Kendi de gelini de okumamış ilk okul terkler zaten yazma biliyormu allah bilirSperm ve yumurtanın nasıl buluşup bu mucizeyi gerçekleştirdiğini bilemez ama muhtemelen şu bilgiye sahip "domalıyorsun,içine boşalıyor, sonra bacaklarını havaya dikip bekliyorsun; al sana çocuk"
Bu zihniyetteki zavallı hemcinslerimiz t*şşakların da bazen sperm üretemediğini bilemediğinden, dipsiz kuyu sandıkları vajinayı tembel buluyor.
Ne yazık ki kocalarına çocuk vermeyi de maharet sayan, ömründe 1 kitap okumamış köleler bunlar.
İnan bu en terbiyeli cevabımkııız bu daha terbiyesiz çıktı :))))) hahaha çok iyi cevapmış bu arada..
1 yıl 3 ay oldubirinin senin hakkında düşündükleri söyledikleriyle şeyler onunla alakalı durumlar senla alakalı değil o yuzden umrunda olmasın kaç yıllık evlisin?
Kendi gelini tam olarak nasıl bir çalışkanlık göstermiş ?Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Asabım o kadar bozuk ki şaka da olsa kaldıramıyorum artık çok doluyum
Hahaha tabii canım biz nişan sürecini uzun tuttuk diye laf söylemişti bana zamanında başka bir kişi ben dedim ki sizi ilgilendiren bir konu değil bu nişanlımla ne zaman istersek evlenirizBu arada o gerdekte hamile kalanlar genelde erken dogum yapiveriyor hep ne hikmetse ajajaj bebe 7 aylik tosun gibi doguyor illa ki. Yersen
Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Şeyi sihirli galiba erkek çocuk olsun diye 3. Yü doğurandan ne bekliyorsun ki bunların zihniyeti anca pipiKendi gelini tam olarak nasıl bir çalışkanlık göstermiş ?
"Bebek isteyen kendi doğursun" de geçŞeyi sihirli galiba erkek çocuk olsun diye 3. Yü doğurandan ne bekliyorsun ki bunların zihniyeti anca pipi
Böyle şaka mı olur ya. Haddini bildirdiniz umarım.Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Amannn ne takıyon ya. Densız ınsanlar. Bzımde bır komsu cok karısıyordu Bnde 4 yaptım dıye neden yaptın dıyene hzıımı alamadım bı kac tane daha yapıcam demiştim. Masraf cok olur deyıncede aman teyze nolcak herseye nasılsa karısma hakkın var alırsın bır kac takım olur bıter dedım. O gun bugundur kadın bnı gorunce agzını acmıyor.Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Tek başına depresyonda canları sıkılıyor ondan, sende doğur ki gör gününüBen henüz çocuk doğurmak istemiyorum diyince de kuzenim bana bencil demişti. Kendisi evlenir evlenmez çocuk yapmıştı depresyonun dibine vurmuştu halbuki
Ayy kediler kopekler de gelininden daha caliskan ozaman. Daha cok doguruyorlar hem de tek seferdeKendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Hamile kalamamak lafı bile rahatsız edici hamile bırakmak oluyor karşısı o da irite edici. Hamile olmak ya da olmamak. Ek olarak böyle insanlar cahil değil kötü kalpli net. Uzak durun ve çocuk olayına çok takılmayın düşünmeyin . Doktor takibi yapın tabi ama ek olarak hayatın merkezine koymayın. Nasipse olur zatenKendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Hımm o zaman her gün cinsellik yaşayanlar çok çalışkan oluyor.Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Toplumdan engellenmeleri gerekiyor o gereksizlerinKendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış