ya şu da var tabii.bir korum uçar cümlesini nasıl söyledi.yani şaka gibimi ,güleleim diyemi söyledi yoksa ciddi ciddi mi söyledi
bence sen kararını vermişsin ama onun rahatsız etmeleri yüzünden biraz daha devam ediyorsun..aslında o da bıraksa sende bırakırsın..
valla bana sağlam pabuç gibi gelmedi ama sen daha iyi bilirsin
canım benim tabiki şaka olarak söylemedi...öyle olsa ben zaten üstünde durmamki...
ciddi ciddi konuşuyorduk...hemde bişeyleri düzeltme yolunda adım attığımız zamanlarda oldu bu....baya sinirli ve ciddi şekilde söyledi....hatta ben bunu daha sonra laf arasında söylediğimde yine "o an ki sinirle çıktı ağzımdan" dedi....yani hep sinirle yapıyor sinirle ağzından çıkıyor sinirle el kaldırıyor vs.....
bu zamana kadar evet onun ısrarları ikna etme çabaları yüzünden döndüm kararımdan ama şimdi en son biraz bende düşündüm dönmeyi....bu da dediğim gibi belki alışkanlıklardan oldu belki duygusallaştığım için....ama yinede konuyu ben açmadım...o bişekilde oraya getirdi...ben sadece son zamanlarda askerede gideceğini bildiğim için merak edip aradım...amacım konuyu açmak falan değildi bunu onada söyledim...ama bi şekilde açıldı işte....
neyse sonuç olarak evet sanırım kararım belli.....ve çarşamba günü bunu ona söyliycem...ama eminimki yine sinirim bozulacak ve kavga edicez....çünkü beni suçlar gibi konuşacak....ama buna benim gücüm yok artık....:çok üzgünüm:
nasıl söyleyeceğimide bilmiyorum açıkçası çünkü gerçekten kendimi bitkin hissediyorum.....
canımcım önce şunu söylemek istiyorum ki sen çok sabırlı bir insanmışsın, ben senin yerinde olsam değil 4 sene 4 saniye bile beraber olmazdım o insanla...
benim cümlelerinden anladığım tek bir şey var, sen bu insanı istemiyorsun. reddi çektikten sonra rahatlıyorsun, yani sen ona bitti desen, o da tamam dese aramasa sormasa sorun kalmayacak ortada, ama o hırs yapmış. ne demek kaybetmedim hayatta ya ? sen kumar mısın, ihale misin? senin üzerine nasıl böyle düşünebilir?
elini kaldırmasına yorum yaparsam konu kapanır, o kadar sinirlendim bu konuya, mesele senin hasta olman ya da olmaman değil, annesinin de hastalanması değil. ne olursa olsun, o el bir kere kalkarsa devamı gelir. ben şuna inanırım, CAN ÇIKAR, HUY ÇIKMAZ !
evlilik öyle çocuk oyuncağı değil, ben 21 yaşımda bunun farkındaysam senin haydi haydi farkında olman lazım, böyle şüphelerle, acabalarla evlenip mutsuz olamanın, boşanmanın sonuçlarını bir otur adam akıllı düşün istersen...
sen resmen kendini köle etmişsin bu adama, aklındaki soru işaretlerinin tek nedeni de onun senin peşini bırakmamış olması, biraz da senin zayıflığın kusura bakma. bir erkek tam bir red cevabı alırsa gurur yapar, koşmaz peşinden daha fazla. ama sizinki yılan hikayesi olmuş maşallah...
evlilik bu ayol, pazardan domates almıyorsun ki... şimdiki şüphelerini erkek arkadaşın yapıyor, yarın kocan yapacak...
erkekler askere gitmeden zaten bir psikolojiye giriyorlar anlamıyorum, yanında biri olsun diye saçma sapan şeyler yapabiliyorlar.
ay o kadar sinirlendim ki konuyu dağıttım..
bence sen otur, sadece kendi adına düşün, dünyadaki tek erkek o değil, anneciğin seni elin erkeği gelsin dövsün, elini kaldırsın, kötü davransın diye el bebek gül bebek büyütmedi, lütfen mantığınla hareket et, aşk karın da doyurmuyor, yara da sarmıyor tek başına yerimseniben
canım benim de 5 senelik bir ilişkim var..eğer bir sorun çıkmazsa bizde askerlikti işti 2 sene sonra nişan yapıcaz..senin aklındaki soruları çok iyi anlıyorum..
başta herşeyi düşündüm ben de..ailesi uygun mu?alışkanlıkları var mı varsa/yoksa bunlar beni rahatsıx eder mi?erkek gibi çalışmaya gücü var mı?bana değer veriyor mu?şiddete meyilli mi?terbiyeli mi saygılı mı çevresine?
işte tüm bu soruları sordum kendime..ilk başta aşık değildim bu soruların cevabını bulduktan sonra evet dedim bu kişi benim için doğru insan ve aşık oldum hem de delicesine..5 sene bu şekilde geçti..
ha bundan sonra belki hoşuma gitmeyecek bir huyu çıkacak ayrılacak mıyım?çok zor yani..alışkanlık değil çok seviyorum o rahatsız eden huyu ayrılmama sebep olacak mı inan bilmiyorum...senin adına çok üzüldüm çünkü tüm eksi yönlerini çıkarmışsın..yanlış anlamanı istemem ama bu ilişki bana bitmiş gibi geldi sanki uzatmalar oynanıyor..bugun bitmezse yarın bitmesi öbürgün illaki bitecek..keşke bitmese herşy yoluna girse ama değişeceğini sanmıyorum erkek arkadaşının..bir arkadaşında dediği gibi yukarda 4 seneyi heba edersin ama 30 sene kazanrsın..yani elbet insan emek veriyor kolay değil 4 sene 5 sene ama göz göre göre de bile bile lades edilmez...
Canım bunlar geçici durumlar..söyleyeceksin kavga edeceksin bitecek gidecek...Hayatın rengi olarak kabul et..Olacak birşey olsa bu duruma gelmezdin...biran önce yap ne yacaksan o hissettiğin bitkinlik daha sonra hastalık olarak geri döner...
kızlar teşekkür ederim...
yeni ruh sağol canım....
bugün son günümdü...yarın arıycam onu...
ve evet...olmuyor diycem:çok üzgünüm:
sabahlara kadar oturdum düşündüm bu 1 hafta...herşeyi düşündüm...onun söylediklerini düşündüm...sizin söylediklerinizi düşündüm..kendi duygularımı tarttım..
döndüm dolaştım aynı yere geldim...
malesef son noktayı koymak zorundayım...hayatım boyunca onu merak edicem ama sanırım bir daha görüşmememizde bizim için en iyisi olacak...çünkü her konuşmamız her sesimizi duyuşumuz bir umut oluyor...onada banada..ben bile umutlanıyorum bu sefer düzelir belki bu sefer silerim tüm yaşananları diye...
çok kötü hissediyorum kendimi...yarın benim için çok zor bir gün olacak...offff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Bencede simdiden yol verin gitsin.o hasta halinizle o sekil davranan insandan daha ne beklersinizki evlenmeden el kaldiran bir tipleme evlenince neler yapmaz dusunmek bile istemiyorum.....aman aglayip sizlamalar yok intiharlar yok bilmem neler bunlar sizi kandirmasin ilerde siz aglarsaniz bu daha aci olur cok iyi dusunun bence,anlattiginiza gore birde sorunlu bir aileye sahip gibi geldi bana Allah sonunuzu hayir etsin ne diyim.....
cmm hastalandıgında seni teyzesine bırakıp kendi evine gitmesi pijamlarını falan giymesi çok acı bi durum..bikere hastalanmış bi insanın yanında dururdum sevgili falan olması şart deil yani..bide üstüne sussss diiyip çıkışmasıda ayrı....evlenince haklıda haksızda olsan erkek arkadaşın herzaman üste çıkacak bi tip..iyi günde dost bulmak kolaydır,mühim olan hastalıkta o dostların yanında olmasıdır diye bi cümle okumuştum,yazını okurken o geldi aklıma...hayırlısı olsun senin için...
Atlatıcaksın canım...
İnsanlar neleri atlatmıyor ki...
Yeterki sağlık olsun.....:1hug:
Çook gençsin ve hayatında geçireceğin güzel ve uzun zamanlar var...
Dilerim bundan sonra hayatında yeni bir sayfa açılır ve seni hakedecek şanslı insanla tanışırsın....a.s.
Beyaz Kelebek askere gitmeden önce ona ümit vermeyin.Zamana bırakmanız gerektiğini söleyin çok düşündüğünüzü ama içiniz rahat etmediğini söyleyin. Küçük bir şehirde yaşayan ailesi var yani İst Ankara ile kıyaslanamaz.Ailesinin hataları için onu yargılamayın, sadece onun size karşı olan yanlış davranışlarını yargılayın.En doğru karar sizin vereceğiniz karardır.Sizin için ne hayırlı ise öle olsun. Mutluluklar sağlıklı uzun ömürler.