Kızlar bugün hamile kalamadığım için bir kadın bana tembelsin dedi

Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış

Asabım o kadar bozuk ki şaka da olsa kaldıramıyorum artık çok doluyum
koca kucağı sadece bebekle dolmaz biz hallediyoruz o işi:KK8: deseydiniz..
Cahile takılıp niye üzüyorsunuz ki kendinizi.

Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış

Asabım o kadar bozuk ki şaka da olsa kaldıramıyorum artık çok doluyum
Kendi doldursun kocisinin kucağını o zaman aman maşallah kocisi bosar falan😡😡😡😡ayyy ne cahil kafalar ya rabbim

Ben henüz çocuk doğurmak istemiyorum diyince de kuzenim bana bencil demişti. Kendisi evlenir evlenmez çocuk yapmıştı depresyonun dibine vurmuştu halbuki

Cahille girme münakaşaya ya sınırı zıplatır tavana ya da yazık olur adabına diyorum başkada bisey demiyorum

Bence bu tarz insanlara istediklerini söylemeleri için de hak vermemek lazım ama maalesef hak versen de vermesen de söylüyorlar önemli olan bir çocuğun ne zaman doğacağını tayin etme kudretinin bize verilmemiş olduğunun bilincinde olmak! Yani gerçekten Allah ne dediyse o olur diye cevap verebilirsiniz zaten kendisi de muhtemelen dindar olduğunu iddia eden birisidir. o zaman güzelce cevabı yapıştırmış olursunuz Allah'ın dediği olur deyin, hayırlı zamanda hayırlı evlat versin Allah deyin öööle baksın suratınıza.

Çok çocuklu annelerin çocuk yap diye baskı yapması aynı bu corona zamanında tutamaçlara tükürenlerle aynı kişi gibiler 🤣
Kendi mutsuz sen neden çocuksuz ve rahatsın diye battığı için ondan söylüyor.
Ay desene senin gibi mi olayım ıyyyy diye bak nasıl ağzının payını alıyor 😁
Bu arada benim de çocuğum var 1 tane. Bana da kardeş yap diyen çok çocuklulara neler neler diyorum 😄

Sperm ve yumurtanın nasıl buluşup bu mucizeyi gerçekleştirdiğini bilemez ama muhtemelen şu bilgiye sahip "domalıyorsun,içine boşalıyor, sonra bacaklarını havaya dikip bekliyorsun; al sana çocuk"
Bu zihniyetteki zavallı hemcinslerimiz t*şşakların da bazen sperm üretemediğini bilemediğinden, dipsiz kuyu sandıkları vajinayı tembel buluyor.
Ne yazık ki kocalarına çocuk vermeyi de maharet sayan, ömründe 1 kitap okumamış köleler bunlar.

X