurum yani oda gece bi agırlık coker ustume uyanırım ve dua okudukca hafifledıgımı hıssederım..
Allahım kem gozlu ınsanlardan sen koru bizi :Saruboceq:

evet nazara inanrım hatta bebek bile severken masallah derim nazarım deger birinin ayagına baksam sendeler iş yaparken baksam eli dolasır kem göz var cnm bende:D

:roflol:
canım biliyomusun herkesin nazarı değermiş
kimin az kiminin çok
nazarım değmiyo diye bişi yok yani
üzme kendinikaydirigubbakcemile3

nazara tabi ki inanırım....kuranda da var zaten....allah gözlerden korusun hasta eder insanı....yanımda damutlaka boncuğum vardır...
nazrqp5.jpg

nazara inanırım ama nazar boncuğuna asla çünkü şirktir peygamber efendimizin bu konudahadisi var araştıranlar emin olurlar bi araştırın isterseniz

ewet önceleri nazara inanırdım fakat araştırdıktan sonra inanmıyorum....

nazara çok inanorom ve çok nazar deger.......:nazar:.

ama yolu var aytel kürsi nas felak...okurum bu dualar koruyo nazardan...:1hug:

nazara tabi ki inanırım....kuranda da var zaten....allah gözlerden korusun hasta eder insanı....yanımda damutlaka boncuğum vardır...
nazrqp5.jpg

boncugun size koruduguna nasıl inanıyosunz boncuk korumaz allah ve duaları sureleiri koruyo.. ....boncugun bir işleivi yokkii...

Back