ınsan sevdıgı bırıne nasıl kıyar ya ben o usume ve hastalık olayın atakıldım kaldım bence bu kadar sevdıgınden emın olmamalısın..benım ıcım gıdıyor yanı naptı ne yedı ne ıctı kı sen hastasın tutmus sana el kaldırmıs sus dıye bu gecıstırılebılecek bı olay degıl sankı sen anasın aınat mı hasta oldunda hıncını senden alıyor daha evlenmeden bu ne ...ben sıddetle bu defterı kapatmanı onerırım ondan sana karsı cıddı bı sevgı goremedım cunku benım sevgı krıterlerıme ters davranışlarda bulunmus
Beyaz Kelebek'cim kusura bakma ama sen hatayı baştan yapmışsın:mymeka:
Tanışma şekliniz berbat. Böyle bir insanla yani kusura bakma ama ne kadar saygısızmış.
Yani olmaz bence böyle biriyle evlilik yani benim fikrim:1ninca:
sezgilerim bu olaylar patlak verdiğinden beri yani son 1,5 yıldır bana hep ayrılmamın daha doğru olduğunu söyledi canım....:çok üzgünüm: ailemde özellikle annem başından beri karşıydı...çünkü bizim tanışma hikayemizde benzer bir şiddet olayıyla oldu...aslında size bunu da anlatmam galiba iyiolacak...biz aynı okuldaydık üniversitede...onlar benim bir alt dönemimdi...ama benden 1 yaş büyük o...ben onlarla derse giriyordum okulum uzadığı için...ozamanlar daha adımızı bile bilmiyoruz...bir gün yine derse girdim onlarla...benim yanımdaki sandalyeye oturmuştu..ama resmen sandalyeyi bana yapıştırıp kendide bana yapışık vaziyette oturdu asılır gibi ....gülüyordu birde diğer arkadaşına..ben bundan rahatsız oldum..ve diğer sandalyeye geçtim...bu sefer o da kalktı tekrar benim yanımdakine oturdu..bende "yerine geçermisin rahatsız oluyorum" demiştim....ben böyle diyince o da sert bir tarzla "ben ne geçicem yerime yerimdeyim ben" demişti...iyice sinirlendim ben..resmen asılıyordu çünkü...hatta bana "manyakmıdır nedir" gibi bir laf söylemişti....bende konuşmalarına dikkat et demiştim..biz böyle atışırken hocamızda duymuştu..noluyo dedi ona...bayanlarla güzel konuş dedi..ben ona hiç bir hakarette bulunmadığım halde "önce o erkeklerle doğru konuşsun" demişti...bende artık baya sinirlenmiştim...baya atıştık ve sonunda ben ayağa kalktım ve bu şekilde derste kalamam diyim hocaya kapıya yöneldim dersi terk etmek üzere...o ise ayağa kalkıp üzerime yürümüştü ve sınıfın ortasında elini sallayarak afedersiniz s....r git demişti...ve döveceke gibi üzerime yürümüştü...:çok üzgünüm: hatta biz soruşturmalık olduk ve kınama aldık derste olduğu için bu olay...
bunu anlatmamım sebei annemin bu olaydan beri onu istememesi...biz bu olay olduktan sonra tabiki konuşmadık 6 ay falan..daha sonra bişekilde aramızda elektriklenme oldu ve ilişkimiz başladı...ama ben baştada ona güvenmiyordum bunuda açıkça söylüyordum...annem ve babam çok kızmıştı bana böyle biriyle nasıl beraber olursun diye...hatta babam 1 hafta konuşmamıştı benimle:çok üzgünüm:
ama sonraları yıllar geçtikçe onun bana değer verdiğini gördükçe bende güvenmeye başladım...annem bana hep onun sert,kadın dövecek bir yapıda olduğunu söylerdi...bense hayır öyle değil derdim...ve sonra işte bu anlattığım el kaldırma olayını yaşadım..bendeki hayal kırıklığını sanırım şimdi daha iyi anlarsınızsenağlama
ben ona zaten baştan zor güvenmiştim...annemin bütün karşı çıkışlarına rağmen...annemi bile ısındırmaya çalışmıştım....ama o böyle yaptı...ve herşeyi başıma yıktı....bunları onada anlattım...ve eminim çok vicdanı sızladı...ama olan oldu bir kere....şimdi ben tekrar nasıl güveneyim onasenağlama içime sinmemesinin derinliği burdan gelir aslında yani....
teşekkür ederim canım:çok üzgünüm:
belkide haklısın canım...alışkanlık konusunda....bunu bende düşündüm...
ve belkide gerçekten öyle...askerlik konusunda bende aynı şeyi söyledim ama o da artık kesin karar vermemi istiyor...askerdeyken ya benim sevgilim,evleneceğim insan olarak yanımda ol diyor ya da bitsin diyor...yani o askerdeyken belki ben tamamiyle değişicem ve sevdiğimi anlıycam emin olucam ama o bunu kabul etmiyor...
ben askerliğimi bitirip geldiğimde "hayır ben yapamıycam" dersen diyor....o zaman ben başlarım böyle dünyanın adaletine gibi laflar ediyor....
herşey arapsaçı oldu herşey....senağlama