Anladımm… Pcos doğurganlığı sadece azaltır ve strese bağlı olarak da gebe kalmanız zorlaşır. Bana doktor yumurtalıklarımdaki görüntü sebebiyle pcos demişti ama hormon testi yaptırmadım ben üşendimBenim ultrason görüntüm pcos hormon testlerim normal seviyede birde amh normalde kadınlarda en fazla 5 oluyor bende 21,
Çok mutlu oldum adına bebeğin karnndaysa sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbimAnladımm… Pcos doğurganlığı sadece azaltır ve strese bağlı olarak da gebe kalmanız zorlaşır. Bana doktor yumurtalıklarımdaki görüntü sebebiyle pcos demişti ama hormon testi yaptırmadım ben üşendimsonra bir tripler bir gerginlik bende… Amaaan dedim olmazsaa olmaz. Ertesi ay hamile kaldım. Biraz da kafada takılı kalmaması lazım diye düşünüyorum…
Hayatı üremekten ibaret sanan çok cahil var. Ne yazık kiKendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Asabım o kadar bozuk ki şaka da olsa kaldıramıyorum artık çok doluyum
Ve kendi gelininin 3 çocuk doğurmasını bir bok sanıyorHayatı üremekten ibaret sanan çok cahil var. Ne yazık ki
Bizlerin etrafında da var böyleleri... Görmemek, duymamak zorVe kendi gelininin 3 çocuk doğurmasını bir bok sanıyor
Teşekkür ederim isteyen herkesin olsun inşallah… Ama başta söylemek istemedim de ben sana çokkk içeriden bir şey söyleyeceğim, isteyen de linçlesin şuan göze alıyorumÇok mutlu oldum adına bebeğin karnndaysa sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
diyesin gelmesin de ağzına geleni de ona ne senin cinsel hayatının aktifligindenBebek hayalimiz var ve bunun için tedavi oluyoruz ama bu şeyleri duydukça kolaysa sen doğur diyesim geliyor
Çok meraklıysa kendisi doğursun onaneymiş???Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Bu cahillerin soyu türememeli.Kendi gelini doğurdu ya bana nispet yapıyor al bebeği sev diye kucağıma veriyor inşallah kucağını doldurur rabbim diyor
Maalesef etrafimiz hain ve ahmaklarla çevirilmiş halde.Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Gelini ni felan gecdim de aceba kendi zamanında doğurdu da ne oldu madalya mi taktilar kocası sırtında mi taşıdı ne yani belki hiç çocuk yapmicaksin senin kararın herkes çocuk yapma zorunluluğu mu var işine bak teyze deseydinKendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Bu şaka değil hadsizlik herkes dogurmak zorunda değil saglik problemi vs demiyorum bakin insanlar artik çocuk istemiyor çünkü ekonomik ve sosyal çürüme insanlar yarinini göremiyor cahille muhabbeti kesin lütfen kadinlari kuluçka makinasi olarak gören insanlardan hayır gelmezKendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Çok teşekkür ederim güzel yorumun içinTeşekkür ederim isteyen herkesin olsun inşallah… Ama başta söylemek istemedim de ben sana çokkk içeriden bir şey söyleyeceğim, isteyen de linçlesin şuan göze alıyorumanne olmak kolay değil hele ki bu kadar genç evlenmiş ve genç bir kadın için. Ben senin yaşındayken eşimle tanıştım 8 sene sonra evlendim ve emin ol o 8 seneye çok şey sığdırdık gezdik tozduk eğlendik kavgalar ettik ayrıldıkk uuuıhuu neler neler. 9. Sene evladım oldu ve ben 34 yaşındayım çokk isteyerek sahip olmama rağmen hala erken mi oldu acaba dediğim günler oldu, annelik güzel duygu ama aslaaa hayatı dolu dolu yaşamamış 2 gencin almaması gereken bir sorumluluk. Nolur beni yanlış anlama sen yine tedavini ol ama lütfen hayatını dolu dolu yaşamadan kendine bu sorumluluğu yükleme. Benim sana yaşamış ve 34 yaşında anne olmuş bir abla tavsiyem bu.
Çok doğru gerçektendiyesin gelmesin de ağzına geleni de ona ne senin cinsel hayatının aktifliginden
Cahil işte dogurmanin,evlenmenin bir başarı olduğunu düşünen mercimek beyinli biri işte, lafına takılıp üzülmeye değmez.Onların hayat kriterleri koca üstüne kurulu asalak gibi Koca olmazsa yaşayamayan tipler......Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Ve kendi gelininin 3 çocuk doğurmasını bir bok sanıyor
Eşimin teyzesi olduğu için birşey diyemedim çünkü ben bu şekilde büyüdüm ona karşı saygısızlık etmemem gerektiğini düşündüm kii cevabını verseö dahi cahile ne anlatabilirsin ne söyleyebilirsin kiBu lafı buraya yazmak yerine o teyzeye deseydin teyze sana tembelsin demezdi zaten
Bak ağzında laf yapıyor belli ki
O zaman kafaya takmiyacaksin he deyip geciceksinEşimin teyzesi olduğu için birşey diyemedim çünkü ben bu şekilde büyüdüm ona karşı saygısızlık etmemem gerektiğini düşündüm kii cevabını verseö dahi cahile ne anlatabilirsin ne söyleyebilirsin ki