Oyle guzel ve bilgilendirici yorumlar vardi ki hmen uygulamaya basladim
Annesi olarak onu en iyi ben taniyorum ve biliyorum ki benim hatalarimdan tutarsiz ve negstif yapimdan oturu boyle oldu ve elimden geleni yapip bi isi cozmek benim gorevim
O benim ilk gozagrim
Oyle hassas oyle dusunceliki aslinda
Ben ona bir adim atinca o hemen geliyo kosarak
Cocuk gercekten ayna ne gosterirsen ini goruyosun hatalarimi telefi etmek icin allahtan gec degil kizim attigim adimin karsiligini vermeye hazir
Gerekirse herseyi erteleleyip bi konuya yogunlasicam
Biz anne kiz asicaz bu sorunlari
Merhaba benim bebeğim henüz küçük ama eşimden bahsetmek istiyorum o da çok problemli bir çocukmuş daha doğrusu ailesine göre yani :)
Mesela siz diyorsunuz ya çorap kaşındırıyor diyormuş öyle diyorsa öyledir benim eşim de çok eftiklidir o kaşındırıyor bu şöyle bu böyle onu giymem bunu giymem ailesi çocukken bıkmış halen şikayet eder sen çocukken şöyleydin böyleydin diye
Biz eşimle küçük yaşta tanıştık ve ben bu işi çözdüm "onu olduğu gibi kabullenmek"
Mesela eşim yazın kışlık bere takmak ister, kışın ise sadece tişörtle dolanmak ister, kar yağarken tişörtle dolanır, acayip lüks bir otele tatile gideriz ben uyuyacağım diye tutturur, odadan çıkmaz, düğüne gideriz 10 dk olmadan eve dönelim diye tutturur, bazı anları bir kere yaşarsın ya o anları hiç önemsemez vs vs vs
Eskiden çok garipserdim yaw ne memnun olmaz ne huysuz ne acayip ne eftikli biriyle çıkıyorum diye
Ama sonra onun kararlarına saygı duymaya başladım, garip garip huylarına ses etmemeye başladım, inatlaşmayı bıraktım; ne halin varsa gör modundayım
Yazın bere takar kışın tişört giyer işte
Kızınız da çorap giymek istemiyorsa giymesin mesela en basitinden yanş ben sadece bu noktaya değinmek istedim kararına saygı duyun sadece tost yiyorsa otursun sadece tost yesin her gün tost yesin
Korkuyorsa korkuyordur, bunda korkacak ne var demeyin, niye korkuyorsun demeyin, çocuğunuza inanın
Korkuyorsa korkuyordur
Çorabı sevmiyorsa sevmiyordur
Sadece tost yemek istiyorsa sadece tost yemek istiyordur
Onlar da bir birey onlar da insan onların da kararları var saygı duymamız gereken