Kızlar bugün hamile kalamadığım için bir kadın bana tembelsin dedi

Öncelikle evliliklerde farklı kültürler olabiliyor ve aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorsunuz ikincisi ben bebek istediğim ve beklediğim için her güzel veya kötü ne söylenirse çok çabuk kırılıyorum
1 yıl 3 ay daha
Haklisiniz tabiki farkli kulturlerle birarada olabiliyoruz ancak bu kadin kirk yilda bir biraraya geleceginiz biri değil, bizzat esinizin teyzesi yani esinizin ciktigi kültürün ta kendisi.

Kirilmayin ama gittiginiz kültürü tanimadan mi evlendiniz? Nisanlilik süreciniz olmadi mi? Cunku bu densizlik nişanlıyken de yasadiginiz birseydir eminim.

Neyse, bir insan bir kisi tarafından ayni yerden bir kere kirilabilir sadece, simdi siz bu kadinin ne oldugunu biliyorsunuz, bundan sonra ona göre gardinizi alirsiniz.

Ekleme: pcoslu oldugunuzu yeni goruyorum, onun icinde bir iki ufak birseyler yazayim.

Kilolusunuzdur muhtemelen, protein ağırlıklı beslenerek kilo kaybi yasarsaniz gordugunuz tedavi sürecini kisaltirsiniz, uzulmeyin, pcos ile hamile kalan yuzlerce kadin var 💕

e sen ona laf sokmazsan, buna büyük diye susarsan daha agzi olan konusur.
ben 33 yasindayim, bekarim ..hep cok gezerim tek basima falan.
ananemin bir arkadasi var köyde denk geldik. kadin hemen beni eziklemeye calisti evde kaldim vs diye. ben de dedim ki "teyze sen kac yasinda evlendin (ya da senin kizin, hatirlayamiyorum) ?" 15 falan dedi.
dedim "e cocuk yasta evlenmeseydin, ailen de arkanda olsaydi, seni kisitlamasaydi, kendi paranla ulke ulke gezseydin, gönlünden geceni yapsaydın. daha iyi olmaz miydi??"
kadin cok üzüldü, gözleri doldu. "evet kizim biz gün görmedik" falan dedi. sonra cok sevdi beni cok yasli ve ayagi problemli olmasina rağmen ben her geldigimde kahve icmeye ugrar "almanyaya da gittin mi" diye sorar :)
bu yasimdayim daha kimseden evlen vs baskisi görmüyorum çünkü soyleyeni pisman ediyorum. bir kere annemin kuzeni yasitim kizini ornek gösterdi "bak evlendi duzenini kurdu sen de evlen artik" diye. ben de alayci bir tonla "evet, okul biter bitmez evlendi, her gun is ev iki cocuk kosturup duruyor büyük sorumluluk, bir gün ayaklarini uzatıp dinlenme lüksü yok. sence aile evimde keyifle yasarken ve her tatilde tek basima bilet alip gezebiliyorken kizinin hayatina ozeniyor olabilir miyim?" dedim. heralde diger kardeslerine de anlatmış olacak ki bir daha ne ondan ne kardeşlerinden bir ima duymadım, kac kere denk geldik:)
eger bana cocuk cocuk deseler "cocuk olması icin gereken siviyi biz kondom adini verdigimiz plastige koyup agzini baglayip çöpe atiyoruz. tembellikten degil, tercih" derdim - cocuk calismasi yapsam bile. biraz da o utanirdi. daha da kimse benle böyle mal mal konusamazdi
Harikasın yengenç 😂😂 karşı taraftakilerin yüzüne hayal edemiyorum oh olmuş 😂😂

Harikasın yengenç 😂😂 karşı taraftakilerin yüzüne hayal edemiyorum oh olmuş 😂😂
isin ilginci genelde beni seviyorlar. mesela gelmişken ben evde degilsem gelis saatime kadar oyalaniyorlar azicik konusak diye:)
nerede kendini ezdiren sus pus olan var insanlar onlari sevmiyor ve daha cok dibe cekmeye calisiyor bence . o yuzden "insanlari terslersem beni daha az severler" diye düşünmeyin, psikolojide bir adi var mi ama daha cok seviyorlar ve iyi davraniyorlae

Haklisiniz tabiki farkli kulturlerle birarada olabiliyoruz ancak bu kadin kirk yilda bir biraraya geleceginiz biri değil, bizzat esinizin teyzesi yani esinizin ciktigi kültürün ta kendisi.

Kirilmayin ama gittiginiz kültürü tanimadan mi evlendiniz? Nisanlilik süreciniz olmadi mi? Cunku bu densizlik nişanlıyken de yasadiginiz birseydir eminim.

Neyse, bir insan bir kisi tarafından ayni yerden bir kere kirilabilir sadece, simdi siz bu kadinin ne oldugunu biliyorsunuz, bundan sonra ona göre gardinizi alirsiniz.

Ekleme: pcoslu oldugunuzu yeni goruyorum, onun icinde bir iki ufak birseyler yazayim.

Kilolusunuzdur muhtemelen, protein ağırlıklı beslenerek kilo kaybi yasarsaniz gordugunuz tedavi sürecini kisaltirsiniz, uzulmeyin, pcos ile hamile kalan yuzlerce kadin var 💕
Eşim akrabasından çok uzak büyüdü ve uzak çalıştı hep o yüzden kültürden farklı nişan sürecinde biz akrabalarıyla oturup kalkamadık çünkü farklı şehir insanıyız

boy 166 kilo 70 yani çok kilom yok ama sürekli yürüyüş yapan biriyim protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteririm çok teşekkür ederim ince düşünceniz için

isin ilginci genelde beni seviyorlar. mesela gelmişken ben evde degilsem gelis saatime kadar oyalaniyorlar azicik konusak diye:)
nerede kendini ezdiren sus pus olan var insanlar onlari sevmiyor ve daha cok dibe cekmeye calisiyor bence . o yuzden "insanlari terslersem beni daha az severler" diye düşünmeyin, psikolojide bir adi var mi ama daha cok seviyorlar ve iyi davraniyorlae
Bence de. Çünkü o zaman seni daha üstün görüyo ve yaranmaya çalışıyor bence. Diğer türlü zaten ezik iki laf söyleyip gidiyorlar 😅 insanlar garip cidden.

Eşim akrabasından çok uzak büyüdü ve uzak çalıştı hep o yüzden kültürden farklı nişan sürecinde biz akrabalarıyla oturup kalkamadık çünkü farklı şehir insanıyız

boy 166 kilo 70 yani çok kilom yok ama sürekli yürüyüş yapan biriyim protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteririm çok teşekkür ederim ince düşünceniz için
Estafurullah, gececek bugunler hic dert etmeyin, yasiniz genc, dediğiniz gibi bir yasam tarziniz varsa çabucak sonuc alirsiniz merak etmeyin 💕 mutluluklar

Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış

Asabım o kadar bozuk ki şaka da olsa kaldıramıyorum artık çok doluyum
Ay valla aldırış etme geçici olarak köydeyim 5. Ayım teyzeler hamilemisisin neden cocuğun yok kısırmısın diyip milletin geliniyle yarış halinde tutuyolar takmıcaksın kafaya

Sen de malsın diyemedin mi güzel kardeşim? Önem verip de buna konu açılır mı aaaa

Ben bir şey sorabilir miyim? Pcos’u neye göre karar verdi doktorunuz? Yani hormon testi falan yaptı değil mi?

X