• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kötü hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu moruk kaç yaşında? Kendisi her haltı yemiş ve temiz bir eş mi istiyor defolsun gitsin! Amacı sevişmekten başka bir şey değil,seni yönetmeye çalışıyor. Sen her an müsait olmak zorunda değilsin. Müsait olmayıp görüşmediğin gün kızmış görüşmeyelim konuşmayalım diye trip atmış piremses. Trip atan erkeklerden zerre haz etmiyorum. Sen öpüşmek istemiyor olmana rağmen öpmeye çalışıyor 😠 ayrica o ne öyle, bir iki görüşme olup 1 ay sonra nişan mı olurmuş ya, kendisi ve ailesi çok hızlı davranıyorlar. Tanışma en az 1 yıl olmalı. Ayrıl bu kuduruktan
31 yasında o da.

Merhaba arkadaşlar. 30 yaşındayım ara ara tanıştığım kişiler oluyor. En son tanıştığın kişi Mahallemizden birinin önermesiyle oldu, ama aracı olan kadın çocuğu tanımadığını söylemişti. Bir akrabasının oğluymuş. Çocuğun geçmişi Biraz hızlı gece kulüplerinde takılmış alkol almış, Şimdi alkol bıraktığını söylüyor. Kendisi gibi biriyle yapamayacağını anlamış ve kendisinde aldatılma korkusu var biraz. Sanırım daha önce aldatılmış. bu çocukla Mayıs ayında tanıştık bir buçuk ay sonra söz yapılsın diye Ailesi ısrarcı oldu. Ancak ben çocuğun bana uygun olup olmadığını bir türlü anlayamadığım için o ara ayrıldım. Daha sonrasında bir ay sonra çocuk Instagram'dan bana Ara ara yazdı ben hiç cevap vermedim yaklaşık 2 ay boyunca 6-7 kere mesaj atmıştır. sonunda arkadaşlarım En azından bir cevap ver dediler ben de cevap verdikten sonra tekrar görüşmeye başladık. ancak Sorun şu ki bu çocukla benim flört anlayışım hiç uyumuyor Biz ilk 1 ay görüştüğümüzde her şey çok iyiydi sonra beni bir kere öpmek istedi sonrasında her buluşmada sürekli sadece öpüşmek istiyor. Yani 5-6 saat olabiliyor bazen başka bir etkinliğe vakit kalmıyor resmen. benimle geçirdiği vakitler Sadece bu şekilde geçiyor. ben bu çocuktan önce daha önce hiç kimseyi öpmemiştim, bana göre olmayan bir durumdu. Dolayısıyla bu buluşmalardan sonra kendimi çok kötü hissediyorum, buluşmalar haricinde de genel olarak ilgili, konuşkan biri. Yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz, ben de artık kendisine biraz alıştım. Ancak dediğim gibi buluşmalardan sonra kötü hissediyorum ve hiç etkinlik yapamıyor olmak biraz düşündürüyor. Öpüşmek istemediğimi söylediğimde naz niyaz yapıyor surat yapıyor. Mesela bugün buluşacaktık iş çıkışı sadece 2 saat kadar. Normalde haftada 2 ya da 3 kez görüşüyoruz. Bu sefer 12 gün oldu ve buluşmanın yine onun istediği gibi geçmesini istedi. Bende sabah bugün buluşmasak olur mu dedim. O da kızdı bugün görüşmeyelimde konuşmayalımda dedi. 12 gündürde biraz benim yüzümden buluşamadık. İkimiz farklı dilleri konuşuyormuşuz gibi. Sizce bu çocukla ilgili ne düşünmeliyim. Teşekkür ederim şimdiden.
Merak ettim, nerede buluşuyorsunuz ?

Arkadaşlar neden yaşıma takıldınız ben yaşıma takılmıyorum illa evleneyim diye bir derdim yok. Hatta bu çocuktan ayrı olduğum dönemde 2 kişiyi daha önerdiler görüşür müsün diye. Biriyle 2 hafta hiç buluşmadan görüştüm sonra konuşmasını beğenmediğim için ayrıldım diğeriyle hiç görüşmedim bile. Yine bu çocuga biraz içim ısınıyor. Sizce olabilir mi ya da eşi böyle olan var mıydı diye merak ettim.
Hiç için ısınıyor gibi durmuyor

Konuyla ilgili yorum yapacak olursam da bu adamı iyi niyetli bulamadım. sürekli sizi istemediğiniz bir şeye zorlaması, kabul etmediğiniz taktirde sizi manipüle etmeye çalışması çok can sıkıcı. Diğer taraftan tam şuan birbirinizi tanımanız, vakit geçirmeniz gereken zamanlarda sürekli öpüşmek ne bileyim beraber hiç bir şey yapamıyorsunuz ki. Sırf siz kendinizi kötü hissetmeyin diye bile bu taleplerini kesmeliydi ama düşünce yok adamda. Çevrenize bakın sevgililer, nişanlılar sürekli geziyor, etkinlikler, plan programlar. Siz ne yapıyorsunuz 5 saat öpüşmek isteyen bir adamla bir bankta liseli ergenler gibi takılıyorsunuz. Yapmayın lütfen. İnsan kendisine de saygısını kaybeder bir süre sonra, partnerine de.

Kendi tanıştıklarımda oldu da olmadı işte. Ben biraz kararsız biriyim. Bu nedenle genelde uzatmadan hayır derdim, burda birazda manipüle edildim sanırım bu nedenle anlayamadım.
Bence tespiti doğru koymuşsun.bence olacak olanda böyle tereddütler olmuyor.

Arkadaşlar neden yaşıma takıldınız ben yaşıma takılmıyorum illa evleneyim diye bir derdim yok. Hatta bu çocuktan ayrı olduğum dönemde 2 kişiyi daha önerdiler görüşür müsün diye. Biriyle 2 hafta hiç buluşmadan görüştüm sonra konuşmasını beğenmediğim için ayrıldım diğeriyle hiç görüşmedim bile. Yine bu çocuga biraz içim ısınıyor. Sizce olabilir mi ya da eşi böyle olan var mıydı diye merak ettim.
Maalesef ülkede erkek kalitesi yerlerde

Bu moruk kaç yaşında? Kendisi her haltı yemiş ve temiz bir eş mi istiyor defolsun gitsin! Amacı sevişmekten başka bir şey değil,seni yönetmeye çalışıyor. Sen her an müsait olmak zorunda değilsin. Müsait olmayıp görüşmediğin gün kızmış görüşmeyelim konuşmayalım diye trip atmış piremses. Trip atan erkeklerden zerre haz etmiyorum. Sen öpüşmek istemiyor olmana rağmen öpmeye çalışıyor 😠 ayrica o ne öyle, bir iki görüşme olup 1 ay sonra nişan mı olurmuş ya, kendisi ve ailesi çok hızlı davranıyorlar. Tanışma en az 1 yıl olmalı. Ayrıl bu kuduruktan
Ayy ben de.tripin t sini hissetsem engeli basarım.gözüm hiçbir şey görmez.öyle yakışmıyor bir erkeğe.

yakışıklı, bazen esprili konuşabildiğimiz zamanlarda yani, iletişimi seviyor. Günde 2 3 kez arar sürekli mesaj fotoğraf atar öyle biri.
Liseli ergenler için veya 20li yaşların başındaki gençler için bu dedikleriniz olabilir veya 6 saat öpüşüyoruz deseler onlar için normal denilebilir
Ama 30 yaşındaki bir yetişkin için, hele de evlilik için goruşüyorsaniz bunlar iyi kiriterler değil.

Merhaba arkadaşlar. 30 yaşındayım ara ara tanıştığım kişiler oluyor. En son tanıştığın kişi Mahallemizden birinin önermesiyle oldu, ama aracı olan kadın çocuğu tanımadığını söylemişti. Bir akrabasının oğluymuş. Çocuğun geçmişi Biraz hızlı gece kulüplerinde takılmış alkol almış, Şimdi alkol bıraktığını söylüyor. Kendisi gibi biriyle yapamayacağını anlamış ve kendisinde aldatılma korkusu var biraz. Sanırım daha önce aldatılmış. bu çocukla Mayıs ayında tanıştık bir buçuk ay sonra söz yapılsın diye Ailesi ısrarcı oldu. Ancak ben çocuğun bana uygun olup olmadığını bir türlü anlayamadığım için o ara ayrıldım. Daha sonrasında bir ay sonra çocuk Instagram'dan bana Ara ara yazdı ben hiç cevap vermedim yaklaşık 2 ay boyunca 6-7 kere mesaj atmıştır. sonunda arkadaşlarım En azından bir cevap ver dediler ben de cevap verdikten sonra tekrar görüşmeye başladık. ancak Sorun şu ki bu çocukla benim flört anlayışım hiç uyumuyor Biz ilk 1 ay görüştüğümüzde her şey çok iyiydi sonra beni bir kere öpmek istedi sonrasında her buluşmada sürekli sadece öpüşmek istiyor. Yani 5-6 saat olabiliyor bazen başka bir etkinliğe vakit kalmıyor resmen. benimle geçirdiği vakitler Sadece bu şekilde geçiyor. ben bu çocuktan önce daha önce hiç kimseyi öpmemiştim, bana göre olmayan bir durumdu. Dolayısıyla bu buluşmalardan sonra kendimi çok kötü hissediyorum, buluşmalar haricinde de genel olarak ilgili, konuşkan biri. Yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz, ben de artık kendisine biraz alıştım. Ancak dediğim gibi buluşmalardan sonra kötü hissediyorum ve hiç etkinlik yapamıyor olmak biraz düşündürüyor. Öpüşmek istemediğimi söylediğimde naz niyaz yapıyor surat yapıyor. Mesela bugün buluşacaktık iş çıkışı sadece 2 saat kadar. Normalde haftada 2 ya da 3 kez görüşüyoruz. Bu sefer 12 gün oldu ve buluşmanın yine onun istediği gibi geçmesini istedi. Bende sabah bugün buluşmasak olur mu dedim. O da kızdı bugün görüşmeyelimde konuşmayalımda dedi. 12 gündürde biraz benim yüzümden buluşamadık. İkimiz farklı dilleri konuşuyormuşuz gibi. Sizce bu çocukla ilgili ne düşünmeliyim. Teşekkür ederim şimdiden.
sürekli öpüşmek için bir ortamı nasıl buluyorsunuz da her buluşmada öpüşüyorsunuz? 30 yaşındaymışsınız ergenler gibi parkta vs öpüşüyor olabileceğinizi düşünmüyorum. Merakımdan soruyorum.

Aslinda cokta anlayamadim belki bazi arkadaşlarda ayni hissetmislerdir. Nasil baska bi etkinlige zaman kalmıyor? Nerede bulusuyorsunuz ki surekli opusme oluyor?
Bence ergen tip gibi biri yada ailesi evlen demis oda bir kiz bulma derdinde olan biri. Cunku evlilik ne bilse sizinle iletisime onem verir. Size onem verir, bir takim aktiviteler yaparak paylasimlar olsun ister.
Kimseyi kolayca mahremetimize sokmamamiz lazim. Bunu eski kafalilik olarak algilamayin. Bilakis gunumuzde artik hersey cok daha hizli ve kolayca yasandigi icin birini hak etmeden birliktelikler ve akabinde evlilikler kuruluyor. Kolay elde edileninde degeri malesef bir cok erkek tarafından bilinmiyor.
Belliki bu "adami" bence aslinda ergeni istemiyorsunuz. Lutfen kendinizi kurtarin. Olan olmus ders cikarip onunuze bakin.

5 6 saat öpüşmek mi:eek:dusunurken agzım uyustu :) yani normal mi bilmem de o kadar opusup seks yapmaya nıyetlenmıyor mu? o da sacma 30+ adam ergen gibi yiyişmek için bulusan tipler gibi... sacmalık. bence direk bırak....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back