Kızlar çok kötü durumdayım..Konu 4 yıllık ilişkim, lütfen okuyun olur mu?:((

ya şu da var tabii.bir korum uçar cümlesini nasıl söyledi.yani şaka gibimi ,güleleim diyemi söyledi yoksa ciddi ciddi mi söyledi
bence sen kararını vermişsin ama onun rahatsız etmeleri yüzünden biraz daha devam ediyorsun..aslında o da bıraksa sende bırakırsın..
valla bana sağlam pabuç gibi gelmedi ama sen daha iyi bilirsin

ya şu da var tabii.bir korum uçar cümlesini nasıl söyledi.yani şaka gibimi ,güleleim diyemi söyledi yoksa ciddi ciddi mi söyledi
bence sen kararını vermişsin ama onun rahatsız etmeleri yüzünden biraz daha devam ediyorsun..aslında o da bıraksa sende bırakırsın..
valla bana sağlam pabuç gibi gelmedi ama sen daha iyi bilirsin

canım benim tabiki şaka olarak söylemedi...öyle olsa ben zaten üstünde durmamki...
ciddi ciddi konuşuyorduk...hemde bişeyleri düzeltme yolunda adım attığımız zamanlarda oldu bu....baya sinirli ve ciddi şekilde söyledi....hatta ben bunu daha sonra laf arasında söylediğimde yine "o an ki sinirle çıktı ağzımdan" dedi....yani hep sinirle yapıyor sinirle ağzından çıkıyor sinirle el kaldırıyor vs.....

bu zamana kadar evet onun ısrarları ikna etme çabaları yüzünden döndüm kararımdan ama şimdi en son biraz bende düşündüm dönmeyi....bu da dediğim gibi belki alışkanlıklardan oldu belki duygusallaştığım için....ama yinede konuyu ben açmadım...o bişekilde oraya getirdi...ben sadece son zamanlarda askerede gideceğini bildiğim için merak edip aradım...amacım konuyu açmak falan değildi bunu onada söyledim...ama bi şekilde açıldı işte....
neyse sonuç olarak evet sanırım kararım belli.....ve çarşamba günü bunu ona söyliycem...ama eminimki yine sinirim bozulacak ve kavga edicez....çünkü beni suçlar gibi konuşacak....ama buna benim gücüm yok artık....:çok üzgünüm:

nasıl söyleyeceğimide bilmiyorum açıkçası çünkü gerçekten kendimi bitkin hissediyorum.....

bence canim bu adam sana gore degil cok sevmistim dyorsun seni okadar kirmis uzmuski ona olan sevgin azalmis buda su demektir bitmis bi iliskiye asili kalma daha oncede soyledim daha nisanliyken bunlar yasanilmissa yarin evlendiginizde o soyledigi kelimeleri aynen uygulayacaktir gibime geliyor iyi dusun guzelim

canımcım önce şunu söylemek istiyorum ki sen çok sabırlı bir insanmışsın, ben senin yerinde olsam değil 4 sene 4 saniye bile beraber olmazdım o insanla...

benim cümlelerinden anladığım tek bir şey var, sen bu insanı istemiyorsun. reddi çektikten sonra rahatlıyorsun, yani sen ona bitti desen, o da tamam dese aramasa sormasa sorun kalmayacak ortada, ama o hırs yapmış. ne demek kaybetmedim hayatta ya ? sen kumar mısın, ihale misin? senin üzerine nasıl böyle düşünebilir?

elini kaldırmasına yorum yaparsam konu kapanır, o kadar sinirlendim bu konuya, mesele senin hasta olman ya da olmaman değil, annesinin de hastalanması değil. ne olursa olsun, o el bir kere kalkarsa devamı gelir. ben şuna inanırım, CAN ÇIKAR, HUY ÇIKMAZ !

evlilik öyle çocuk oyuncağı değil, ben 21 yaşımda bunun farkındaysam senin haydi haydi farkında olman lazım, böyle şüphelerle, acabalarla evlenip mutsuz olamanın, boşanmanın sonuçlarını bir otur adam akıllı düşün istersen...

sen resmen kendini köle etmişsin bu adama, aklındaki soru işaretlerinin tek nedeni de onun senin peşini bırakmamış olması, biraz da senin zayıflığın kusura bakma. bir erkek tam bir red cevabı alırsa gurur yapar, koşmaz peşinden daha fazla. ama sizinki yılan hikayesi olmuş maşallah...

evlilik bu ayol, pazardan domates almıyorsun ki... şimdiki şüphelerini erkek arkadaşın yapıyor, yarın kocan yapacak...

erkekler askere gitmeden zaten bir psikolojiye giriyorlar anlamıyorum, yanında biri olsun diye saçma sapan şeyler yapabiliyorlar.

ay o kadar sinirlendim ki konuyu dağıttım..

bence sen otur, sadece kendi adına düşün, dünyadaki tek erkek o değil, anneciğin seni elin erkeği gelsin dövsün, elini kaldırsın, kötü davransın diye el bebek gül bebek büyütmedi, lütfen mantığınla hareket et, aşk karın da doyurmuyor, yara da sarmıyor tek başına yerimseniben

canım benim de 5 senelik bir ilişkim var..eğer bir sorun çıkmazsa bizde askerlikti işti 2 sene sonra nişan yapıcaz..senin aklındaki soruları çok iyi anlıyorum..

başta herşeyi düşündüm ben de..ailesi uygun mu?alışkanlıkları var mı varsa/yoksa bunlar beni rahatsıx eder mi?erkek gibi çalışmaya gücü var mı?bana değer veriyor mu?şiddete meyilli mi?terbiyeli mi saygılı mı çevresine?

işte tüm bu soruları sordum kendime..ilk başta aşık değildim bu soruların cevabını bulduktan sonra evet dedim bu kişi benim için doğru insan ve aşık oldum hem de delicesine..5 sene bu şekilde geçti..
ha bundan sonra belki hoşuma gitmeyecek bir huyu çıkacak ayrılacak mıyım?çok zor yani..alışkanlık değil çok seviyorum o rahatsız eden huyu ayrılmama sebep olacak mı inan bilmiyorum...senin adına çok üzüldüm çünkü tüm eksi yönlerini çıkarmışsın..yanlış anlamanı istemem ama bu ilişki bana bitmiş gibi geldi sanki uzatmalar oynanıyor..bugun bitmezse yarın bitmesi öbürgün illaki bitecek..keşke bitmese herşy yoluna girse ama değişeceğini sanmıyorum erkek arkadaşının..bir arkadaşında dediği gibi yukarda 4 seneyi heba edersin ama 30 sene kazanrsın..yani elbet insan emek veriyor kolay değil 4 sene 5 sene ama göz göre göre de bile bile lades edilmez...

Canım huylu huyundan vaz geçmiyor.Evlendiğinde de bunlarla karşılacaksın bunu bil öyle düşün.Hatta evlenince bir rehavet kaplar çiftleri şimdi uzakta olmanın psikolojisi var o zaman o da olmayacak tepkilerini daha rahat verecek yani...Ayrıca kim ne derse desin ailelerin uyumu çok önemli.Ben böyle bir hataya düştüm.Sen düşme derim...keşke nişanlıyken ayrılsaydım böyle çocukla yalnız kalmasaydım bende de duygusallık ağır bastı böyle agasif biriyle evlendim.Olmayacaksa olmuyor...

canım benim tabiki şaka olarak söylemedi...öyle olsa ben zaten üstünde durmamki...
ciddi ciddi konuşuyorduk...hemde bişeyleri düzeltme yolunda adım attığımız zamanlarda oldu bu....baya sinirli ve ciddi şekilde söyledi....hatta ben bunu daha sonra laf arasında söylediğimde yine "o an ki sinirle çıktı ağzımdan" dedi....yani hep sinirle yapıyor sinirle ağzından çıkıyor sinirle el kaldırıyor vs.....

bu zamana kadar evet onun ısrarları ikna etme çabaları yüzünden döndüm kararımdan ama şimdi en son biraz bende düşündüm dönmeyi....bu da dediğim gibi belki alışkanlıklardan oldu belki duygusallaştığım için....ama yinede konuyu ben açmadım...o bişekilde oraya getirdi...ben sadece son zamanlarda askerede gideceğini bildiğim için merak edip aradım...amacım konuyu açmak falan değildi bunu onada söyledim...ama bi şekilde açıldı işte....
neyse sonuç olarak evet sanırım kararım belli.....ve çarşamba günü bunu ona söyliycem...ama eminimki yine sinirim bozulacak ve kavga edicez....çünkü beni suçlar gibi konuşacak....ama buna benim gücüm yok artık....:çok üzgünüm:

nasıl söyleyeceğimide bilmiyorum açıkçası çünkü gerçekten kendimi bitkin hissediyorum.....

Canım bunlar geçici durumlar..söyleyeceksin kavga edeceksin bitecek gidecek...Hayatın rengi olarak kabul et..Olacak birşey olsa bu duruma gelmezdin...biran önce yap ne yacaksan o hissettiğin bitkinlik daha sonra hastalık olarak geri döner...

canımcım önce şunu söylemek istiyorum ki sen çok sabırlı bir insanmışsın, ben senin yerinde olsam değil 4 sene 4 saniye bile beraber olmazdım o insanla...

benim cümlelerinden anladığım tek bir şey var, sen bu insanı istemiyorsun. reddi çektikten sonra rahatlıyorsun, yani sen ona bitti desen, o da tamam dese aramasa sormasa sorun kalmayacak ortada, ama o hırs yapmış. ne demek kaybetmedim hayatta ya ? sen kumar mısın, ihale misin? senin üzerine nasıl böyle düşünebilir?

elini kaldırmasına yorum yaparsam konu kapanır, o kadar sinirlendim bu konuya, mesele senin hasta olman ya da olmaman değil, annesinin de hastalanması değil. ne olursa olsun, o el bir kere kalkarsa devamı gelir. ben şuna inanırım, CAN ÇIKAR, HUY ÇIKMAZ !

evlilik öyle çocuk oyuncağı değil, ben 21 yaşımda bunun farkındaysam senin haydi haydi farkında olman lazım, böyle şüphelerle, acabalarla evlenip mutsuz olamanın, boşanmanın sonuçlarını bir otur adam akıllı düşün istersen...

sen resmen kendini köle etmişsin bu adama, aklındaki soru işaretlerinin tek nedeni de onun senin peşini bırakmamış olması, biraz da senin zayıflığın kusura bakma. bir erkek tam bir red cevabı alırsa gurur yapar, koşmaz peşinden daha fazla. ama sizinki yılan hikayesi olmuş maşallah...

evlilik bu ayol, pazardan domates almıyorsun ki... şimdiki şüphelerini erkek arkadaşın yapıyor, yarın kocan yapacak...

erkekler askere gitmeden zaten bir psikolojiye giriyorlar anlamıyorum, yanında biri olsun diye saçma sapan şeyler yapabiliyorlar.

ay o kadar sinirlendim ki konuyu dağıttım..

bence sen otur, sadece kendi adına düşün, dünyadaki tek erkek o değil, anneciğin seni elin erkeği gelsin dövsün, elini kaldırsın, kötü davransın diye el bebek gül bebek büyütmedi, lütfen mantığınla hareket et, aşk karın da doyurmuyor, yara da sarmıyor tek başına yerimseniben

canım çok teşekkürler...21 yaşındasın ve bu bilinçte olmanı tebrik ederim...çünkü ben senin yaşındayken bu kadar bilinçli değildim...

"böyle şüphelerle, acabalarla evlenip mutsuz olamanın, boşanmanın sonuçlarını bir otur adam akıllı düşün istersen..." çok haklısın canım işte zaten bende böyle şüphelerle acabalarla evlenmek istemiyorum...öyle olursa mutsuz olacağımı çok iyi biliyorum...bu yüzden ya bu şüpheleri yok etmek yada tamamen bitirmek istedim..ama ikisinide yapamadım sıkışıp kaldım....bitirdim ama sonra yine dönüşler yaşadım...ama şimdi artık kesin emin oluyorum...dediğin gibi can çıkar huy çıkmaz...saol canım....a.s.

canım benim de 5 senelik bir ilişkim var..eğer bir sorun çıkmazsa bizde askerlikti işti 2 sene sonra nişan yapıcaz..senin aklındaki soruları çok iyi anlıyorum..

başta herşeyi düşündüm ben de..ailesi uygun mu?alışkanlıkları var mı varsa/yoksa bunlar beni rahatsıx eder mi?erkek gibi çalışmaya gücü var mı?bana değer veriyor mu?şiddete meyilli mi?terbiyeli mi saygılı mı çevresine?

işte tüm bu soruları sordum kendime..ilk başta aşık değildim bu soruların cevabını bulduktan sonra evet dedim bu kişi benim için doğru insan ve aşık oldum hem de delicesine..5 sene bu şekilde geçti..
ha bundan sonra belki hoşuma gitmeyecek bir huyu çıkacak ayrılacak mıyım?çok zor yani..alışkanlık değil çok seviyorum o rahatsız eden huyu ayrılmama sebep olacak mı inan bilmiyorum...senin adına çok üzüldüm çünkü tüm eksi yönlerini çıkarmışsın..yanlış anlamanı istemem ama bu ilişki bana bitmiş gibi geldi sanki uzatmalar oynanıyor..bugun bitmezse yarın bitmesi öbürgün illaki bitecek..keşke bitmese herşy yoluna girse ama değişeceğini sanmıyorum erkek arkadaşının..bir arkadaşında dediği gibi yukarda 4 seneyi heba edersin ama 30 sene kazanrsın..yani elbet insan emek veriyor kolay değil 4 sene 5 sene ama göz göre göre de bile bile lades edilmez...

evet canım malesef öyle oldu..bak senin ilişkinde demekki seni rahatsız eden içine kuşku salan şeyler olmadı...ne güzel...keşke benimde olmasaydı da sizinki gibi sonuçlansaydı...çünkü benim hayalim oydu....ama böyle oldu...ve ben bu durumda malesef evet diyemiyorum....
sana mutluluklar dilerim canım....umarım hep mutlu olursunuz...çok teşekkür ederim düşüncelerin için....
umarım dediğiniz gibi olur....dün annemlede konuştuk tekrar....ve yine dönüp dolaşıp aynı yere geldik...mantığımız kabul etmedi bişeyleri....
bana el kaldırdığı an pişman olduğunu söylemişti ama hiçte öyle davranmadı....bence hiçte pişman olmadı...ne zamanki bu konu yüzünden beni kaybedeceğini gördü o zaman pişman oldu ve düzeltmeye çalıştı....eğer ben bu kadar tepki vermiş olmasaydım,bu sebebten ayrılmaya kalkamasaydım eminim pişmanlık duymayacak ve ilerdede aynı davranışı gösterecekti...ama ben bu sebebten ayrılmaya kalkınca gördüki bu davranışı beni kaybetmesine sebeb oluyor o zamanda var gücüyle pişman olduğunu söyleyip düzeltmeye çalıştı....ama ben yinede biliyorumki bu onun huyu ve dediğiniz gibi değişmiycek....

Canım bunlar geçici durumlar..söyleyeceksin kavga edeceksin bitecek gidecek...Hayatın rengi olarak kabul et..Olacak birşey olsa bu duruma gelmezdin...biran önce yap ne yacaksan o hissettiğin bitkinlik daha sonra hastalık olarak geri döner...

canım...zaten sinirlerim öyle bozulduki anlatamam...ve bu derece sıkıntıya girdikten sonra devam etsek bile hiç bişey elde edemeyiz...bütün gücümü toplamaya çalışıyorum...onu son kez arayıp kararımı söyleyeceğim...ama fazlada uzatmak istemiyorum konuşurken çünkü uzattıkça konu dallanıp budaklanıyor ve benim sinirim kaldırmıyor...
benim babamdada sinirsel tansiyon ve uyuşmalar var....aynı şeyler banada oluyor son 1 yıldır...sinirlerim çok zayıflamış..geriliyorum ve ağzım yüzüm ellerim uyuşmaya başlıyor karıncalanma oluyor....:çok üzgünüm: felç geçiricem diye korkuyorum....
çarşamba günü için bana dua edin nolur....Allah bana kuvvet versin....:çok üzgünüm:

öncelikle slm bende zonguldaklıyım buarada.sana önselikle şunu söyliyim sen zaten bu çocuğu istiyosun seviyosun burdaki yorumlar olumsuzda olsa sana verdiği vaatlarla sen zatan ona ok diyeceksin.bence ilk önce kendini sorgula yapabilirmiyim diye herşey elde edilincde büyüsü bozulur unutma.buarada babasını içki içtiğini yazmışssın eğer çocuklığunda bununla ilgili kötü anıları varsa biraz psikolojisi bozuk olabilir yani denge meselesi.iyi düşün kimse senin yerine kara veremez.

[canım...zaten sinirlerim öyle bozulduki anlatamam...ve bu derece sıkıntıya girdikten sonra devam etsek bile hiç bişey elde edemeyiz...bütün gücümü toplamaya çalışıyorum...onu son kez arayıp kararımı söyleyeceğim...ama fazlada uzatmak istemiyorum konuşurken çünkü uzattıkça konu dallanıp budaklanıyor ve benim sinirim kaldırmıyor...
benim babamdada sinirsel tansiyon ve uyuşmalar var....aynı şeyler banada oluyor son 1 yıldır...sinirlerim çok zayıflamış..geriliyorum ve ağzım yüzüm ellerim uyuşmaya başlıyor karıncalanma oluyor....:çok üzgünüm: felç geçiricem diye korkuyorum....
çarşamba günü için bana dua edin nolur....Allah bana kuvvet versin....:çok üzgünüm:
[/QUOTE]

Allah sana kuvvet versin o zaman arkadaşım ama karşındaki de sonuçta senin gibi iki eli bir burnu olan bildiğin insanoğlu ,kasma kendini çok...Şöyle diyeyim böyle diyeyim diyede kendine cehennem etme ne de keşke şunu deseydim diye de üzülme.İçinden geldiği gibi konuş..mükemmek konuşmak veya herşeyi mükemmel halletmek zorunda değilsin...Şimdiden geçmiş olsun...:teytey:

kızlar teşekkür ederim...

yeni ruh sağol canım....

bugün son günümdü...yarın arıycam onu...

ve evet...olmuyor diycem:çok üzgünüm:

sabahlara kadar oturdum düşündüm bu 1 hafta...herşeyi düşündüm...onun söylediklerini düşündüm...sizin söylediklerinizi düşündüm..kendi duygularımı tarttım..

döndüm dolaştım aynı yere geldim...

malesef son noktayı koymak zorundayım...hayatım boyunca onu merak edicem ama sanırım bir daha görüşmememizde bizim için en iyisi olacak...çünkü her konuşmamız her sesimizi duyuşumuz bir umut oluyor...onada banada..ben bile umutlanıyorum bu sefer düzelir belki bu sefer silerim tüm yaşananları diye...

çok kötü hissediyorum kendimi...yarın benim için çok zor bir gün olacak...offff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bencede simdiden yol verin gitsin.o hasta halinizle o sekil davranan insandan daha ne beklersinizki evlenmeden el kaldiran bir tipleme evlenince neler yapmaz dusunmek bile istemiyorum.....aman aglayip sizlamalar yok intiharlar yok bilmem neler bunlar sizi kandirmasin ilerde siz aglarsaniz bu daha aci olur cok iyi dusunun bence,anlattiginiza gore birde sorunlu bir aileye sahip gibi geldi bana Allah sonunuzu hayir etsin ne diyim.....

kızlar teşekkür ederim...

yeni ruh sağol canım....

bugün son günümdü...yarın arıycam onu...

ve evet...olmuyor diycem:çok üzgünüm:

sabahlara kadar oturdum düşündüm bu 1 hafta...herşeyi düşündüm...onun söylediklerini düşündüm...sizin söylediklerinizi düşündüm..kendi duygularımı tarttım..

döndüm dolaştım aynı yere geldim...

malesef son noktayı koymak zorundayım...hayatım boyunca onu merak edicem ama sanırım bir daha görüşmememizde bizim için en iyisi olacak...çünkü her konuşmamız her sesimizi duyuşumuz bir umut oluyor...onada banada..ben bile umutlanıyorum bu sefer düzelir belki bu sefer silerim tüm yaşananları diye...

çok kötü hissediyorum kendimi...yarın benim için çok zor bir gün olacak...offff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Guzel bir karar tebrik ederim kararinizdanda donmemeniz dilegi ile insaAllah....

cmm hastalandıgında seni teyzesine bırakıp kendi evine gitmesi pijamlarını falan giymesi çok acı bi durum..bikere hastalanmış bi insanın yanında dururdum sevgili falan olması şart deil yani..bide üstüne sussss diiyip çıkışmasıda ayrı....evlenince haklıda haksızda olsan erkek arkadaşın herzaman üste çıkacak bi tip..iyi günde dost bulmak kolaydır,mühim olan hastalıkta o dostların yanında olmasıdır diye bi cümle okumuştum,yazını okurken o geldi aklıma...hayırlısı olsun senin için...

Atlatıcaksın canım...

İnsanlar neleri atlatmıyor ki...

Yeterki sağlık olsun.....:1hug:

Çook gençsin ve hayatında geçireceğin güzel ve uzun zamanlar var...

Dilerim bundan sonra hayatında yeni bir sayfa açılır ve seni hakedecek şanslı insanla tanışırsın....a.s.

Bencede simdiden yol verin gitsin.o hasta halinizle o sekil davranan insandan daha ne beklersinizki evlenmeden el kaldiran bir tipleme evlenince neler yapmaz dusunmek bile istemiyorum.....aman aglayip sizlamalar yok intiharlar yok bilmem neler bunlar sizi kandirmasin ilerde siz aglarsaniz bu daha aci olur cok iyi dusunun bence,anlattiginiza gore birde sorunlu bir aileye sahip gibi geldi bana Allah sonunuzu hayir etsin ne diyim.....

teşekkür ederim canım yorumun için...evet ailesinde sorunlu taraflar var...gerçi her ailede vardır bişeyler ama onlardakiler biraz daha farklı yani beni düşündüren şeylerdi....babasının geçmişte çok kumar oynamış olması,ne biliyim üvey abisinin inançsız,serseri tipli ve içki düşkünü oluşu...hatta size bişey daha anlatayım...bir keresinde ben onun bulunduğu şehre gitmiştim o zamanlar daha ilk zamanlardı...onların evinede gittim yemeğe kahvaltıya falan...yine böyle bir günde üvey abiside onlardaydı(evli)
benim yanımda böyle bacağını diğerinin üstüne atıp böyle yayılarak oturuyordu ve benim yanımda işte bir konudan bahsederken" s...et " demişti...ben şok olmuştum..yani ben o eve gelmiş bir misafirim yeni tanışmışız,kaldıki senin kardeşinin beraber olduğu evlenmeyi düşündüğü insanım ve bayanım...benim yanımda nasıl böyle oturup böyle konuşabildi anlamak mümkün değil....bunu onada söylemiştim uygun bir dille...o da bana hak vermişti....ama işte model olarak kendisininde o abisine benzer bir tavrı var...

sözün özü tüm yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum...ve artık dahada içime sinmeye başladı aldığım karar....evet belki yine özlediğim zamanlar olacak,üzülücem aglıycam ama bu elbet geçecek...geçmek zorunda çünkü mantığım kabul etmiyor hayır diyor...

cmm hastalandıgında seni teyzesine bırakıp kendi evine gitmesi pijamlarını falan giymesi çok acı bi durum..bikere hastalanmış bi insanın yanında dururdum sevgili falan olması şart deil yani..bide üstüne sussss diiyip çıkışmasıda ayrı....evlenince haklıda haksızda olsan erkek arkadaşın herzaman üste çıkacak bi tip..iyi günde dost bulmak kolaydır,mühim olan hastalıkta o dostların yanında olmasıdır diye bi cümle okumuştum,yazını okurken o geldi aklıma...hayırlısı olsun senin için...

haklısın canım...evet çok acı bir durum...dediğin gibi bırak sevgili olmayı falan insan yanında hasta olan birine ne olursa olsun hasta olması bile gerekmiyor kendini kötü hissetmiş olabilir vs yanında olurum bende...ilgi gösteririm...ama o sanırım o ilgiyi sadece annesine gösterebilen biri...:kızgın: aklıma geldikçe sinirleniyorum...

amin canım hayırlısı....

Atlatıcaksın canım...

İnsanlar neleri atlatmıyor ki...

Yeterki sağlık olsun.....:1hug:

Çook gençsin ve hayatında geçireceğin güzel ve uzun zamanlar var...

Dilerim bundan sonra hayatında yeni bir sayfa açılır ve seni hakedecek şanslı insanla tanışırsın....a.s.

çok sağol canım...a.s.

neler neler geçip bitmiyo değil mi....zaman neleri iyileştirmiyorki....

güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım...gönülden aminnnnnnn diyorum...:Saruboceq:

desteğiniz ve fikirlerinizi paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim hepinize...

yarın onunla konuştuktan sonra son durumu size yazıcam...umarım gerilimli bir konuşma olmaz yinede...çünkü çok korkuyorum kendimden....:çok üzgünüm:

Beyaz Kelebek askere gitmeden önce ona ümit vermeyin.Zamana bırakmanız gerektiğini söleyin çok düşündüğünüzü ama içiniz rahat etmediğini söyleyin. Küçük bir şehirde yaşayan ailesi var yani İst Ankara ile kıyaslanamaz.Ailesinin hataları için onu yargılamayın, sadece onun size karşı olan yanlış davranışlarını yargılayın.En doğru karar sizin vereceğiniz karardır.Sizin için ne hayırlı ise öle olsun. Mutluluklar sağlıklı uzun ömürler.

Beyaz Kelebek askere gitmeden önce ona ümit vermeyin.Zamana bırakmanız gerektiğini söleyin çok düşündüğünüzü ama içiniz rahat etmediğini söyleyin. Küçük bir şehirde yaşayan ailesi var yani İst Ankara ile kıyaslanamaz.Ailesinin hataları için onu yargılamayın, sadece onun size karşı olan yanlış davranışlarını yargılayın.En doğru karar sizin vereceğiniz karardır.Sizin için ne hayırlı ise öle olsun. Mutluluklar sağlıklı uzun ömürler.

canım saol...

ama artık zamana bırakılacak bir tarafı kalmadı zaten o da zamana bırakalım dememi kabul etmiyor....ya devam etsin yabitsin artık diyor...ayrıca biz aynı şehirde değiliz yani o da zonguldakta değil....küçük bir şehirde yaşamıyor yani....

ailesinin hatalrı kusurları için elbette onu yargılamıyorum...bu onun seçimi değildi tabiki..ben ailesindeki olumsuzlukları ondan bağımsız değerlendiriyorum..kendi ailemle uygunluğunu ölçüyorum vs...

canım çok sağolasın ama zaten ben kararımı verdim artık yarın bunu ona söyliycem...
keşke böyle olmasaydı...keşke bunca yıla emeğe sonuç böyle olmasaydı ama bunda benim hiç bir suçum yok....onun hatalı davranışları sebeb oldu buna....:çok üzgünüm:

yapacak hiç bişeyim kalmadı artık...çok mücadele ettim hemen bitsin demedim ama olmadı işte....

ki burda mesela ben o eli kaldırdığında bitirirdim diyenler oldu haklı olarak....ama ben onu bile yapmadım...belkide hayatta yapmayacağım bişeyi yaptım ve devam ettim...üstünde durmadım...belki bende unuttuğumu sünger çektiğimi sandım ama bilinç altımda feci yer etmiş demekki sonradan çıktı su yüzüne....bundada bir hayır vardı elbet....

kısmet değilmiş....:çok üzgünüm:

Evet bilinçaltında çok ciddi yaralar bırakıyor.Ayrılmak istediğimde eşim çok şaşırmıştı neler büyütmüşsün içinde diye..olmuyorsa olmuyor..

Bu arada ne yaptın?Büyük günün bugündü??

sabah 6 da uyudum...saat 2de demin o aradı yeni kalktım dedim..o zaman sonra konuşalım dedi..tamam dedim...

deminden beri ödemeli çağrı atıyorum kntüm yok...ama aramadı henüz bekliyorum aramasını....

çok kötüyümmm çokk...dün gece çok kötü bir gece geçirdim....senağlama

kızlar nasıl konuşucam nasıl söyliycemmm...offf ölüyorum stresten:çok üzgünüm:

X