• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kötü hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adam sadece kendisini tatmin etme peşinde, iyi niyetli olsa ve ciddi ilişki düşünse seninle sadece öpüşmekle yetinmez, gezer tozar senin sevdiğin şeyleri de yapardı, net olarak seni kullanıyor...
Ailene söyle diye ısrar ediyor ama yine hatta annemle tanışmak istedi. İlişkimizi aileme söylemiyorum diye de tavır yapıyor.

Ay nasıl tahammül ediyorlar böyle vasat heriflere 🤣 Şaka gibi, 3 aylık ilişkide 5, 6 saat sevişmek ne demek hem de istemeden, bu kızların koca merakı var yaaaa...
Koca merakım olsa bugüne kadar 100 kere evlenirdim emin olun. Çok fazla kişi önerildi bugüne kadar ve görüştüm de. Bu çocukta yine beni çeken bir şeyler olmasa uzatmazdım. Ki zaten hâla kararsızım.

Ailene söyle diye ısrar ediyor ama yine hatta annemle tanışmak istedi. İlişkimizi aileme söylemiyorum diye de tavır yapıyor.
Sakın söyleme şimdi, iyice düşün taşın bununla olabilir miyim diye , ay bence uzak dur hiç hoşlanmadım resmen seni kullanıyor...

Koca merakım olsa bugüne kadar 100 kere evlenirdim emin olun. Çok fazla kişi önerildi bugüne kadar ve görüştüm de. Bu çocukta yine beni çeken bir şeyler olmasa uzatmazdım. Ki zaten hâla kararsızım.
Genel özellikleri ne mesela seni ona çeken ne sürekli öpüşmek istemesi mi 🤔

Öpüşmek istemediğimi söylediğimde naz niyaz yapıyor surat yapıyor. nazı kadın yapar ya. bi de böyle dişil erkekler türedi. gerçekten tek yaptığınız 5-6 saat öpüşmek mi o dudakların vay haline. :KK70: yorulmuyor musunuz bi de niye izin veriyorsunuz yahu.sınır çizmeniz laızm gerçi bana kalsa bırak ipini gitsin başkasına yapsın nazını. bu arada yaşlar 30 mu. büyümemiş erkek. hiç olgun değil yani.

5-6saat öpüşmek mi ? Sırf 30 yaşındasınız diye sevmediginiz biriyle evlenmenin mantığı yok, aYril bitir.
Arkadaşlar neden yaşıma takıldınız ben yaşıma takılmıyorum illa evleneyim diye bir derdim yok. Hatta bu çocuktan ayrı olduğum dönemde 2 kişiyi daha önerdiler görüşür müsün diye. Biriyle 2 hafta hiç buluşmadan görüştüm sonra konuşmasını beğenmediğim için ayrıldım diğeriyle hiç görüşmedim bile. Yine bu çocuga biraz içim ısınıyor. Sizce olabilir mi ya da eşi böyle olan var mıydı diye merak ettim.

Merhaba arkadaşlar. 30 yaşındayım ara ara tanıştığım kişiler oluyor. En son tanıştığın kişi Mahallemizden birinin önermesiyle oldu, ama aracı olan kadın çocuğu tanımadığını söylemişti. Bir akrabasının oğluymuş. Çocuğun geçmişi Biraz hızlı gece kulüplerinde takılmış alkol almış, Şimdi alkol bıraktığını söylüyor. Kendisi gibi biriyle yapamayacağını anlamış ve kendisinde aldatılma korkusu var biraz. Sanırım daha önce aldatılmış. bu çocukla Mayıs ayında tanıştık bir buçuk ay sonra söz yapılsın diye Ailesi ısrarcı oldu. Ancak ben çocuğun bana uygun olup olmadığını bir türlü anlayamadığım için o ara ayrıldım. Daha sonrasında bir ay sonra çocuk Instagram'dan bana Ara ara yazdı ben hiç cevap vermedim yaklaşık 2 ay boyunca 6-7 kere mesaj atmıştır. sonunda arkadaşlarım En azından bir cevap ver dediler ben de cevap verdikten sonra tekrar görüşmeye başladık. ancak Sorun şu ki bu çocukla benim flört anlayışım hiç uyumuyor Biz ilk 1 ay görüştüğümüzde her şey çok iyiydi sonra beni bir kere öpmek istedi sonrasında her buluşmada sürekli sadece öpüşmek istiyor. Yani 5-6 saat olabiliyor bazen başka bir etkinliğe vakit kalmıyor resmen. benimle geçirdiği vakitler Sadece bu şekilde geçiyor. ben bu çocuktan önce daha önce hiç kimseyi öpmemiştim, bana göre olmayan bir durumdu. Dolayısıyla bu buluşmalardan sonra kendimi çok kötü hissediyorum, buluşmalar haricinde de genel olarak ilgili, konuşkan biri. Yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz, ben de artık kendisine biraz alıştım. Ancak dediğim gibi buluşmalardan sonra kötü hissediyorum ve hiç etkinlik yapamıyor olmak biraz düşündürüyor. Öpüşmek istemediğimi söylediğimde naz niyaz yapıyor surat yapıyor. Mesela bugün buluşacaktık iş çıkışı sadece 2 saat kadar. Normalde haftada 2 ya da 3 kez görüşüyoruz. Bu sefer 12 gün oldu ve buluşmanın yine onun istediği gibi geçmesini istedi. Bende sabah bugün buluşmasak olur mu dedim. O da kızdı bugün görüşmeyelimde konuşmayalımda dedi. 12 gündürde biraz benim yüzümden buluşamadık. İkimiz farklı dilleri konuşuyormuşuz gibi. Sizce bu çocukla ilgili ne düşünmeliyim. Teşekkür ederim şimdiden.
5 6 saat öpüşmek mi😳insanın dudağı aşınır ya uzar şişer bişey olur. Guinness rekorlar kitabina bile girebilirsiniz.

Adam çok enteresan. Aklı sürekli öpüşmekte mi anlamadım.. Daha ileriye gitmek istemiyor mu? Yani ne bileyim libidosu mu yüksek acaba? Ayrıca 5-6 saat nasıl hiçbir etkinlik yapmadan öpüşebiliyorsunuz? Dudakları uyuşur insanın bi süre sonra. Çok garip geldi bu detay.
İşin ciddiye binmesini istiyorsa amacı gönül eğlendirmekte değil gibi. El değmemiş bir kızı buldum kaçırmayayım kafasında sanırım..
Belli ki siz bu durumdan rahatsızsınız, salın gitsin, ayrılın. Bu adam galiba size sadece evlenecek, el değmemiş bir kadın olarak bakıyor. Çünkü insan birine bir şey hissetsem öpüşmenin dışında da etkinlikler yapmak ister, karşı tarafın huzursuzluğuna anlayış gösterir, bi çaba harcar. Bu adam tam tersine trip atıp, tavır yapıyor.

yakışıklı, bazen esprili konuşabildiğimiz zamanlarda yani, iletişimi seviyor. Günde 2 3 kez arar sürekli mesaj fotoğraf atar öyle biri.
yanlış anlamadım dimi 5 6 saat sadece öpüşüyor musunuz?
insanın dudakları çatlar ağzı yorulur bee
nereye gidiyorsunuz da bu kadar öpüşebiliyorsunuz?
hiç konuşmuyor musunuz?
cevap verirsiniz inşallah sıralamışım :)

Merhaba arkadaşlar. 30 yaşındayım ara ara tanıştığım kişiler oluyor. En son tanıştığın kişi Mahallemizden birinin önermesiyle oldu, ama aracı olan kadın çocuğu tanımadığını söylemişti. Bir akrabasının oğluymuş. Çocuğun geçmişi Biraz hızlı gece kulüplerinde takılmış alkol almış, Şimdi alkol bıraktığını söylüyor. Kendisi gibi biriyle yapamayacağını anlamış ve kendisinde aldatılma korkusu var biraz. Sanırım daha önce aldatılmış. bu çocukla Mayıs ayında tanıştık bir buçuk ay sonra söz yapılsın diye Ailesi ısrarcı oldu. Ancak ben çocuğun bana uygun olup olmadığını bir türlü anlayamadığım için o ara ayrıldım. Daha sonrasında bir ay sonra çocuk Instagram'dan bana Ara ara yazdı ben hiç cevap vermedim yaklaşık 2 ay boyunca 6-7 kere mesaj atmıştır. sonunda arkadaşlarım En azından bir cevap ver dediler ben de cevap verdikten sonra tekrar görüşmeye başladık. ancak Sorun şu ki bu çocukla benim flört anlayışım hiç uyumuyor Biz ilk 1 ay görüştüğümüzde her şey çok iyiydi sonra beni bir kere öpmek istedi sonrasında her buluşmada sürekli sadece öpüşmek istiyor. Yani 5-6 saat olabiliyor bazen başka bir etkinliğe vakit kalmıyor resmen. benimle geçirdiği vakitler Sadece bu şekilde geçiyor. ben bu çocuktan önce daha önce hiç kimseyi öpmemiştim, bana göre olmayan bir durumdu. Dolayısıyla bu buluşmalardan sonra kendimi çok kötü hissediyorum, buluşmalar haricinde de genel olarak ilgili, konuşkan biri. Yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz, ben de artık kendisine biraz alıştım. Ancak dediğim gibi buluşmalardan sonra kötü hissediyorum ve hiç etkinlik yapamıyor olmak biraz düşündürüyor. Öpüşmek istemediğimi söylediğimde naz niyaz yapıyor surat yapıyor. Mesela bugün buluşacaktık iş çıkışı sadece 2 saat kadar. Normalde haftada 2 ya da 3 kez görüşüyoruz. Bu sefer 12 gün oldu ve buluşmanın yine onun istediği gibi geçmesini istedi. Bende sabah bugün buluşmasak olur mu dedim. O da kızdı bugün görüşmeyelimde konuşmayalımda dedi. 12 gündürde biraz benim yüzümden buluşamadık. İkimiz farklı dilleri konuşuyormuşuz gibi. Sizce bu çocukla ilgili ne düşünmeliyim. Teşekkür ederim şimdiden.
2 saat boyunca durmaksızın öpüşmeyi düşündüm de...
Normal değil...
Cevap belli kötü hissettiğin yerde durma. Kötü hissettiren kişiyle olma.

yanlış anlamadım dimi 5 6 saat sadece öpüşüyor musunuz?
insanın dudakları çatlar ağzı yorulur bee
nereye gidiyorsunuz da bu kadar öpüşebiliyorsunuz?
hiç konuşmuyor musunuz?
cevap verirsiniz inşallah sıralamışım :)
Konuşuyoruz da buluştuğumuzda çok değil malesef. Gün içinde de 2 3 kere arıyor sürekli mesaj atıyor. Ama ben bunlarada çok dönemiyorum, işte olduğumda falan fırsatım olmuyor diye mesajlarına geç cevap veriyordum, ona da darılmıştı mesela :D her seye darılan biriymiş şu an yazdıkça bunu farkettim yani ben bu kadar yoğun iletişim insanıda değilim sanırım. Belki o hiperaktif falandır.

yakışıklı, bazen esprili konuşabildiğimiz zamanlarda yani, iletişimi seviyor. Günde 2 3 kez arar sürekli mesaj fotoğraf atar öyle biri.
Bu kadar abaza olmasının nedeni ne acaba , yeni tanıştığı kizla 5, 6 saat sevişmesi de pek sağlıklı gelmedi , hani bir gezmeye gitseniz, aktivite yapsanız ne bileyim daha anlaşılır lakin bu adam sadece sevişmek istiyor, bir yerden sonra aşırı sıkıcı ve de rahatsız edici, hiç normal gelmedi bana ...

Adam çok enteresan. Aklı sürekli öpüşmekte mi anlamadım.. Daha ileriye gitmek istemiyor mu? Yani ne bileyim libidosu mu yüksek acaba? Ayrıca 5-6 saat nasıl hiçbir etkinlik yapmadan öpüşebiliyorsunuz? Dudakları uyuşur insanın bi süre sonra. Çok garip geldi bu detay.
İşin ciddiye binmesini istiyorsa amacı gönül eğlendirmekte değil gibi. El değmemiş bir kızı buldum kaçırmayayım kafasında sanırım..
Belli ki siz bu durumdan rahatsızsınız, salın gitsin, ayrılın. Bu adam galiba size sadece evlenecek, el değmemiş bir kadın olarak bakıyor. Çünkü insan birine bir şey hissetsem öpüşmenin dışında da etkinlikler yapmak ister, karşı tarafın huzursuzluğuna anlayış gösterir, bi çaba harcar. Bu adam tam tersine trip atıp, tavır yapıyor.
Bence de , her haltı yiyip şimdi de temiz kız buldum acilen evleneyim, evinin kadını çocuklarımın anası olsun kafasında olabilir, genelde böyle adamlar evlenince karıyı eve tıkıp kendisi de dışarda fink atar...

5,6 saat öpüşmek mi😲

Nasıl çevrelerde yaşıyorsunuz hiç anlamıyorum valla.ben kimi bulduysam hep kendim tanıştım.önerilme falan garip geliyor bana.

Nasıl çevrelerde yaşıyorsunuz hiç anlamıyorum valla.ben kimi bulduysam hep kendim tanıştım.önerilme falan garip geliyor bana.
Kendi tanıştıklarımda oldu da olmadı işte. Ben biraz kararsız biriyim. Bu nedenle genelde uzatmadan hayır derdim, burda birazda manipüle edildim sanırım bu nedenle anlayamadım.

Bu moruk kaç yaşında? Kendisi her haltı yemiş ve temiz bir eş mi istiyor defolsun gitsin! Amacı sevişmekten başka bir şey değil,seni yönetmeye çalışıyor. Sen her an müsait olmak zorunda değilsin. Müsait olmayıp görüşmediğin gün kızmış görüşmeyelim konuşmayalım diye trip atmış piremses. Trip atan erkeklerden zerre haz etmiyorum. Sen öpüşmek istemiyor olmana rağmen öpmeye çalışıyor 😠 ayrica o ne öyle, bir iki görüşme olup 1 ay sonra nişan mı olurmuş ya, kendisi ve ailesi çok hızlı davranıyorlar. Tanışma en az 1 yıl olmalı. Ayrıl bu kuduruktan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back