kizim beni cok yipratiyo cookkk ( yas 8 )

Ben baska sebeplerden dokayi suan tedavi olamiyorum arti gerekli oldugu ve gecerli bi sebepten oturu buranin izniyke degistigim nicki ifsa etmek seni zeka kupu yapmadi gerekli olmasa yonetim degismeme musade etmezdi zaten

Bunu anlamak icin zeka kupu olmaya gerek yok zaten basbas bagiriyo ben oyum diye ..
Ikincisi cocuklar aynadir
Sen nasilsan onlarda oyle olacak.
O yuzden kendin icin psikoterapi alman gerek dedim
Rahatlamak icin

Bunu anlamak icin zeka kupu olmaya gerek yok zaten basbas bagiriyo ben oyum diye ..
Ikincisi cocuklar aynadir
Sen nasilsan onlarda oyle olacak.
O yuzden kendin icin psikoterapi alman gerek dedim
Rahatlamak icin
Ozellikle nicki belirtmen cok cirkin cunku gerek olmasa zaten o nicki kullanirdim bunu degismeme gerek olmuski ben belirtmemisim hos degil ufacik iki keliminin karsindski insana yararirini zararini bilmeyince normal tabi

Ozellikle nicki belirtmen cok cirkin cunku gerek olmasa zaten o nicki kullanirdim bunu degismeme gerek olmuski ben belirtmemisim hos degil ufacik iki keliminin karsindski insana yararirini zararini bilmeyince normal tabi

Konularin oldugu gibi duruyo zaten
Ben soylemesem nolur acaba ...
Neyse bi kac kisi zaten anlamis
Ben nick ismi verince boyle oldu
Iyi gunler ...

inşallah hayırlısı olur hakkınızda. bazı çocuklar dünyaya zor olmak için gelir.kardeşim mesela tam ömür törpüsü.annem sizin yerinizde olsa kardeşimde ilk çocuk olsa annemde kesin böyle şeyler yazardı.bunun sebebi benim babamin genetik özellikleri ki anne baba de küçükken nasıl çocuk olduklarını bilmedikleri için. bunu bilemezler.hala kardeşim takınltılı sorun 20 yaşında çok zeki olması da onun sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.genetik psikolojik yapısı aynı babam.bin terapi ile bile aynı olur

Üzülüyorum burada artık ben...
Emek emek dilimin döndüğünce yazıyorum,cevap dahi verilmiyorum.
Hadi yorumum kaale alınmamıştır,gereksizdir,saçmadır o yüzden yok sayılmıştır onu anlarım da hani bir benzerlik farkediyorum onu da anlatıyorum.
Tenezzül edip de tek kelime edilmiyor.
Neyse Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Ben 6 yasinda anaokuluna baslayacakken kardesim dogmustu. Pek hatirlamiyorum ama annem diyor,beni evden atiyosunuz artik o geldi diye falan diyomusum okula gitmek istememisim.. kardesimin bezlerjne atlamisjm ben de takcam dye..Ama sonradan duzeldim.heralde ki,kardesimle.oynadigim oyunlari hatirliyorum. Oyun arkadasim oldugu icin mutlu olmusum demek ki..
Ama soyle bi durum var. Dedigim dedik bi insanim. Empati kurarim kindar degilim ama biraz bazi seylerde bencillik yapabiliyorum. Agzma geleni pat diye soyluyorum falan. Belki de simartilmamdan kaynaklaniyodur. O donemi atlattim,ailem yanimda oldu , her istedigim yapildi vs galiba .. kendimi dislanmis hissetmedim daha sonralarinda alismistim kardese..
Bu surecte,kardesimle ilgili bazi seylerle benim ilgilenmemin de bi payi vardir diye dusunuyorum aslinda..
Bence bebek biraz daha buyuynce ablasiyla biseyler paylasinca duzelir ablasi da. Sorumluluk almasi gerek sanki. Bazi seyleri ablaya yonlendirin,hadi kizim aaa ablan giydirsin ayakkabilarini falan.. buyuk bi ise yaradigini farketsin,bensiz bi hicler,kardesime ben bakiyorum resmen havalarina girsin.. hem ona baglanir hem de bi gayesi olur hayatta. Kardesini sevdikce baglanir ,kendini dislanmis da hissetmez.

Yorumun icin tesekkur ederim her birine tek tek cevap veremiyorum belki gozumden kacmistir butun yazilanlari dikkate aliyorum saolun

Kizim zaten kardesine karsi cok anaç
Sevecen oynuyilar hic kiyamiyo
Ama hep o kucuk diye onun hakli oldugunj cevremiz oyle dayattiki anneanne oksun babanne hala amca derken kucuk evin maskotu oldu konusuyorum ama kimse orali degil e cocukta haliyle bi geri cekildi birde benle yeterli zamani geciremiyo ve dikkat cekmek istiyo bununda farkindayim beni ozledigini soyluyor kucukle ilgilenince gozume bakiyo
Tabiki buyuk kizimada zaman ayiriyirum ama yetmiyo e bende anca yetisiyorum kndi hastane islerimde var cogu zaman anneannede kalabiliyolar ben hastanedeyken bunlarda etken

Büyük oğlum 4e yaklaştı ve hep mızmız bir çocuktu, kardeşi olunca da devam tabi ki.
Bizde ama dönem dönem artıp azalıyor bu durum. Bir ara çok bunalıp ben de konu açtın hatta, paylaştım burada, bazen gerçekten daha da zorlaşıyor.
Ama çözüm arkadaşların dediği aynen, daha çok sevgi ve kurallar konusunda tutarlı olmak, ve kafayı yeme noktasına gelmeden çocukları babaya bırakıp biraz nefes almak, ve yeniden başlamak.

Kizim sizin durumunuza cok benziyor oda babannesine asik hep orda kalmak orda okula gitmek istiyor tek yuzunun guldugu yer orasi ama ordayken 10 gun kadar zor duruyor surekli arayip burda kaliyim ama sende ol hep birlikte yasayalim gibi seyler soyluyor benden dshs fazla ilgi bekledigini ve hauatta en basta beni sevdigini belirtiyo his hic seviyo gibi davranmiyo ters davranir genelde
Ama arada minik bebegim oluyo yanimda yatmayi saclarini oksamami cok seviyo yapiyirumda o benim ilk giz agrim ama haliyle kucukte ilgi bekliuor daha 3 yasinda surekli yanima gelip bana destek olcak kimsede yok arti saglik problemlerinden dolayi cok sk hastaneye gitmem gerek bunlarda yoruuo geriyo haliyle ama elimden geleni yapicam aramizin iyi olmasini herseyden cok istiyorum

Hiç adem güneşin kitaplarını okuduz mu ya da proğramlarını dinlediniz mi
Belki hayatınızda köklü değişiklikler yapmanız gerekebilir onun öğretilerine göre ama inanın çok daha mutlu bir hayatınız olacaktır sizin de kızınızın da
Maddi durumunuz elverirse randevu alıp direk adem beyden terapi de alabilirsiniz

Uff zor bi durum. Akrabalarla konusun. Kucugu seviyolarsa sizin cocugunuz diye,buyuk de sizin cocugunuz. O da daha kucuk. Arada bi hatta yeri geldi mi kucuk.kardesten icin ayy sunu da yapamiyo daha ablasi yapiyo aferin falan diyin...ama kucugun yaninda demeyin. Kizinizla bas basa kaldiginizda cok iyi bi ablasin,sen olmasan kardesin cok yalniz kalirdi sunu bunu yapamazdi diye ornekler verin yani..keske benim de senin gibi ablam olsa,ama kizim oldugu icin de cok sansliyim bana yardimci oluyosun kardesin de seni seviyo ben de cok aeviyorum falan diyin..
Kendine guveni gelsin yazik. Somurtuk gezmesi de o yuzden bence. Sizin onu sevmediginizi dusunuyo. Herkes kucugu tutsa da siz bence buyugu kayirin biraz. Uzaklasmasin. Yazik daha cok kucuk o da,bi de iyice sosyallesme evresinde arkadaslar okul vs.. kendni kotu hissetmesin arkadasliklarini iliskilerini dogru kursun..
Ben de annemin kucagina cikmak.istemezmisim.. gercekten de kardesim dogduktan sonra kucaga ciktigimi pek hatirlamiyorum. Ama almadiklarindan degil. Ben küsmusum beni sevmiyosunuz diyip kaciyomusum falan...
Su an kardesimle aramiz cok iyi. Neyse ki kizlariniz da iyi iliskiler kurmuslar. Sorun,sizle olan iliskide. Sabir lazim.. anneliginize laf etmesin kimse. Yani insani cildrtabilir bu durum. Bagirmayim kizmayim dersn dayanamaz bagirirsn falan...

Belki absürt gelecek ama kayınvalidenizle altlı üstlü otursanız anlaşabiliyorsanız tabii

Bütün sayfaları okuyamadım.O yüzden belki yazılmıştır ama ikisiyle de aynı anda ilgilenseniz olmaz mı? İkisinin de hoşuna gidebilecek bir şeyler yapsanız.İkisiyle de ilgilenmek zor oluyorsa eşiniz de dahil olsun size.4 kişi güzel vakit geçirin.

Baba ilgili ama o israrla sadece benle olmak ve tek olmak ostiyor kardesi babasi ol asin her an birlikte yspalim herseyi bazen bunu yapiyorz o zamanlar cok iyi ama kucuk kizimda bensiz babayla bisey yapmaya pek yanasmiyor dolayisiyla bu durum nadir okuyor
Allah esirgesin o tarz bi durum hic aklima gelmedi hep ben baktigim icin ama kizim sonradan degil oldu olasi bu sekildeydi genetik olduguda kesindir

Burdaki birçok tavsiye daha kötü sonuçlara yolaçabilir uzman yardımına ihtiyacınız var inanın kızınıza da size de çok üzüldüm
Gelip sevgi dolu sarılmak istedim kızınıza belli ki kafasında başa çıkamadığı birşeyler var
Götürdüğünüz pedagoglar da ne saçmaymış senin işin çocuğun dünyasına girmek onu konuşturmak konuşmuyo da ne demek oluyo

Bende sinir oldum şimdi sizde uğraşmayın de ki ya çorabını giy yada çorapsız git
Kararlı ol
Taviz verme üstünemi yaptı öyle gezsin kötü birşeyin cezasını çekip sorumluluk almayı öğrensin
Kendinizi sakin tutun sizi kullanıyor yatağı onun yeri ora sizin yeriniz huyu kötü bunu algılaması sağlayın bizim zamanını, da Pedagog mu vardı alla sen şimdi hemen doktora kararlı ol taviz verme gideriz diye tehdit et korksun biraz

Bence cok faydali yorumlar vsr gercekten simdiden nerde neyi eksik yaptigimi bile fark ettim daha dikkat edicem daha cok ilgilenicem sabirli olucam ben kizdigimds bile hemen kosup kardesine sarilir korkma ablam diye o aslinda cok hassas bi cocuk mutlaka bi aile terapiside alicam sizde bol sans dileyin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…