-
- Konu Sahibi Nassilyani
Ay hayret yaa..lise filan değil dimi.cok hak verdim size.huzursuz etmek için elinden geleni yapardı sırf yüz vermedim diye takıntı yapmıştı anlatabildim mi bilmiyorum ama sınıf degistirdim yine kurtulamamistim ders ortasında sınıfa girip huzursuz ediyodu beni öğretmenler desen şaka yapiyo sana ama şaka yapmiyodu
lise 1 canim ufak tefektim cok korkuyodumAy hayret yaa..lise filan değil dimi.cok hak verdim size.
Evet aileyi okula davet etsinler siz de öyle görüşün. Bakın bakalım nasıl tiplermis. Bir de diğer kıza ne yazdırmış. Çocuklar için aikido kurslar var. Kızınızı onlara gönderebilirsiniz. Bence kendini savunmayı her kadın öğrenmeli zaten. Kızınızın da kendine güveni gelir.Mudurle gorusup aileyle gorusme talep edin kendiniz halletmeyin okul sınırlarinda olan islerde.
şimdi bile yay gibi gerildim yemin ederimAy hayret yaa..lise filan değil dimi.cok hak verdim size.
Böylece babanız çocuğa bir dahaki sefere nasıl daha iyi tehdit edeceğini öğretip cocugu topluma salmış.
Bir dahaki sefere gebertirim der
Yine yemez karşısındaki çocuk
Gebertecek kudrette olduğunu göstermek için zarar verir
Harika çözümler bunlar.
Çocuğa dik durmayı özgüvenli durmayı öğretseniz. Onun yerine burda gelmiş yok çocuğuma kardeşime vs böyle yapanı ben de şöyle yaparım diyorsunuz. Eee bu çocuk her başı sıkıştıpında 30 yaşında bile size mi gelsin. Yok çocuk çocukluğunu bilsinmiş..Bunu diyen de çocukla çocuk olup büyüklüğünü bilmeyen biri. Yok babam geldi çocuğa konuştu bida olmadı diyen mi ararsın
Koca adam bari öğretmenle hadi olmadı aileyle konuş..ne demişler bana balık verme balık tutmayı öğret. Valla güldüm gece gece. ×zeyna×:))))
Çocuklar ne olursa olsun tehdit edilmemeli, hanımlar rica ediyorum siz de çocuklara şiddeti kanıksamayınız, tamam evlatlarınıza kötü muamele edildiğinde kızıyorsunuz ama sizler erişkinsiniz, onlar çocuk, çocuğa şiddetin yanlış olduğu şiddet göstererek öğretilmez.Bu çocuk tehdit edilerek topluma salınsa ve kızınızın karsisina çıksa mi daha güvende hissedersiniz,
Yoksa yaptığı yanlis anlatılıp çıksa mi?
Arkadaşlar benim 3. Sinifa giden bir kizim var
Dun okulda arkadasi onu tehdit edip ona baska bir siniftaki
Kiza bir not yazdirmis
Bunu annene babana ogretmene soylersen seni servise binerken doverim demis
Annemi babami okula cagirir seni dovdururum demis
Kizimda korkmus bana demedi dun
Bugun aksam birden soyledi ben korkuyorum okula gitmek
İstemiyorum dedi
Öğretmen e o ailenin numarasini vermesini soyledim
Ben konustum annesi ile dedi
Ben de iki defa aradim
Cocuklari acti annem babam evde yok dediler bende gelince beni arasin dedim.
Bu cocuk cok sorunlu bir cocuk .
Öğretmen e bile kafa tutan bir cocuk. ben simdi yarin ne yapayim da bu cocuk bir daha benim kizima bir daha bulasmasin..
Bazi cocuklarin da icindemi var kotuluk nedir ya yetistirmeninde buyuk etkisi var tabi ama genetik faktorlerin de payi var sanirim tamam cocuktur ama bazi cocuklarda sokakta gordugu kediye kopege iskence ediyor boyle bir cocuktan hayir beklenirmi gelecegin katili iste anlatsanda anlamaz alicaklar biyere psikolojik tedavi tabi ise yararsa bu cocukda farkli versiyon tehdit etmeyi ne bilir 8-9 yasindaki cocuk nasil bi ortamda buyutuyolar nasil ana baba yetistiriyor bunlari ya