- 20 Haziran 2017
- 1.117
- 4.239
-
- Konu Sahibi Nassilyani
Mudure niye gidiyorsunuz ki ? Boyle seylerle mudur ilgilenmez .Sakince gidip sinif ogretmeniyle görüşün sonra okul rehberlik servisine gidin .Size en mantikli çözümü bulacak olan onlardır.Simdi bn okula gidincede sinirlenip
Yanlis bir adim atmak istemiyorum.
Müdüre de dik durmaliyim ki bu konu bir daha hic bir cocugun ve benim kizimin basina gelmemeli
Baba oyle ilgilense cocuk boyle olur mu hico da bir cicuk doversek kinlenir ve ergenligine mal olur ne yapmali sevgi ve ilgi hediye odul verilebilir bilmiyorum topluma kazandirnak lazim cocuklarin hepsinin sahiplenilmeye ihtiyaci var ve okul olarak anne babayi psikologa yonlendirmek lazim
+1Kulagini cekerek bir daha kizima bulasirsan seni mahfederim de gozlerini buyuterek ... Bilmiyorum ama cok sinir oldum
Bende aynen boyle yapmayi düşünüyorum.O veledi müdürün odasına çağırtıp ceza almasını sağlardım.. Nasılsa aldığı cezadan evdekilerden haberi olacak.. Şimmmdi onlar düşünsün..! Derim.. Disiplin denen kurul yok mu okullarda yahu? Biz ne güzel öğrencilerdik ya..
Bazi yorumlari hayretler icinde okudum .Yorum yaparken karşıdakinin de bir çocuk oldugunu goz ardi etmissiniz .O çocuğun yaptığı davranis yanlis ve duzeltilmesi gerekir .Bunu tehdit ederek basaramazsiniz aksine yangina körükle gider ve çocuğun daha cok problem davranis sergilemesine neden olursunuz .
Çocuğumun olmasina gerek yok anlamak icin .Ben bir eğitimciyim ve bazi yorumlarda resmen şiddete davet var .Burda yorum yapan kac kisi çocuğu taniyor ?Bu konu ne kadar objektif yazildi ? Evet bayanin kizi dogruca anlatmistir ama olayın nasil geliştiğini bilmiyoruz. Tehdit eden çocuğu savunduğumu düşünmeyin. Ortada yanlis bir davranis varsa yanlisla duzeltilmez .Var sayalim ki konu sahibi gitti çocuğu tehdit etti.Konu çözüme kavuşacak mi ? Hayir .O cocuk gidecek ailesine şikayet edecek .Belki bire bes katip anlatacak vurdu kulağımı çekti vs vs .Sonra aileler birbirine girecek.Ya da ikinci ihtimal cocuk tehdit edilince daha cok hirslanip daha farkli girişimlerde bulunacak .Bu yas grubu icin grup cok onemli .Grup olarak takilip biri bir sey söyleyince hepsi inanir .Biri hadi dese hepsi ayni seyi yapar .Şahsen ben anne babasının veremediği terbiyeyi vermeye uğraşmam. Bilmem hangi ilin bilmem hangi ilçesinde gariban bir çocuğa tecavüz edenler de çocuktu.
Ki burdaki çocuk da tuhaf bir çocuk kabul ediniz. Planlı programlı bir eyleme girişmiş çocuk da olsa.
Çocuğunuz dünyaya gelince siz de anlarsınız. Emin olun.
Not: Amacım polemik değil. Kırılmayın sakın. Sadece bazı durumlarda duyar kasmanın mantıksız olduğunu düşünenlerdenim.
çocuğu sıkıştır okulda kizima bulaştığını duyarsam gebertirim seni de