canımcım önce şunu söylemek istiyorum ki sen çok sabırlı bir insanmışsın, ben senin yerinde olsam değil 4 sene 4 saniye bile beraber olmazdım o insanla...
benim cümlelerinden anladığım tek bir şey var, sen bu insanı istemiyorsun. reddi çektikten sonra rahatlıyorsun, yani sen ona bitti desen, o da tamam dese aramasa sormasa sorun kalmayacak ortada, ama o hırs yapmış. ne demek kaybetmedim hayatta ya ? sen kumar mısın, ihale misin? senin üzerine nasıl böyle düşünebilir?
elini kaldırmasına yorum yaparsam konu kapanır, o kadar sinirlendim bu konuya, mesele senin hasta olman ya da olmaman değil, annesinin de hastalanması değil. ne olursa olsun, o el bir kere kalkarsa devamı gelir. ben şuna inanırım, CAN ÇIKAR, HUY ÇIKMAZ !
evlilik öyle çocuk oyuncağı değil, ben 21 yaşımda bunun farkındaysam senin haydi haydi farkında olman lazım, böyle şüphelerle, acabalarla evlenip mutsuz olamanın, boşanmanın sonuçlarını bir otur adam akıllı düşün istersen...
sen resmen kendini köle etmişsin bu adama, aklındaki soru işaretlerinin tek nedeni de onun senin peşini bırakmamış olması, biraz da senin zayıflığın kusura bakma. bir erkek tam bir red cevabı alırsa gurur yapar, koşmaz peşinden daha fazla. ama sizinki yılan hikayesi olmuş maşallah...
evlilik bu ayol, pazardan domates almıyorsun ki... şimdiki şüphelerini erkek arkadaşın yapıyor, yarın kocan yapacak...
erkekler askere gitmeden zaten bir psikolojiye giriyorlar anlamıyorum, yanında biri olsun diye saçma sapan şeyler yapabiliyorlar.
ay o kadar sinirlendim ki konuyu dağıttım..
bence sen otur, sadece kendi adına düşün, dünyadaki tek erkek o değil, anneciğin seni elin erkeği gelsin dövsün, elini kaldırsın, kötü davransın diye el bebek gül bebek büyütmedi, lütfen mantığınla hareket et, aşk karın da doyurmuyor, yara da sarmıyor tek başına yerimseniben