- 3 Eylül 2010
- 1.048
- 2.390
- 333
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
gereksiz elestiri ve saldirma moduna gecmeyin lutfen empati kurun ve suclamayin ha yok yapamicaksaniz hic okumayin allah askina rica ediyorum
Ya gerginim sinirliyim hakli oldugumu dusunuyorum konuyu acarken kac kere yazdim sildim hemen anneligim yargilancak iyice sinirlerim bozulcak diye ama dayanamadim burdayim
Benim iki kizim var biri 8 digeri 3 yasinda
Arada 5 yas olunca cok zor oldu buyuk kizima tam kardesi okunca o okula basladi ve soldu gozunun feri gitti halbuki profosyonel yardim aldik onu iyi hazirladik hani kiskanmasin dislanmis hissetmesin diye elimizden geleni yaptik ama kizim zaten zor bi cocuktu kardesle birlikte iyice koptu hersey
Pedagoglara goturdum aktivitelere gonderdim birlikte kaliteli vakitte gecirdik babada ilgili
Ya bir insan hic mi biseyle yuzu gulmez hic mi severek yaptigi bisey yoktur su dunyada hersey mi sorun
Piknikte mutsuz parkta mutsuz okulda zaten mutsuz hersey sorun
Sevdigi tek bi yemek bile yok tek ya bi tane bile sadece tost yiyo zorlarsan kusuyo ac birak grev yapiyo yine yemiyo okuldan bi haber isteksiz
AMACIM KENDI DOGURDUGUM YETISTIRDIGIM COCUGUMU SIKAYET ETMEK DEGIL
Icimi dokuyorum surekli kendimi sorguluyorum nerde yanlis yaptim diye
Sabah okula giderken corap giymek bile iskence yaa corap allahin soket corabi bile acitiyo diyo sirf beni delirtmek jcin kasitli yapiyo eminim artik
Tirnak keserken deli gibi agliyo
Tuvalete her girdiginde ustune yapiyo her sefer yaa
Herseyi gectim yatak mevzusu patlama noktam oldu kardesiyle ayni odada yatiyolar bunca yil hep ayri yatti ama son 2 aydir korkuyorum diye yanimiza geliyo gece labmasi aldim salonun isigini acikta biraktim yok yine korkiyorum neden korkuyosun diyorum hiiccc iste yaninda yat diyo
Anlatiyorum konusuyorim masal okuyorum o uyuyo yerime geciyorum yarim saat sonra basimda dikiliyor kal hadi yanima gel yok diyorum dikiliyo basimda
Kiziyorum agliyo gitmiyo
Ikna edemiyorum artik esimde sinir oldu
( ki esim asiri sabir tasidir hic kirmaz uzmez cocuklari )
Ranzaya heves etti uste yatiyim diye bizde dun siparis verdik 1 haftaya gelcek e simdi gece ordan inip gelmeye caliscak zirt pirt
Ve dusucek diye korkuyorum
Ranza gelince bari gelmezsin artik diyorum hic orali olmuyo
Nolcak yaa
Surekli trip surekli surat surekli tersleme
Yasam enerjimi tuketiyo cok zorluyo beni
Sevecen yaklasiyorum yok mesafe koyuyirum yok napiyim ben kizlar nokur YAPICI yorumlar bekliyorum
Ödül ceza yöntemleri çocukları daha çok hırçınlaştırır.Bu şekilde yapmayın.
bu cocuk birseyden etkilenmis sanki. bu kardes icin olacak birsey degil kiskansa da kardesi sonucta ici ilinir severdi belli bi zaman sonra. ama bu baska bi sikinti sanki. pedagog a gidin duzenli olarak. mesela haftasonu birgununuzu buna ayirin. kizinizla yalniz kalin ve konusun onunla. cocuklar bazen baskalarinin yaninda soyleyemediklerini anne ile tek kalinca konusuyor. benim oglumda kimsenin yaninda konusmaz bi sikintisi varsa ben yalniz kalinca dokulur bana :)Okulda da cok geri zor algiliyo bunlarin her biri icin defalarca farkli doktora gitti hani nasil bisey bikiyomusunuz resmen kasit ariyorum yaptiginda evde bildigin bi ergen sanki 8 degil 18 yasinda gibi tersliyo zit davraniyo tripleri hic bitmiyo bi laflar var bozup atiyo beni dersin bu laflari biri ezberletmis ama disari cikinca ufo goren masum koylu mkdunda bi saskin bi saf..biri sorar naber okul nasil diye kafasini cevirir cevap bile vermez kac kere uyardim insan iliskisi hic yok e doktorlarlada konusmuyo yada evdeki gibi olmuyo orda
Babasıyla iletişimi nasıl. O yaştaki kızlar babalarına çok düşkün olur. Eşiniz onunla yeterli ilgileniyor mu? Babasıyla beraber bir şeyler yapabilir. Mesela bir haftasonubpikniğe gidin. Küçük bir çafır kursun babasıyla. Yafa beraber mangal yakmak için odun yoplayabilirler. Evin bir odasını birlikte boyayabilirsiniz. Eve kedi alabilirsiniz. Bakımıyla o ilgilenir. Bir çocuk için en güzel terapi evde dört ayacıklı bir arkadaşdır bence. Kendisini sorumluluk sahibi hissetmesi davranışlarına yansıyacaktır.gereksiz elestiri ve saldirma moduna gecmeyin lutfen empati kurun ve suclamayin ha yok yapamicaksaniz hic okumayin allah askina rica ediyorum
Ya gerginim sinirliyim hakli oldugumu dusunuyorum konuyu acarken kac kere yazdim sildim hemen anneligim yargilancak iyice sinirlerim bozulcak diye ama dayanamadim burdayim
Benim iki kizim var biri 8 digeri 3 yasinda
Arada 5 yas olunca cok zor oldu buyuk kizima tam kardesi okunca o okula basladi ve soldu gozunun feri gitti halbuki profosyonel yardim aldik onu iyi hazirladik hani kiskanmasin dislanmis hissetmesin diye elimizden geleni yaptik ama kizim zaten zor bi cocuktu kardesle birlikte iyice koptu hersey
Pedagoglara goturdum aktivitelere gonderdim birlikte kaliteli vakitte gecirdik babada ilgili
Ya bir insan hic mi biseyle yuzu gulmez hic mi severek yaptigi bisey yoktur su dunyada hersey mi sorun
Piknikte mutsuz parkta mutsuz okulda zaten mutsuz hersey sorun
Sevdigi tek bi yemek bile yok tek ya bi tane bile sadece tost yiyo zorlarsan kusuyo ac birak grev yapiyo yine yemiyo okuldan bi haber isteksiz
AMACIM KENDI DOGURDUGUM YETISTIRDIGIM COCUGUMU SIKAYET ETMEK DEGIL
Icimi dokuyorum surekli kendimi sorguluyorum nerde yanlis yaptim diye
Sabah okula giderken corap giymek bile iskence yaa corap allahin soket corabi bile acitiyo diyo sirf beni delirtmek jcin kasitli yapiyo eminim artik
Tirnak keserken deli gibi agliyo
Tuvalete her girdiginde ustune yapiyo her sefer yaa
Herseyi gectim yatak mevzusu patlama noktam oldu kardesiyle ayni odada yatiyolar bunca yil hep ayri yatti ama son 2 aydir korkuyorum diye yanimiza geliyo gece labmasi aldim salonun isigini acikta biraktim yok yine korkiyorum neden korkuyosun diyorum hiiccc iste yaninda yat diyo
Anlatiyorum konusuyorim masal okuyorum o uyuyo yerime geciyorum yarim saat sonra basimda dikiliyor kal hadi yanima gel yok diyorum dikiliyo basimda
Kiziyorum agliyo gitmiyo
Ikna edemiyorum artik esimde sinir oldu
( ki esim asiri sabir tasidir hic kirmaz uzmez cocuklari )
Ranzaya heves etti uste yatiyim diye bizde dun siparis verdik 1 haftaya gelcek e simdi gece ordan inip gelmeye caliscak zirt pirt
Ve dusucek diye korkuyorum
Ranza gelince bari gelmezsin artik diyorum hic orali olmuyo
Nolcak yaa
Surekli trip surekli surat surekli tersleme
Yasam enerjimi tuketiyo cok zorluyo beni
Sevecen yaklasiyorum yok mesafe koyuyirum yok napiyim ben kizlar nokur YAPICI yorumlar bekliyorum
Çok detaylı bilgim yok teşekkür ederim ama beni ödülle cezalandırma kitabını okudum yazılanları zaten araştırmalarla desteklemiş.Ödül ceza yöntemi değildir bu. Eğitim bilimlerinde ''premack ilkesi'' denir. çocukla bilinçli bir şekilde yapılan anlaşmadır. Şunu yaparsan bunu kazanacaksın denir ve koşullanır çocuk. İyi davranış yerleştirilmeye çalışılır. Ödül ceza yöntemi davranış gerçekleştikten sonra uygulanır. ''Şunu yaptığın için sana oyuncak yok'' gibi. Premack ilkesi henüz davranış gerçekleşmeden çocuğu iyi davranışa güdüler. Aslında ödül-ceza yönteminin tam zıttı bir yöntemdir.
Ben baska sebeplerden dokayi suan tedavi olamiyorum arti gerekli oldugu ve gecerli bi sebepten oturu buranin izniyke degistigim nicki ifsa etmek seni zeka kupu yapmadi gerekli olmasa yonetim degismeme musade etmezdi zatenMerhaba @cankuslarinannesi
Profil degisse de sikayet ve memnuniyetsizlik ekstradan negatif enerjilik ekrandan buraya geciyor
Sanirim kizda sana benziyor ya da negatif halinden etkileniyor
Kendin icin destek almalisin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?