Kızlar nazara inanıyor musunuz?

nazara elbetteki inanırım. dinimizde olduğu gibi bilimsel olarakta açıklanmıştır.
yıldızım çok düşük sanırım. bana da çok değiyor. başıma ağrılar girer, ayaklarımın üstünde duramam, halsizleşirim, tansiyonum düşer. annem okuyup üfleyince geçiyor.:1closedeyes:

insanların kendilerine ait elektrikleri olduğuna inanıyorum, bunlar pozitif ve negatif olabilir, nazarda diğer insanların negatif elektiriklerinin insanı etkilemesi sonucu oluşur ve ben nazara inanıyorum. ve çok çabuk nazara gelirim. negatif elektrikli bi kaç kişi güzel şeyler söyler ve ben birden bire kötü olurum, başıma ağrı girer falan filan

elbette nazara inaniyoruz fisfisfis
mecburuz zaten inanmaya cünkü kuranda geciyor a.s
banada cok nazar degebiliyor
bende cok nazar degdirebiliyorum.
gözlerim renkli olmadigi halde.. :1shok:
kac kere baktigim seylerin catlatigini bilirim. veya gecen gün babam ayakkabiligi tamir edecekti. ayakkabiligin saglam bi kapagi. kiriliverdi yere düstü. ben o arada ayakkabilik hakkinda konusuyodum cünkü babamda dedi nazar degdirdin kaydirigubbakcemile3

o yüzden agzimdan masallah kelimesi eksik olmaz

nazara ınanırım tabıkıde
bırısı bana dıkkatle baktıgında hemen uzerıme agırlık coker bayılıcak gıbı olurum fenalasırım

aynen o durum bendede oluo geneldekalabalık bi ortama girdiğim zaman fln sabah kalktığımda hemen gözümde arpacık çıkıoo

evet arkadaşlar bende nazara inanırım ve nazardanda hasta olanlardanım...

hoca olan bir komşum bana şu sureleri okumamı tavsiye etti...okuduğumda gerçekten üstümdeki ağırlık kalkıyor ve hafifliyorum...

7- fatiha
7- ayetel-kürsi
7-ihlas
7-felak
7-nas

bu sureleri okuyun..Allahın izniyle nazar geçiyor...

Nazara çok inanırım hemde we çok da nazara gelirim biri bana dikketlice baksın fln hemen nazar değer üstüme bi ağırlık çöker nefes alamıyo gibi olurum bazende yüzüm şişer kalabalık bi ortama girdiğimde fln birinin gözü bendeyse nazar değer hemen bana daaaaa

Bende bugünlerde çok inanmaya başladım bir arkadaşım evime geldi kendisi kirada oturuyor evimi çok beğendi zaten şu sıralar tek istediği bir evinin olması dilindende düşürmüyor işallah gönlüne göre bi evi olur 2 gün sora benim evi su bastı tesisatçı adam çelikten yapılmış su borusunun nasıl delindiğine şaştı kaldı açıklayamadı eve gelince benim üstümebir ağırlık çöküyor gelen bikaç misafirinde sizin evde bişey var uykumuz geldi bir ağırlık çöktü dediği oldu evde nazar boncuğu dualar var her tarafta bu ağırlığı nasıl kaldırabilirm evimden fikri olan varmı? Buarada kurşun döktürmeye inanıyormusunuz??

Nazar değmesinden korunma yollarından biri de, korktuğu ve şüphelendiği kişilerin yanında güzelliklerini teşhir etmemelidir.
Hafız el-Bağavî "Şerhü's-Sünne" eserinde anlattığına göre, Hz. Osman b. Affan (r.a.) çok güzel bir çocuk görmüştü.
Bunun üzerine, onu nazardan korumak için çocuğun velisine şöyle dedi: "Bu çocuğun çenesine siyah boya sürerek onun güzelliğini kamufle ediniz."
3) ÜÇÜNCÜ TEDBİR: Gözdeğmesinden korunma yollarından biri de, görüp beğendiği bir şey hakkında, gören kişinin bereketle dua etmesidir.
Bir kimse, kendi gözünün başkasına zarar vermesinden korkarsa, ona baktığı zaman şöyle demelidir:
"Allah (c.c.) onu sana mübarek etsin." (Benzer ifade ile Bkz. Ebu Davud. Nikâh, 36; Tirmizî, Nikâh, 7; İbn-i Mâce, Ezan, 2; Ahmed b. Hanbel, Müsned

kesinlikle inanıyorum nazara..nazar boncuğunu üstümden düştüğü çok olmuştur..sınaw zamanı herşey yolunda giderken notlarımız kötü gelmeye başlamıştı herkes bütün derslerden geçtiniz siz herşeyi biliosunuz diyodu arkadaşımla bana sonun da bizde ders çalıştın mı diyenlere eh işte biraz çalıştık filan diyip geçiştiriyoduk..fisfisfis kendi kendime bile çok nazarım değer benim.. maşallah dediğimin ömrü 3 gündür

ben özellikle bebeklere ve çocuklara nazar değdirmekten çok korkuyorum. Mazallah hastalanır düşer bir yeri incinir başina birşey gelir.. Bu yüzden bebek ve çocuk gördüğümde hep "maşallah" diyorum içimden de Allah'a yarabbi nazarım değmesin diye dua ediyorum. umarım Maşallah demek yeterli oluyordur.

Eşimin dayısına gitmiştik ... Dayının hanımı eşimin gözlerine bakıp; ne güzel gözleri var bu çocuğun v.s. gibi şeyelr söyledi..
Aradan 5 dakika geçmeden eşimin gözünde şiddetli bir ağrı ve yanma başladı..
Ama görseniz gözü şakır şakır akıyor kıpkırmızı oldu , göz altı şişti ...
Hemen hastaneye gittik orada bir şeyler yaptılar birazcık ferahladı ama bütün gece uyuyamadı ..
sabah tekrar acile gittik, başka bir hastaneye. durumu anlattık "doğru mudahele yapmışlar ama gözü kapatmaları gerekirdi o yüzden geçmemiş" dediler...
Gözünü kapattılar 1 gün öyle kaldı sonra geçti çok şükür...

Ben de inanıyorum nazara... a.s
Nazardan korunmak için bol bol dua okunmalı bence...

Nazar (göz değmesi) denilen şey vardır. Zaten Kuran-ı Kêrim'de nazar duası var.
Ama nazar boncuğu gibi şeyler insanı nazardan korumaz. Korunmak için dua okumak gerekir.

nazar haktır kur-an da var.Ben inanırım nazara ve çok çabuk nazar değer..
Arkadaşın dediği gibi nazar incik boncuk işiyle falan olmaz..
Nazar için kur-anda dualar var..
Ben nazar değdiğinde hep dua aokurum ve çabucak geçer..

nazara inanırım ama nazar boncuğu, nal vs. nazardan koruduğuna inanmam. Akik taşının kötü enerjiyi aldığına inanırım. ama gerçek akik taşının.nazardan duayla korunmaya inanırım...

Bende nazara inanırım ve çokda korkar oldum son zamanlarda...
Bazen o negatif enerjiyi hissedebiliyorum mesela karşımdaki kişi bana bakarken gözüyle temas kurduğumda gözlerime ağrı giriyo bakamaıyorum bir garip oluyorum o kişide gidince bana halsizlik çöker hasta olurum ben yatarı yerimden kalkamam artık nazara yoruyorum bunu nekadar doğru bilemicem ama böyle hissediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…