- 24 Ocak 2008
- 428
- 1
-
- Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
aldatmamış burası güzel 4 yıl sonuçta dilek olay...evet sağlık konusunda sana yaptığı çok yanlış çok ağır ama seviyorsan katlan derim ben asabi diyosun evlendikten sonra onun dikine gitmemen gerekir çünkü asabi insanın ne yapacağı belli olmaz genelde susman gerekir bunu becerebileceksen devam et derim....
Canım konunu tesadüf okudum yorumları okumadım ama hassasiyetin çok hoşuma gitti ben acizane fikrimi beyan etmek istiyorum tabiki karar sizin
arkadaşınızın içkiye sığınması hiç hoş gelmedi bana bunun tadını almıştır ve her zaman başvuracaktır kolay yolla dert unutmaya
ben sizin yerinizde kızım kardeşim olsa katiyen böyle bir evliligi tasvif etmezdim inanıyorumki mutlu gelecek vadeden bir evlilik olmaz dı Rabbini tanımayan bir kişi kolay kolay düzelmez
sizden özür beyan etmesi falan pişman olabilir emin olunki bu evlenene kadardır sahiplendikten sonra aynı şeyi rahatlıkla yapacaktır kimse huyunu bıçak gibi kesmez daha evlenmeden size karşı öfkesini kontrol edememiş üstelik çokt a öfkelenecek bir durum olmadığı halde
evlilik çok önemli bir karar lütfen çok düşünün sonradan eyvah para etmez ve sevgi için hiç bir şeye katlanılmaz zaten mutlu bir ortamınız olmazsa sevgiden eser kalmaz başkası için yaşamayın kendiniz için yaşayın asla karşınızdakini degil kendinizi düşünün
aslında burda yaşanan olayların üzerinde durmaktan ziyede bunların sizin üzerindeki etkisi önemli...arkadaşınızın ne yaptığı ayrı ..ama siz kötü etkilenmişsiniz, kırılmışsınız ve içinizde şüphler var . bu eşkilde bence kendinize zaman tanıyın ...bu etkileriatmak için yarım alın..şuı şartlar sağlıklı karar vermezsiniz ..Allah yardımcıız olsun ..ama şunu bilmek belki sizi rahatlatır ..siizn gibi gel-gitler yaşayan, sıkıntılar çeken bir çok kişi var ..
evet canım eminim vardır...çok zor bişey bu....ama bazanede diyorumki ne biliyim evlenirken çok kolay karar veren insanlar var....yani bişeyler kısmet olsaydı ya da hayırlı olacak olsaydı ben bu kadar kararsızlığa düşüp bu kadar irdelemezdim bişeyleri...içim gayet rahat ve huzurlu olurdu evlenirdim.....bi iş yapacakken insanın içine huzur vermiyorsa o işte hayır gelmez derler ya işte o hesap.....:çok üzgünüm:
beni çok kötü etkilediği kesin...inanılmaz etkiledi hemde...yani düşündüğümde o anı yeniden yaşıyorum ve bütün vücudum geriliyor...
kendine zaman tanı demişsin ama canım 1,5 yıldır düşünüyorum bu konuyu...ve artık o da ne zamanı diyor...bunca zamandır bişeyleri atamadıysam bundan sonra atabilirmiyim pek sanmıyorum.....:çok üzgünüm:
Allah yardımcım olsun evet aminn canım...sağol....:çok üzgünüm:
çok haklısın ,biz ne desek herkes kenidyle başbaşaaslında dimi? eğerehemen evlenmeyi düşünmüyorsan bence ve farklı yollar deneyeceğine eminsen sağlıklı bir ilişki için zaman tanı..
benim ablmada 2 ay içindeevlendi mutlu çok şükür ama senin bu yaşadığınn aaa bu adamın bu huyuda varmış gibi durumları şimdi yaşıyor ..aslında genelde ergeç yaşanıyormuş böyle şeyler... tabiki sana şöyle yap diyemem ama ben olsam şuan gelcekle ilgili bir söz vermezdim.. o bitirirse bitirsin .. ki kısmetse zaten bu iş olacaktır..umarım herks mutlu olur yaaçok üzgünüm:
valla ben korktum erkek arkadaşından
sağlık çok önemli
bunun hamileliği bebekli dönemleri var
birde şu el kaldırma işi çok fena
ha bu arada inançları pekte kuvvetli değil demiştin
bence Allah korkusu olan biriyle evlen..Allah korkusu olmayan birinden herşey beklenir.zaten bazı huyları yada davranışlarıda olmadığını da göstermiş...
Evlenmeden asla gerçek anlamda tanıyamazsın ki sevgilin kendini ne kadar gizlemeye çalıştıysa da bir yerlerde açık vermiş..Demek ki onun huyu bu,böyle bu adam değiştiremezsin canım.Merhametten yoksun insanla yaşamak hem de bir ömür,sadece bu unutamadığın bir iki olay üstüne ne tuz biberler ekecek belki de..Seni gerçekten önemsiyor seviyor olsa seni zor zamanında kırmaktan,el kaldırmaktan,annem çok daha önemli mesajı vermekten ,sahil boyu yürürken üşümene göz yummaktan ve akabinde hasta olduğun halde seni önemsememekten pür dikkat kaçınırdı....Belki dışardan bazı şeyler küçük,önemsiz görünebilir ama unutma canım şeytan ayrıntıda gizlidir..:CüvCüv:
çok haklısın canım....şimdi üzerinde durmadığımız ya da geçiştirdiğimiz ya da " ama seviyorum" diyip göz yumduğumuz şeyler evlenince bir bir önümüze gelebilir...ki eminim bu sitede bunu yaşayan kaç kadın vardır....
ayrıntılar,detaylar,bir takım falsolar,işaretler çok önemli evlilik öncesinde...bende bunu yapmaya çalıştım....umarım iyide yapmışımdır...yoksa ben neden 27 yaşıma gelmişken hatta 28 olucam yakında,4 yıl sürmüş bir ilişkimi hiçe sayayayım bu yaştan sonra....heleki onca hayaller kurmuşken onca emek vermişken....sadece hem benim hemde karşı tarafın mutsuz bir evlilik yapmasını istemiyorum....
onca hatasına rağmen karşı tarafıda düşünüyorum...çünkü ben mutlu olamassam karşımdakinide mutlu edemem....
güzelim senin şuna iyi karar vermen gerekiyor.
gerçekten seviyorsun ve o yüzden mi beraber olmak istiyorsun
yoksa
alışkanlık mı?
sonuçta çok güzel eksi yönlerini tespit etmişsin.şimdi karar zamanı.içki içiyormuş ( az yada çok önemli değil) , sinirli bir tipmiş ( eli nereye iner belli değil.birde olur olmaz şeylere kızarsa vayyy haline) , önemli günleri önemsemiyor ( kandil vb) , seni ya alacam ya alacam diyor ( senin kazanılacak tek şeyin kalbin.kalbini kazanmalı , sen bir madde değilsinki alayım ,hevesim bitsin,atayım ) ...