- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Ya doktor pedegog vs tamam ama birde karakteristik ozellik var ruh yani bunuda gozardi etmemek lazimOkulda da cok geri zor algiliyo bunlarin her biri icin defalarca farkli doktora gitti hani nasil bisey bikiyomusunuz resmen kasit ariyorum yaptiginda evde bildigin bi ergen sanki 8 degil 18 yasinda gibi tersliyo zit davraniyo tripleri hic bitmiyo bi laflar var bozup atiyo beni dersin bu laflari biri ezberletmis ama disari cikinca ufo goren masum koylu mkdunda bi saskin bi saf..biri sorar naber okul nasil diye kafasini cevirir cevap bile vermez kac kere uyardim insan iliskisi hic yok e doktorlarlada konusmuyo yada evdeki gibi olmuyo orda
Cocugun yapisi ruhuda bu olabilir misal halam kadin 3 yasindada 8yasindada 68 yasindada ayni hep mutsuz hep memnuniyetsiz hep sikayetci hep alingan hep aglak bir insanin mutlu oldugu bir an olmazmi yok bilmem evladi evlendi yok torunu oldu yok yok yok karamsarliktan besleniyor babannem o zamanlar oyle pedegog falan bilinen seyler degilmis cok ufakken degil ama sonradan ortaya cikinca almis goturmus evlenince esi goturmus yok en son dr yapisi bu deyip cikmis isin icinden
Sizinkinde ofkede var ofkeli anladigim laf sokma sizi kizdirmaya calisma mutsuz etmek isteme kardese cokmu karsiydi iliskileri nasil
Vallahi dr dr gezin birinden biri ulasacak elbet
Kotu anne degilsiniz zor bir cocugunuz var Allah yardimciniz olsun