• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kötü hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçine sinmeyen şeyler varsa uzak durmalısın bende okuduklarımdan açıkçası hiç hoşuma gitti çocuğun tavırları bu adamda sanki koca olacak maya yok gibi sizden hoşlanan bir adam olsa bir gün olur kahvaltıya götürür bir gün alır bir etkinliğe götürür evlenmek zorunda hissetmemelisiniz kimseyle yani yaşınız da geç falan değil düzgün içinize sinen biri olduğunda zaten kafanızda böyle soru iaşretleri olmaz istemediğiniz halde öpüşmek falanda nedir ayrıca direkt uzaklaşı bitsin bence

Ailene söyle diye ısrar ediyor ama yine hatta annemle tanışmak istedi. İlişkimizi aileme söylemiyorum diye de tavır yapıyor.
Hiç birşey bilmediğiniz için, gözünüz açılmadan sizi kafesleme derdindeler ailecek. O yüzden nu kadar ısrarı. Size uygun biri değil, devam etmemeniz hayrınıza olacaktır.

sürekli öpüşmek için bir ortamı nasıl buluyorsunuz da her buluşmada öpüşüyorsunuz? 30 yaşındaymışsınız ergenler gibi parkta vs öpüşüyor olabileceğinizi düşünmüyorum. Merakımdan soruyorum.
Arabası vardı malesef. Keşke olmasaydı.

Merhaba arkadaşlar. 30 yaşındayım ara ara tanıştığım kişiler oluyor. En son tanıştığın kişi Mahallemizden birinin önermesiyle oldu, ama aracı olan kadın çocuğu tanımadığını söylemişti. Bir akrabasının oğluymuş. Çocuğun geçmişi Biraz hızlı gece kulüplerinde takılmış alkol almış, Şimdi alkol bıraktığını söylüyor. Kendisi gibi biriyle yapamayacağını anlamış ve kendisinde aldatılma korkusu var biraz. Sanırım daha önce aldatılmış. bu çocukla Mayıs ayında tanıştık bir buçuk ay sonra söz yapılsın diye Ailesi ısrarcı oldu. Ancak ben çocuğun bana uygun olup olmadığını bir türlü anlayamadığım için o ara ayrıldım. Daha sonrasında bir ay sonra çocuk Instagram'dan bana Ara ara yazdı ben hiç cevap vermedim yaklaşık 2 ay boyunca 6-7 kere mesaj atmıştır. sonunda arkadaşlarım En azından bir cevap ver dediler ben de cevap verdikten sonra tekrar görüşmeye başladık. ancak Sorun şu ki bu çocukla benim flört anlayışım hiç uyumuyor Biz ilk 1 ay görüştüğümüzde her şey çok iyiydi sonra beni bir kere öpmek istedi sonrasında her buluşmada sürekli sadece öpüşmek istiyor. Yani 5-6 saat olabiliyor bazen başka bir etkinliğe vakit kalmıyor resmen. benimle geçirdiği vakitler Sadece bu şekilde geçiyor. ben bu çocuktan önce daha önce hiç kimseyi öpmemiştim, bana göre olmayan bir durumdu. Dolayısıyla bu buluşmalardan sonra kendimi çok kötü hissediyorum, buluşmalar haricinde de genel olarak ilgili, konuşkan biri. Yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz, ben de artık kendisine biraz alıştım. Ancak dediğim gibi buluşmalardan sonra kötü hissediyorum ve hiç etkinlik yapamıyor olmak biraz düşündürüyor. Öpüşmek istemediğimi söylediğimde naz niyaz yapıyor surat yapıyor. Mesela bugün buluşacaktık iş çıkışı sadece 2 saat kadar. Normalde haftada 2 ya da 3 kez görüşüyoruz. Bu sefer 12 gün oldu ve buluşmanın yine onun istediği gibi geçmesini istedi. Bende sabah bugün buluşmasak olur mu dedim. O da kızdı bugün görüşmeyelimde konuşmayalımda dedi. 12 gündürde biraz benim yüzümden buluşamadık. İkimiz farklı dilleri konuşuyormuşuz gibi. Sizce bu çocukla ilgili ne düşünmeliyim. Teşekkür ederim şimdiden.
Girişi okudum tabiki bırakın. Her b.ku yemiş sizi bulmuş sonra o yolun yolcusu olmaya devam eder bu jafadaki biri. Vakit harcamaya değmez

Tepkisi ne oldu? Kolay kolay bırakmaz sizi bu tip, haberiniz olsun. Size olan aşkından değil, kolay kolay sizin gibisini bulamayacağı için.
Yok o da yorulduğunu söylüyordu ara ara benim kendimi çekmemden ve ayrılık konularını açmamdan. Ailene söyle dedi söylemedim, aramalarına erken dönemiyordum bunları sorun ediyordu. Birde 12 gündür buluşmaları ertelediğim için tripliydi ve bugünkü buluşmayıda ektiğim için O da olmayacagını düşünmeye başlamış zaten. Böylelikle bitti.

5-6 saat öpüşmek mümkün değil.
buluşmanız 5-6 saat sürüyordur ve adam sık sık öpüşmek istiyordur bence.
o kısmı tam anlatabildiğini düşünmüyorum senin.
öpüşmek istemekte yanlış olan bişey yok. sevişmek istemek de gayet normal.
ben de sevgilimle öpüşmek isterim, sık sık öpüşürüm de, sık sık dokunurum, sarılırım, sevişirim, cinselliği dibine kadar yaşarım
eğer bunlarda problem çıkarıyorsa da ilişkimi keserim.
bir süre önce eximle görüşmüştük, sabaha karşı uykusundan uyandırdım sevişmek için. ama o da benimle aynı istekte ve düşüncede olduğu için sorun etmiyordu. bu konuda karşılıklı istek önemli.

Merhaba arkadaşlar. 30 yaşındayım ara ara tanıştığım kişiler oluyor. En son tanıştığın kişi Mahallemizden birinin önermesiyle oldu, ama aracı olan kadın çocuğu tanımadığını söylemişti. Bir akrabasının oğluymuş. Çocuğun geçmişi Biraz hızlı gece kulüplerinde takılmış alkol almış, Şimdi alkol bıraktığını söylüyor. Kendisi gibi biriyle yapamayacağını anlamış ve kendisinde aldatılma korkusu var biraz. Sanırım daha önce aldatılmış. bu çocukla Mayıs ayında tanıştık bir buçuk ay sonra söz yapılsın diye Ailesi ısrarcı oldu. Ancak ben çocuğun bana uygun olup olmadığını bir türlü anlayamadığım için o ara ayrıldım. Daha sonrasında bir ay sonra çocuk Instagram'dan bana Ara ara yazdı ben hiç cevap vermedim yaklaşık 2 ay boyunca 6-7 kere mesaj atmıştır. sonunda arkadaşlarım En azından bir cevap ver dediler ben de cevap verdikten sonra tekrar görüşmeye başladık. ancak Sorun şu ki bu çocukla benim flört anlayışım hiç uyumuyor Biz ilk 1 ay görüştüğümüzde her şey çok iyiydi sonra beni bir kere öpmek istedi sonrasında her buluşmada sürekli sadece öpüşmek istiyor. Yani 5-6 saat olabiliyor bazen başka bir etkinliğe vakit kalmıyor resmen. benimle geçirdiği vakitler Sadece bu şekilde geçiyor. ben bu çocuktan önce daha önce hiç kimseyi öpmemiştim, bana göre olmayan bir durumdu. Dolayısıyla bu buluşmalardan sonra kendimi çok kötü hissediyorum, buluşmalar haricinde de genel olarak ilgili, konuşkan biri. Yaklaşık 3 aydır görüşüyoruz, ben de artık kendisine biraz alıştım. Ancak dediğim gibi buluşmalardan sonra kötü hissediyorum ve hiç etkinlik yapamıyor olmak biraz düşündürüyor. Öpüşmek istemediğimi söylediğimde naz niyaz yapıyor surat yapıyor. Mesela bugün buluşacaktık iş çıkışı sadece 2 saat kadar. Normalde haftada 2 ya da 3 kez görüşüyoruz. Bu sefer 12 gün oldu ve buluşmanın yine onun istediği gibi geçmesini istedi. Bende sabah bugün buluşmasak olur mu dedim. O da kızdı bugün görüşmeyelimde konuşmayalımda dedi. 12 gündürde biraz benim yüzümden buluşamadık. İkimiz farklı dilleri konuşuyormuşuz gibi. Sizce bu çocukla ilgili ne düşünmeliyim. Teşekkür ederim şimdiden.
Sapık bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back