Canım ben hala, çok büyük problemler olduğunu düşünmüyorum...
Önce hastalık problemini çözelim. Anladığım kadarıyla senin bünyen biraz zayıf, sık sık hastalanıyorsun, ve saglıga cok fazla önem verdigin için sürekli kendine dikkat ediyorsun. O ise bu konuda biraz umursamaz, bıkmış gibi geldi bana. Ya zaten erkeklerin çoğunluğu yok ince giyinirsem hasta olurum, yok dısarı soguk hasta olucam, yok üşüyorum diye hesaplar yapmadıgı için senide böyle düşünmesi normal. Demişsin ki, acil servise gittik ciddi oldugunun farkına vardı o zaman aşkım canım demeleri arttı. Demek ki daha önce okadar çok hastalık konusunda yakınmışsın ki, o da önem vermemiş diye düşüyorum, ama lütfen bana kızma...
Ve bende saglıgıa çok önem vermem demiyim, ama çok fazla ciddiye alamıyorum soguk kanlıyımdır bu konularda hep ilgisizimdir (ciddiye almıyorum degil, istesemde alamıyorum) çünkü öyle bir iş yerinde çalışdım ki 60 kişinin içinde inan hasta olmayanı yoktu. Ayılmalari bayılmalar, sızlanmalar, tansiyonu düşmeler okadar abartılıydı..... Ama hiçbirşeyleri yoktu...
Şiddete gelelim, kendimden örnek veriyim.. Bana göre ben, çok sabırlıyımdır çünkü ben sinirlenme noktasına gelene kadar, inan yerimde bir başkası olsa çoooktan karşındaki boğar :1rolleyes: ancak zaman zaman nadirde olsa, sabrım taştığında birşeyleri kırar dökerim, ama asla karşımdaki insana zarar vermem, ki bu zamana kadar vermedimde.... Bu yüzden erkek arkdasınında ranzaya vurmasını bu şekilde düşünüyorum sinirini bu şekilde çıkartmış,
eğer gerçekten şiddette başvuruyo yada başvurucak olsaydı, ohooooo 4 seneye kadar çoktan şiddete basvururdu düşünüyorum, Öfke, kaybetme korkusu dinlemez ki...
İnanç konusuna gelelim şimdide, yahu bu adam sana yeterince saygı göstermiyor mu zaten ? tutup sen oruç tutarken karşında bira içccek degil ya! adam kandil akşamı cıkmış dısarda yada evde içmiş, her zaman böyle yapıcak diye birşey yok ki.. Okuduklarımdan görüyorum inanç konusunda saygısızlık yapıcak kadar terbiyesiz bir insan degil bence. Artı zaman içersinde sende onun bu sorununa yardımcı olablirsin, zamanla o da sana uyum saglamaya çalışır...
Diğer sorunlarda zaten çok büyük şeyler yada çözülmüycek türden şeyler değil cnm, iyi düşün...