koca kucağı sadece bebekle dolmaz biz hallediyoruz o işiKendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Asabım o kadar bozuk ki şaka da olsa kaldıramıyorum artık çok doluyum
Kendi doldursun kocisinin kucağını o zaman aman maşallah kocisi bosar falanKendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
evet sevişmeye üşenüyorum deseydin. terbiyesiz ya haddini bildirmek lazım böyle tiplerin.Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Keşke saldırıp bu cümleleri kullanan ağzını yırtsaydınKendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Çok haklısın ama bir anda söyleyince dondum kaldım resmen çünkü kendi oğullarında bir tedavi edilecek bir şeyi yok bende de bir sorun var o yüzden bu şekilde yüzüme vurması zoruma gitti o yüzden çok takıldımkoca kucağı sadece bebekle dolmaz biz hallediyoruz o işideseydiniz..
Cahile takılıp niye üzüyorsunuz ki kendinizi.
Kız bir de kendi gelini evlendiği günün akşamında hamile kalmış ben bunu bugün öğrendimBen henüz çocuk doğurmak istemiyorum diyince de kuzenim bana bencil demişti. Kendisi evlenir evlenmez çocuk yapmıştı depresyonun dibine vurmuştu halbuki
Insan bozmayi ogrenmen lazi.. ayy ne oylee beee enikler gibi firlatmis durmus insan evladiyim ben kopek degil deyip basacaksin kahkahayi gorecek kendisini dogurtan kisiyi tersindenKendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Bu arada o gerdekte hamile kalanlar genelde erken dogum yapiveriyor hep ne hikmetse ajajaj bebe 7 aylik tosun gibi doguyor illa ki. YersenKız bir de kendi gelini evlendiği günün akşamında hamile kalmış ben bunu bugün öğrendim
Acelesi neydi acaba kocası kendisini boşar diye mi doğurdu kocam beni boşamasın diye de çocuk doğurmak da ne bileyim çocuğa yazık ya gerçekten
Bacım zaten hamile kaldığım zaman da hani ikinci çocuk ne zaman diyeceklerini biliyorum kızsa erkek ne zaman erkekse oğlan ne zaman işte üçüncüyü doğur dördüncüyü doğur diyecekler eminim yaniÇok çocuklu annelerin çocuk yap diye baskı yapması aynı bu corona zamanında tutamaçlara tükürenlerle aynı kişi gibiler
Kendi mutsuz sen neden çocuksuz ve rahatsın diye battığı için ondan söylüyor.
Ay desene senin gibi mi olayım ıyyyy diye bak nasıl ağzının payını alıyor
Bu arada benim de çocuğum var 1 tane. Bana da kardeş yap diyen çok çocuklulara neler neler diyorum
Deveyi diken sendromuisin ilginci genelde beni seviyorlar. mesela gelmişken ben evde degilsem gelis saatime kadar oyalaniyorlar azicik konusak diye:)
nerede kendini ezdiren sus pus olan var insanlar onlari sevmiyor ve daha cok dibe cekmeye calisiyor bence . o yuzden "insanlari terslersem beni daha az severler" diye düşünmeyin, psikolojide bir adi var mi ama daha cok seviyorlar ve iyi davraniyorlae