Kızlar bugün hamile kalamadığım için bir kadın bana tembelsin dedi

Haklisiniz tabiki farkli kulturlerle birarada olabiliyoruz ancak bu kadin kirk yilda bir biraraya geleceginiz biri değil, bizzat esinizin teyzesi yani esinizin ciktigi kültürün ta kendisi.

Kirilmayin ama gittiginiz kültürü tanimadan mi evlendiniz? Nisanlilik süreciniz olmadi mi? Cunku bu densizlik nişanlıyken de yasadiginiz birseydir eminim.

Neyse, bir insan bir kisi tarafından ayni yerden bir kere kirilabilir sadece, simdi siz bu kadinin ne oldugunu biliyorsunuz, bundan sonra ona göre gardinizi alirsiniz.

Ekleme: pcoslu oldugunuzu yeni goruyorum, onun icinde bir iki ufak birseyler yazayim.

Kilolusunuzdur muhtemelen, protein ağırlıklı beslenerek kilo kaybi yasarsaniz gordugunuz tedavi sürecini kisaltirsiniz, uzulmeyin, pcos ile hamile kalan yuzlerce kadin var

Harikasın yengenç karşı taraftakilerin yüzüne hayal edemiyorum oh olmuş

Harikasın yengenç karşı taraftakilerin yüzüne hayal edemiyorum oh olmuş
isin ilginci genelde beni seviyorlar. mesela gelmişken ben evde degilsem gelis saatime kadar oyalaniyorlar azicik konusak diye:)
nerede kendini ezdiren sus pus olan var insanlar onlari sevmiyor ve daha cok dibe cekmeye calisiyor bence . o yuzden "insanlari terslersem beni daha az severler" diye düşünmeyin, psikolojide bir adi var mi ama daha cok seviyorlar ve iyi davraniyorlae

Eşim akrabasından çok uzak büyüdü ve uzak çalıştı hep o yüzden kültürden farklı nişan sürecinde biz akrabalarıyla oturup kalkamadık çünkü farklı şehir insanıyız

boy 166 kilo 70 yani çok kilom yok ama sürekli yürüyüş yapan biriyim protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteririm çok teşekkür ederim ince düşünceniz için

Bence de. Çünkü o zaman seni daha üstün görüyo ve yaranmaya çalışıyor bence. Diğer türlü zaten ezik iki laf söyleyip gidiyorlar insanlar garip cidden.

Estafurullah, gececek bugunler hic dert etmeyin, yasiniz genc, dediğiniz gibi bir yasam tarziniz varsa çabucak sonuc alirsiniz merak etmeyin mutluluklar

Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış

Asabım o kadar bozuk ki şaka da olsa kaldıramıyorum artık çok doluyum
Ay valla aldırış etme geçici olarak köydeyim 5. Ayım teyzeler hamilemisisin neden cocuğun yok kısırmısın diyip milletin geliniyle yarış halinde tutuyolar takmıcaksın kafaya

Sen de malsın diyemedin mi güzel kardeşim? Önem verip de buna konu açılır mı aaaa

Ben bir şey sorabilir miyim? Pcos’u neye göre karar verdi doktorunuz? Yani hormon testi falan yaptı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…