Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu cocukk tehtidi normal birsey sanarak büyüyecek ileride piskopat olma ihtimali yüksek simdi yola getirmek lazim çocuğu cekin kenara konusun gozunu korkutun biraz ogretmene söyleyin
Kesinlikle. Bizim sınıfta da bir oğlan vardı. Ya sadece beni değil sınıftaki herkesi sokuşturuyormuş ama kimse kimseye söylemiyormuş korkudan. En sonunda ortaya çıktığında okuldan atıldı da kurtulduk.
Çocuksa çocuklugunu bilecek! Burdada o daha cocuk gibi yazılar olmus Çocukmocuk dinlemem paralarım valllahi.. Ablamın kızı kreşe gitmeye başladı çocuk eve geldi bende vardım teyzee salak ne demek dedi ben de anne ne sor bakalım dedim çocuk gıttı annee salak ne demek dedi ablam ne diyecegını bılemedi malesef okul öğretici bir kurum ama, iyiyide oğreniyor kotuyude ogreniyor cocuklar..
Arkadaşlar benim 3. Sinifa giden bir kizim var Dun okulda arkadasi onu tehdit edip ona baska bir siniftaki Kiza bir not yazdirmis Bunu annene babana ogretmene soylersen seni servise binerken doverim demis Annemi babami okula cagirir seni dovdururum demis
Kizimda korkmus bana demedi dun Bugun aksam birden soyledi ben korkuyorum okula gitmek İstemiyorum dedi Öğretmen e o ailenin numarasini vermesini soyledim Ben konustum annesi ile dedi Ben de iki defa aradim Cocuklari acti annem babam evde yok dediler bende gelince beni arasin dedim. Bu cocuk cok sorunlu bir cocuk . Öğretmen e bile kafa tutan bir cocuk. ben simdi yarin ne yapayim da bu cocuk bir daha benim kizima bir daha bulasmasin..
bakın ben olsam sabah okula çocuğumla birlikte gider o çocuguda yanıma alır ona arkadaş olduklarını birbirlerini korumaları gerektiğini söyler çok iyi iki arkadaş olabilirsiniz birbirinize şans vermek ister misin gibi olumlamalar yapar konuşurdum. emin olun o çocukta yaptığından sizin tutumunuz karşısında utanırdı. çocuk bunlar bende ilkokul zamanlarımda erkek bir sınıf arkadaşımla kavga etmiştim. bana vurmuştu ve ben ağlayarak babama bu durumu anlatmiştim. annem ve babam gülümseyerek bana bir hata yapmış siz arkadaşsınız gibi konuşmalar yapmıştı sabah okula babam benimle geldi ve o çocugu yanına çağırdı. hadi birbirnizden özür dileyin bir daha bu şekilde yapmayın gibi konuşmalar yaptı hadi el elele tutuşup sınıfınıza gidin demişti. yıllar sonra çok değil 5 sene önce bu arkadaşımla karşılaştım. bana babamın okula geldiği o günü anlatmıştı inanabiliyor musunuz unutmamış o günü. çok şaşırdığını babamı gördüğünde çok korktuğunu ama ona karşı olan tutumunun onu çok şaşırttığını söyledi. zaten beni görür görmez babamı sormuştu ellerinden öperim ziyaret etmek isterim çok selam söyle ona demişti. çok mutlu olmuştum babamın küçücük bir çocugun kalbine böyle dokunup iz bırakmış olması hala hatırlanıyor olması onunla bir kez daha gurur duymamı sağladı.
Ne aileyle ne öğretmenle,ne de müdürle muhatap olurum, çocuğu yanlız yakalayıp kulağına su kaçırırım sakince ..Öyle şeyler söylerim ki o korku da ona yeter heralde..Kısa bir filmle iş çözülür. Arkadaşlık, kardeşlik,sevgi saygı gibi kavramları bilse zaten böyle davranmazdı.Bunlar aileden gelir,orada iki dakikada öğretilecek şeyler değil diye düşünüyorum.