- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
-
- Konu Sahibi Nassilyani
çocukken bende aynı şeyleri yaşadım hanimefendi. korkudan okula gidemiyordum cocuk beni rahatsiz ediyordu aileme söyleyememiştim sonra soyledim. babam okula geldi ne oldu bilmiyorum ama yakamdan düştü halen travma kimse kusura bakmasın bazen çözüm bu oluyo 28 yaşında kadınım aklıma gelir yaptıkları bazen elim ayağım titrer halenSonra o da başka bir çocuğa bunu yapsin.
Çocuk yanlış yapar ama yetişkin doğruyu yapmakla mükellef.
Bu doğru bir şey değil.
Ayrıca kocaman kadın olarak kendinizi bir çocuğun karşısında böyle hayal ederken hangi duyguyu hissediyorsunuz?
cok özür dilerim normalde sakin ve sessiz bi bayanım kolay sinirlenmem ama yaşadığım şeyleri unutmam mümkün değil tacize varan şeylerdi... bi kizim bi oglum var böyle bisey yaşasalar sessiz kalamam o yüzdenÇocuk kaç yaşında?
Birazdan kk olarak gidip kulaklarindan civileyecegiz sanırım.
Çocuk yahu.
Yanlısı yanlışla duzeltemezsiniz.
Bunu anlatamazsiniz iste toplamda 3 4 kisi ayni görüşteyiz gerisi cocugu lince kadar gidecek .Siddete karsiyim diyen insanlar çocuğa siddete tam destek ...Sonra o da başka bir çocuğa bunu yapsin.
Çocuk yanlış yapar ama yetişkin doğruyu yapmakla mükellef.
Bu doğru bir şey değil.
Ayrıca kocaman kadın olarak kendinizi bir çocuğun karşısında böyle hayal ederken hangi duyguyu hissediyorsunuz?
aynen valla cocuksa cocuklugunu bilsin bazıları cocuk değil gercekten canavar normal değil yaniçocukken bende aynı şeyleri yaşadım hanimefendi. korkudan okula gidemiyordum cocuk beni rahatsiz ediyordu aileme söyleyememiştim sonra soyledim. babam okula geldi ne oldu bilmiyorum ama yakamdan düştü halen travma kimse kusura bakmasın bazen çözüm bu oluyo 28 yaşında kadınım aklıma gelir yaptıkları bazen elim ayağım titrer halen
ben pasif bi ogrenciydim misal ablam eli masalı ona sataşan olmazdıaynen valla cocuksa cocuklugunu bilsin bazıları cocuk değil gercekten canavar normal değil yani
bizim cocuklar ezilsin büzülsün dayağı yesin sonra ''aman o da cocuk yaa'' diyip susalım.
baska????
zaten bu susanların aman o da cocuk dıyenlerin cocukları yiyor dayağı.
ben daha anası eli maşalı olan cocugun ezildiğini görmedim.
benim annemde yumusak baslıdır asla kızmaz karsıda ki cocuga
ama kardeşimin arkasında allahtan ben varım 9 yasında daha kardesim ama ona satasan olsa bir ben carparım bir de yer carpar valla gelemem böyle seylere. benim canım travma yasıyorsa yasatanı da yasatırım. bu böyle.
mantikliBirini bulup ben bu kızın dayısıyım, ben polisim bir daha tekrarlanirsa seni ıslah evine atarım dedirt bence. Cok fantastik geliyor kulağa ama bence kesin çözüm
bak hiç unutulmuyo berbat bi duygu derslerimi bile etkilemişti benim yerlerdeydi notlarım ne zaman babam girdi devreye defoldu gitti o zaman toparlandımİlkokulda bana satasan bir oglan vardi, el kol hareketleriyle sıkıstirmaya calisiyordu, dun gibi hatirliyorum cocuga tekme tokat giristim git basimdan diye. Bir daha rahatsiz etmedi... Gelip seni el kol ile rahatsiz eden birine karsi da kendini korumak zorundasin. Ogretmen cocugu dovse de sovse de ceza verse velisini cagirsa hicbiri ise yaramiyordu. İlkogretim 8 yildi, 8 yil boyle davrandi cocuk okulda.
Çocuk değil Çaki mübarek. Daha 9 yaşında belli ki sorunlu bence okulun rehber öğretmeniyle konuşun,görüşsün çocukla.Böyle çocuklara zamaninda müdahale edilmediğinde ileride ne tip davranışlar sergilediğini hepimiz görüyoruz. Toplum için ve çocuğunuz için yapin lütfen bunuArkadaşlar benim 3. Sinifa giden bir kizim var
Dun okulda arkadasi onu tehdit edip ona baska bir siniftaki
Kiza bir not yazdirmis
Bunu annene babana ogretmene soylersen seni servise binerken doverim demis
Annemi babami okula cagirir seni dovdururum demis
Kizimda korkmus bana demedi dun
Bugun aksam birden soyledi ben korkuyorum okula gitmek
İstemiyorum dedi
Öğretmen e o ailenin numarasini vermesini soyledim
Ben konustum annesi ile dedi
Ben de iki defa aradim
Cocuklari acti annem babam evde yok dediler bende gelince beni arasin dedim.
Bu cocuk cok sorunlu bir cocuk .
Öğretmen e bile kafa tutan bir cocuk. ben simdi yarin ne yapayim da bu cocuk bir daha benim kizima bir daha bulasmasin..
ya unutulmuyor tabi. Cok net hatirliyorum o montlari astigimiz yerde sıkıstiriyordu ama ben de yasitlarima gore iri yariydim, işte o zamanki savunma icgudusuyle tekme tokat daldim. Allah iyilerle karsilastirsin ama ne yapican hayatta her turlu insanla karsilasiyoruz.bak hiç unutulmuyo berbat bi duygu derslerimi bile etkilemişti benim yerlerdeydi notlarım ne zaman babam girdi devreye defoldu gitti o zaman toparlandım
çocukken bende aynı şeyleri yaşadım hanimefendi. korkudan okula gidemiyordum cocuk beni rahatsiz ediyordu aileme söyleyememiştim sonra soyledim. babam okula geldi ne oldu bilmiyorum ama yakamdan düştü halen travma kimse kusura bakmasın bazen çözüm bu oluyo 28 yaşında kadınım aklıma gelir yaptıkları bazen elim ayağım titrer halen
oy kuzum ya kiyamam sana o kadar iyi anlıyorum ki seni bilmiyorum ki insallah hic bi çocuk böyle bi korku yaşamaz cok üzücüya unutulmuyor tabi. Cok net hatirliyorum o montlari astigimiz yerde sıkıstiriyordu ama ben de yasitlarima gore iri yariydim, işte o zamanki savunma icgudusuyle tekme tokat daldim. Allah iyilerle karsilastirsin ama ne yapican hayatta her turlu insanla karsilasiyoruz.
haklısınBöylece babanız çocuğa bir dahaki sefere nasıl daha iyi tehdit edeceğini öğretip cocugu topluma salmış.
Bir dahaki sefere gebertirim der
Yine yemez karşısındaki çocuk
Gebertecek kudrette olduğunu göstermek için zarar verir
Harika çözümler bunlar.
cok özür dilerim normalde sakin ve sessiz bi bayanım kolay sinirlenmem ama yaşadığım şeyleri unutmam mümkün değil tacize varan şeylerdi... bi kizim bi oglum var böyle bisey yaşasalar sessiz kalamam o yüzden
Allah beterinden saklasin hepimizi canim.oy kuzum ya kiyamam sana o kadar iyi anlıyorum ki seni bilmiyorum ki insallah hic bi çocuk böyle bi korku yaşamaz cok üzücü
korkunç bisey buYa daha iki hafta once ogretmen arkadasimi ortaokul ogrencisi dovdu, yumruk falan atmis. Arkadasim da minyon tiplidir zaten. Sonra baska ogretmeni dovdu karakolluk oldular. Cocugun annesi hala ogretmenlere iftira atiyorsunuz diyor. Neler var neler...