Kizimi tehdit eden cocuk

Bu çocuk tehdit edilerek topluma salınsa ve kızınızın karsisina çıksa mi daha güvende hissedersiniz,
Yoksa yaptığı yanlis anlatılıp çıksa mi?
cok yere şikayet ettim öğretmen müdür ailesi ile görüştü benim oğlum yapmaz diyip çıktılar içinden son raddeye gelmişti dayanılmaz olmuştu inanin

cok yere şikayet ettim öğretmen müdür ailesi ile görüştü benim oğlum yapmaz diyip çıktılar içinden son raddeye gelmişti dayanılmaz olmuştu inanin

Okullar ne boyuta geldi bilmiyorum.
Ailenize soylemelisiniz zaten
Çocuklarımıza ilk öğretecek olduğumuz bu olmalı.
Ama çözüm olarak belki sınıf değişikliği, okul değişikliği, rehber öğretmenle düzenli görüşme, okulda göz hapsinde tutulma neyse dogrusu, eğitimci arkadaşlar daha iyi bilir, başka bir sey olmalı.
Çocuğa verilen alt mesaj senden güclüsü de seni tehdit eder olunca bunun adı çözüm olmuyor malesef.
Yaşadıklarınıza da çok üzüldüm gerçekten.

Okullar ne boyuta geldi bilmiyorum.
Ailenize soylemelisiniz zaten
Çocuklarımıza ilk öğretecek olduğumuz bu olmalı.
Ama çözüm olarak belki sınıf değişikliği, okul değişikliği, rehber öğretmenle düzenli görüşme, okulda göz hapsinde tutulma neyse dogrusu, eğitimci arkadaşlar daha iyi bilir, başka bir sey olmalı.
Çocuğa verilen alt mesaj senden güclüsü de seni tehdit eder olunca bunun adı çözüm olmuyor malesef.
Yaşadıklarınıza da çok üzüldüm gerçekten.
cok teşekkür ederim canim zordu gerçekten hic bir yavrucak yaşamasın dilerim şimdi daha bilincliyiz tabi sinirle tehdit et demis olabilirim ama başka çözüm yolları var pedagoglar filan gibi insallah hic birimiz son raddeye gelmeyiz hic başına gelmez çocuklarımızın

Zaten ne oluyosa benim cocugum yapmazcilar yuzunden oluyo. Benim de 2. Sinifa giden bir kiz ogrencim baska bir siniftaki kiz cocugunu wcde yakalayip bogazina yapisip, bir daha yildiz alirsan seni oldururum demis bir de. Olayi ogrencimin babasina anlattigimda adamin tek tepkisi gulmek olmustu. Ben de adama kizmistim komik mi diye. Bazi insanlar icin onemli olan kendi cocuklarinin ezilmemesi. Karsidaki cocugu dusunen yok malesef.

Bazi cocuklarin da icindemi var kotuluk nedir ya yetistirmeninde buyuk etkisi var tabi ama genetik faktorlerin de payi var sanirim tamam cocuktur ama bazi cocuklarda sokakta gordugu kediye kopege iskence ediyor boyle bir cocuktan hayir beklenirmi gelecegin katili iste anlatsanda anlamaz alicaklar biyere psikolojik tedavi tabi ise yararsa bu cocukda farkli versiyon tehdit etmeyi ne bilir 8-9 yasindaki cocuk nasil bi ortamda buyutuyolar nasil ana baba yetistiriyor bunlari ya

Cocugun derslerini de etkiler ki bu durum korkmuş bi kere :olamaz: çok üzücü o_O
Sınıfını degiştiremezmisiniz yada okulunu,
Kızınızın okula giderken ne kadar tedirgin oldugunu tahmin edebiliyorum.

Zaten ne oluyosa benim cocugum yapmazcilar yuzunden oluyo. Benim de 2. Sinifa giden bir kiz ogrencim baska bir siniftaki kiz cocugunu wcde yakalayip bogazina yapisip, bir daha yildiz alirsan seni oldururum demis bir de. Olayi ogrencimin babasina anlattigimda adamin tek tepkisi gulmek olmustu. Ben de adama kizmistim komik mi diye. Bazi insanlar icin onemli olan kendi cocuklarinin ezilmemesi. Karsidaki cocugu dusunen yok malesef.
Aman allahım yaaa ilk eğitim ailede başlar iste ne kadar önemli

Aileyle muhatap olmaz doğrudan gider mudurle konuşurum durumu gerekirse yazılı dilekçe haline dokerim ki kayıtlarda bulunsun.

İyi akşamlar kızınız adına üzüldüm dilerim hemen atlatır sizler bilinçli olduğunuz İçin bu durumu çabuk atlatır diye düşünüyorum ama ben diğer çoçuğada üzüldüm demekki piskolojisi iyi değil çoçuk falan dinlemez gider bende onun kulağını çekerim diyen arkadaşlara hiç katılmıyorum oda bir çoçuk nihayetine daha kalıcı o çoçuğuda kazanabilecek çözüm bulmak daha insani olur.Benimde oğlum var 4. Sınıfta geçen sene böyle bir durum yaşatık üst sınıvdan çoçuk tehdit edip sıkıştırıyortu Ben okula gidip o çoçukla arkadaş oldum oğlumlada arkadaş olmalarını sağladım tabi rehber öğretmene ve ailesine bildirim uapıldı

aynen valla cocuksa cocuklugunu bilsin bazıları cocuk değil gercekten canavar normal değil yani
bizim cocuklar ezilsin büzülsün dayağı yesin sonra ''aman o da cocuk yaa'' diyip susalım.
baska????
zaten bu susanların aman o da cocuk dıyenlerin cocukları yiyor dayağı.
ben daha anası eli maşalı olan cocugun ezildiğini görmedim.
benim annemde yumusak baslıdır asla kızmaz karsıda ki cocuga
ama kardeşimin arkasında allahtan ben varım 9 yasında daha kardesim ama ona satasan olsa bir ben carparım bir de yer carpar valla gelemem böyle seylere. benim canım travma yasıyorsa yasatanı da yasatırım. bu böyle.

Aynen katılıyorum benimde annem öyleydi amann o da çocuk derdi bu tarz şeyleri bende yaşadım küçükken hatta annem gider barıştırmaya çalışırdı bizi... bende pasiftim. babam annem gibi değildi amaa bir dedem var ki kendisi çok sinirlidir bana da çok düşkündür ilk torun olduğum için :) bana sataşanı söylediğim anda okula gidip çocuğu yakasından tutup sarsmıştı havaya kaldırmıştı bir daha kızımı rahatsız edersen senin dişlerini kırarım demişti baya bir korkutmuştu hala hatırlarım.. canım dedecimm :KK200::KK48: çocuk yerden havalandıktan sonra bir daha yanıma yaklaşamadı hatta sınıfını değiştirdi. Kusura bakmayın ama bu işler böyle en son çare buysa yapılır aynen elin terbiye edemediği çocuğu ben terbiye etmekle uğraşamam üstelik çocuğumu rahatsız edecek, okuluna engel olacak, korkutacak... çocuğum yok ama ilerde başıma gelirse aynı dedem gibi yaparım o psikolojiyi bende bilirim

Aynen katılıyorum benimde annem öyleydi amann o da çocuk derdi bu tarz şeyleri bende yaşadım küçükken hatta annem gider barıştırmaya çalışırdı bizi... bende pasiftim. babam annem gibi değildi amaa bir dedem var ki kendisi çok sinirlidir bana da çok düşkündür ilk torun olduğum için :) bana sataşanı söylediğim anda okula gidip çocuğu yakasından tutup sarsmıştı havaya kaldırmıştı bir daha kızımı rahatsız edersen senin dişlerini kırarım demişti baya bir korkutmuştu hala hatırlarım.. canım dedecimm :KK200::KK48: çocuk yerden havalandıktan sonra bir daha yanıma yaklaşamadı hatta sınıfını değiştirdi. Kusura bakmayın ama bu işler böyle en son çare buysa yapılır aynen elin terbiye edemediği çocuğu ben terbiye etmekle uğraşamam üstelik çocuğumu rahatsız edecek, okuluna engel olacak, korkutacak... çocuğum yok ama ilerde başıma gelirse aynı dedem gibi yaparım o psikolojiyi bende bilirim
:KK48:
Ben de böyle bir tepki verirdim galiba.:olamaz:

bak hiç unutulmuyo berbat bi duygu derslerimi bile etkilemişti benim yerlerdeydi notlarım ne zaman babam girdi devreye defoldu gitti o zaman toparlandım
Çok merak ettim somut bir örnek verir misiniz ne yapıyordu o çocuk? Ben hiç bu tarz şeyler yaşamadım akranlarimdan şaşırdım doğrusu.hani oyun oynarken mızıkçılık filan yapılırdı filan ama sizin derslerinizi bile etkilemiş.cok zor ya.

Cocuk arsiz onunla iletisim ancak kendi gibi vahsi olabilirseniz olur ki bunu onermem isler daha cok karisir. Cocukla muhatap olmayin ogretmenle konusun . Bunu soyleme sebebi ogretmenler hemen mudure soylenmesinden hoslanmazlar.He eger hala cozulmezse mudure gidebilirsiniz.Ailesiyle de gorusebilirsiniz cocugunu toparlicaklardir. Ailede arsiz muhtemelen sirayla her yolu deneyin bakalim. Son Care sinif degistirirsiniz

Valla o çocuksa benim çocuğumda çocuk hayret bişey kağıt yazıyormuşta seni anneme dövdürürüm öldürürüm diyormuşta giderim onuda anasınıda okulun tavanına montelerim işim gücüm yok elin velediyle uğraşıcam herkes haddini bilsin gitsin yaşıtları gibi ders çalışsın oyun oynasın başkasına kağıt yazdıracağına o aklı derslerine versin. asıl tepki göstermemek o çocuk için kötü olur yaptığı her şeye susulursa ilerde neye dönüşür acaba...

Benim kızınıda tehdit etmişti okuldan biri ama ben direk kendim halletim o zamamlar
İlkokul 4 gidiyordu ama sürpriz olan ve şaşkınlığına sebep olan çocuk çıka çıka öğretmenin çoğu çıktı ve kadın çocuğunu gözlerimizin önünde dövdü

Çok merak ettim somut bir örnek verir misiniz ne yapıyordu o çocuk? Ben hiç bu tarz şeyler yaşamadım akranlarimdan şaşırdım doğrusu.hani oyun oynarken mızıkçılık filan yapılırdı filan ama sizin derslerinizi bile etkilemiş.cok zor ya.
el sakalari

huzursuz etmek için elinden geleni yapardı sırf yüz vermedim diye takıntı yapmıştı anlatabildim mi bilmiyorum ama sınıf degistirdim yine kurtulamamistim ders ortasında sınıfa girip huzursuz ediyodu beni öğretmenler desen şaka yapiyo sana ama şaka yapmiyodu

X