Kizimi tehdit eden cocuk

Bacak kadar çocukların yaşadığı yaşattığı aksiyona bak
Hayret edilesi olaylar olmaya başladı.
Müdürle ve aileyle çözmeye çalışın bence..

Simdi bn okula gidincede sinirlenip
Yanlis bir adim atmak istemiyorum.
Müdüre de dik durmaliyim ki bu konu bir daha hic bir cocugun ve benim kizimin basina gelmemeli
Mudure niye gidiyorsunuz ki ? Boyle seylerle mudur ilgilenmez .Sakince gidip sinif ogretmeniyle görüşün sonra okul rehberlik servisine gidin .Size en mantikli çözümü bulacak olan onlardır.

Bazi yorumlari hayretler icinde okudum .Yorum yaparken karşıdakinin de bir çocuk oldugunu goz ardi etmissiniz .O çocuğun yaptığı davranis yanlis ve duzeltilmesi gerekir .Bunu tehdit ederek basaramazsiniz aksine yangina körükle gider ve çocuğun daha cok problem davranis sergilemesine neden olursunuz .

o da bir cicuk doversek kinlenir ve ergenligine mal olur ne yapmali sevgi ve ilgi hediye odul verilebilir bilmiyorum topluma kazandirnak lazim cocuklarin hepsinin sahiplenilmeye ihtiyaci var ve okul olarak anne babayi psikologa yonlendirmek lazim
Baba oyle ilgilense cocuk boyle olur mu hic

O veledi müdürün odasına çağırtıp ceza almasını sağlardım.. Nasılsa aldığı cezadan evdekilerden haberi olacak.. Şimmmdi onlar düşünsün..! Derim.. Disiplin denen kurul yok mu okullarda yahu? Biz ne güzel öğrencilerdik ya..

yıllar önce,oğlum ilkokuldayken,bir çocuk musallat olmuştu.öğretmenle konuştuk olmadı,çocukla konuştuk olmadı,ailesiyle görüştük olmadı.
ben gittiğim de çocukla güzelce konuştum,yok olmadı.
bir gün annem dayanamadı,o gitti.
çocuğu korkutmuş,ama nasıl ne dedi,bilmiyorum.
o günden sonra,çocuk,oğlumun koruyucu meleği oldu.
tasvip etmesem de,bazen başka çıkar yol kalmıyor.

şimdi,ben de torun bekliyorum.torunumun başına ilerde,böyle birşey gelse,sanırım annem gibi davranırım.

Şahsen ben anne babasının veremediği terbiyeyi vermeye uğraşmam. Bilmem hangi ilin bilmem hangi ilçesinde gariban bir çocuğa tecavüz edenler de çocuktu.
Ki burdaki çocuk da tuhaf bir çocuk kabul ediniz. Planlı programlı bir eyleme girişmiş çocuk da olsa.

Çocuğunuz dünyaya gelince siz de anlarsınız. Emin olun.

Not: Amacım polemik değil. Kırılmayın sakın. Sadece bazı durumlarda duyar kasmanın mantıksız olduğunu düşünenlerdenim.

Okullarda disiplin kurulu yok,öğrenci davranış değerlendirme kurulu var.Peki bu kurul ilkokulda var mı? Hayır!!Siz okula gidip duyduğunuz rahatsızlığı,çocuğunuzun yaşadığı korkuyu öğretmeni,rehber öğretmeni,okul idaresi ile konusacaksiniz. İllaha çocuğun ailesi haberdar olsun isterseniz okul idaresine yaşadığınız mağduriyeti anlatan ve gereğinin yapılıp çocuğumun mağduriyetinin giderilmesi cumlesiyle ile biten bir dilekçe yazın oracıkta. Sonra gelen evrak numarasını almak istediğinizi soyleyin ve alın. Sonra ne olacak çocuğa ceza filan olmayacak,çünkü o bir çocuk ama gerek idare gerekse rehberlik servisi cocuk ve aile ile gorustugunden emin olacaksınız.Siz çocukla direk görüşür,hele de tehdit ederseniz sorun yaşarsınız.Cocugun.cocuga yaptığı zorbalık,sizinki suç olur

Çocuğa bak sen öğretmen bu konuda sadece konuşmuş mu yoksa yaptığının yanlış olduğunu anlaması İçin bir girişimde bulunmuş mu

Çocuğumun olmasina gerek yok anlamak icin .Ben bir eğitimciyim ve bazi yorumlarda resmen şiddete davet var .Burda yorum yapan kac kisi çocuğu taniyor ?Bu konu ne kadar objektif yazildi ? Evet bayanin kizi dogruca anlatmistir ama olayın nasil geliştiğini bilmiyoruz. Tehdit eden çocuğu savunduğumu düşünmeyin. Ortada yanlis bir davranis varsa yanlisla duzeltilmez .Var sayalim ki konu sahibi gitti çocuğu tehdit etti.Konu çözüme kavuşacak mi ? Hayir .O cocuk gidecek ailesine şikayet edecek .Belki bire bes katip anlatacak vurdu kulağımı çekti vs vs .Sonra aileler birbirine girecek.Ya da ikinci ihtimal cocuk tehdit edilince daha cok hirslanip daha farkli girişimlerde bulunacak .Bu yas grubu icin grup cok onemli .Grup olarak takilip biri bir sey söyleyince hepsi inanir .Biri hadi dese hepsi ayni seyi yapar .
Burda bayan zaten sinirli ne yapacagim diye arayis icindeyken çocuğu açısından daha vahim sonuçlar doğuracak seylere teşvik ediliyor .Belki çocuğu tehdit ederse cocuk bir daha sataşmaz bu bir ihtimal ama diger cocuklari örgütleyip kizin üzerinde psikolojik baski ,dışlama gibi davranislar gelismeyeceginin garantisi yok .Umarim anlatabilmisimdir .

Bence siz okula gidip tam olarak ne olduğunu öğrenin ,ona göre hareket edersiniz

ben baya çirkefim bu konularda.
kimse kusura bakmasın bu cocuklar fasulyeden cıkmıyor.
benim kardeşim 4. sınıfa gidiyor erkek ama sınıflarında böyle rezil herkesi döven tehdit eden bir cocuk vardı.
kardeşim de aslında pasif bir cocuk değil popüler bir cocuk okulda arkadasları ile arası iyi asla küfürlü konusmazlar derse odaklıdır sınıftaki anlastıgı arkadasları da öyle.
gel zaman git zaman bu cocuk tehdit etmiş kardeşimi geldi söyledi benim sert yapım vardır eşim de öyle. bana vuruyor tehdt ediyor iyi değilim dedi.
annem öğretmene söylemiş öğretmen de aynen böyle ben ailesi ile konustum dedi. ama hala aynı baktık olmayacak eşim gitti sınıfa.
hala ne yaptığını söylemiyor ama cocuk kardeşime karsı mum olmus durumda
valla ister yanlıs diyin ister olmaz diyin ben gitsem dayağı yerdi iyi ki ben gitmedim asıl.

çocuğu sıkıştır okulda kizima bulaştığını duyarsam gebertirim seni de

Sonra o da başka bir çocuğa bunu yapsin.

Çocuk yanlış yapar ama yetişkin doğruyu yapmakla mükellef.
Bu doğru bir şey değil.
Ayrıca kocaman kadın olarak kendinizi bir çocuğun karşısında böyle hayal ederken hangi duyguyu hissediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…