Siz benim kardeşime hakaret edemezsiniz.Afedersiniz ama adam ne kadar iğrençse kardeşinizde o kadar iğrenç. Ben sadece nişanlısı olan o kızcağıza çok ama çok üzüldüm. O adamla evelenecek bide bu kız dimi. Ne kadar kolay şeyler gibi geliyor kulağa... Allahım sen büyüksün içim acıdı yemin ederimBurdan size, kardeşinize ve o adama daha çok şey yazardım da bandan yeni kurtuldum şimdilik tekrar gözüm kesmiyor
Alakası sudur ki; kardeşimden faydalanilmasini istemiyorum. Ondan soruyorum adam nişanlı. Evlenecek. Kardeşimin zarar görmesini istemiyorum.Bunu anlayip ne yapacaksınız tam olarak? Bu kadarı da sizi ilgilendirmez sanıyorum. Kardeşimizi yanlış bir ilişkiden çıkarmak istediğinizi yazıyorsunuz baştan beri. Ama bunun konuyla alakası nedir?
Alakası sudur ki; kardeşimden faydalanilmasini istemiyorum. Ondan soruyorum adam nişanlı. Evlenecek. Kardeşimin zarar görmesini istemiyorum.
Siz benim kardeşime hakaret edemezsiniz.
Yaptıgı yanlış. Asla haklı bulmuyorum. Bastan beri vebal alıyor diyen de benim.
Hele ben.
Yaptıgı yanlışın farkındayım. Bundan çevirmeye uğraşıyorum zaten.
Ama bir insanın kişiliğine hakaret edemezsiniz.
Bu haddi aşmaktır.
Yorum yaparsınız ama hakaret edemezsiniz.
Sizi de kibledim.
Merhaba,
Kardeşim anlarsa ne olacak..
Mutlaka benim yaptığımı anlar..
O zaman aramız biter.
Senin kardeşinin kişiliği var mı ki hakaret edeyim. Git nereye kiblersen kible. O zaman sende kimseye iğrenç demeyeceksin. O adam müsvetteside birilerinin kardeşi, oğlu. Bende seni kibledim. Adam iğrenç oluyor da kardeşin niye olmuyor. İkiside birbirinden berbat. O kızın günahına girmişler allah bildiği gibi yapsın inşallah ikisinide.
Afedersiniz ama adam ne kadar iğrençse kardeşinizde o kadar iğrenç. Ben sadece nişanlısı olan o kızcağıza çok ama çok üzüldüm. O adamla evelenecek bide bu kız dimi. Ne kadar kolay şeyler gibi geliyor kulağa... Allahım sen büyüksün içim acıdı yemin ederimBurdan size, kardeşinize ve o adama daha çok şey yazardım da bandan yeni kurtuldum şimdilik tekrar gözüm kesmiyor
Konu sahibi ilişkiden değil, kardeşinin hamile kalmasından korkuyor. Adam da zaten bu yüzden yanaşmıyormuş anladığım kadarıyla. Günlükte kardeşi o adamın onunla hamile kalmasın diye beraber olmadığını yazmış, adam demiş ki '' Sen benden hamile kalırsan doğurursun o çocuğu benden diye. ''Birileri bizim kardeşimiz olsa dahi onların da özel yaşamı var. 25 yaşındaymış ,reşit . O bilgi sizin ekstra işinize yarayacak bir şey değil. Ki zaten kardesiniz her şeyin de farkında . Şu durumda onunla konuşmaktan başka ne yapabilirsiniz ki? Sürekli günlüğünü okumak size bir şey kazandırmaz
Ben onu adamı instagramdan tehdit edersem benim peşime düşer mi savcılığa verir mi sorun olur mu ondan dolayı düşünüyorum.
Bir de kardeşime der mi .. eğer benim yaptığımı öğrenirse beni affetmez
benzer bir olayla yakın bir zamanda sınandım. hem de kızımla.
kızım kardeşin yaşlarında, ikimiz yaşıyoruz.
benim baba tarafım doğulu. (bunu yazıyorum çünkü bahsi geçti) karşısına çıkan da doğulu ama kızımı oyalıyor. bir öğrendik ki adam nişanlı. kısa kesiyorum bu süreç çok uzundu.
kızım ayrıldı ağır kalp kırıklığından sonra kendini toplamaya başladı ama adam unutmasına fırsat vermiyor, sürekli karşısına çıkıyor.
adamın telefonunu buldum, kendimi tanıttım, evin yakınında bir yer söyledim, mırın kırın etti ama gelmezsen işyerine gelirim deyince geldi. anladığı dilden konuştum ama sona doğru cinnete bağladım ta ejdadını falan devreye karıştırdım. aleni tehdit ettim. gözümü kararttım keserim seni dedim. anladı sandım, meğer anlamamış.
üzerinden bir ay falan geçti. kızımla buluşucam beni beklerken bu yine gelmiş, peşinde de nişanlısı takipte. hepsi birbirlerine giriyor tabi. kızım adama niye peşimdesin hala diyor, nişanlı kız tamamen kızımı suçluyor, sen yüz veriyorsun benim nişanlımı ayartıyorsun diyor.
kızım nerdesin çabuk ol diye aradı ama nasıl ağlıyor. ben kızımı o halde görünce içimden bir canavar çıktı. adamı, nişanlıyı evire çevire dövdüm. bir yandan da polis çağırın diye bağırıyorum. adamın da kızın da yolunmadık yerini bırakmadım. bir yandan kızım da adamı tokatlıyordu. Allah için kılını kıpırdatmadı. belki de şoktaydı, beklemiyordu.
nişanlısının saçlarından elimi zorda olsa ayırarak arabaya soktu ve defoldular. en son arabalarını tekmeliyordum.
bitmedi ardından babasını aradık geldi, işyerine gidip bir rezillik de orada çıkardık. bir daha kızımın yanından yöresinden geçemiyorlar.
ama suç bende değil, defalarca uyardım. yok öyle ne yerden ne yardan vazgeçmemek.
daha çok detay varda uzatmamak için kısa kesiyorum.
ben bunları tek başıma yaptım. yine olsa misliyle fazlasını yaparım.
demem o ki biri bana bunları sen tek başına yapacaksın dese, mümkün değil derdim. işin içinde canın varsa içinden canavar çıkıyor.
kardeşiniz yanlışa doğru gidiyor ama gözü kör. onun yanlışı sizin ciğerinizi yakar. müdahil olun lütfen.
3 kere okudum her seferinde kızgın kumlardan okyanusa atlamış gibi oldum
Böyle şerefsizler ayrılsa bile kızın peşimi bırakmıyor rezilliğe devam ediyor. Rezillik bedavaya değil, şerefsizlik yapmak da kolay değil güzelce göstermişsiniz. O herif hayatboyu böyle şeylere kalkışamaz artık dersiniz vermişsiniz
Ee o herifin nişanlısı kız ne yaptı? Evlendi değil mi o kroyla? Şaşırmam, biliyor musun? Eğer evlendiyse, gelip buraya dert yanarsa acımam. Bu yamuk yumuk heriflerle bilerek yola giriyorlar, sonra ağlıyorlar.şimdi beni görünce salavat getiriyor, hiç bir şey yapmasam da yere tükürüp geçiyorum.
Ee o herifin nişanlısı kız ne yaptı? Evlendi değil mi o kroyla? Şaşırmam, biliyor musun? Eğer evlendiyse, gelip buraya dert yanarsa acımam. Bu yamuk yumuk heriflerle bilerek yola giriyorlar, sonra ağlıyorlar.
Bu olay haberlere çıkmış mıydı.aynısını izledim sankibenzer bir olayla yakın bir zamanda sınandım. hem de kızımla.
kızım kardeşin yaşlarında, ikimiz yaşıyoruz.
benim baba tarafım doğulu. (bunu yazıyorum çünkü bahsi geçti) karşısına çıkan da doğulu ama kızımı oyalıyor. bir öğrendik ki adam nişanlı. kısa kesiyorum bu süreç çok uzundu.
kızım ayrıldı ağır kalp kırıklığından sonra kendini toplamaya başladı ama adam unutmasına fırsat vermiyor, sürekli karşısına çıkıyor.
adamın telefonunu buldum, kendimi tanıttım, evin yakınında bir yer söyledim, mırın kırın etti ama gelmezsen işyerine gelirim deyince geldi. anladığı dilden konuştum ama sona doğru cinnete bağladım ta ejdadını falan devreye karıştırdım. aleni tehdit ettim. gözümü kararttım keserim seni dedim. anladı sandım, meğer anlamamış.
üzerinden bir ay falan geçti. kızımla buluşucam beni beklerken bu yine gelmiş, peşinde de nişanlısı takipte. hepsi birbirlerine giriyor tabi. kızım adama niye peşimdesin hala diyor, nişanlı kız tamamen kızımı suçluyor, sen yüz veriyorsun benim nişanlımı ayartıyorsun diyor.
kızım nerdesin çabuk ol diye aradı ama nasıl ağlıyor. ben kızımı o halde görünce içimden bir canavar çıktı. adamı, nişanlıyı evire çevire dövdüm. bir yandan da polis çağırın diye bağırıyorum. adamın da kızın da yolunmadık yerini bırakmadım. bir yandan kızım da adamı tokatlıyordu. Allah için kılını kıpırdatmadı. belki de şoktaydı, beklemiyordu.
nişanlısının saçlarından elimi zorda olsa ayırarak arabaya soktu ve defoldular. en son arabalarını tekmeliyordum.
bitmedi ardından babasını aradık geldi, işyerine gidip bir rezillik de orada çıkardık. bir daha kızımın yanından yöresinden geçemiyorlar.
ama suç bende değil, defalarca uyardım. yok öyle ne yerden ne yardan vazgeçmemek.
daha çok detay varda uzatmamak için kısa kesiyorum.
ben bunları tek başıma yaptım. yine olsa misliyle fazlasını yaparım.
demem o ki biri bana bunları sen tek başına yapacaksın dese, mümkün değil derdim. işin içinde canın varsa içinden canavar çıkıyor.
kardeşiniz yanlışa doğru gidiyor ama gözü kör. onun yanlışı sizin ciğerinizi yakar. müdahil olun lütfen.
evlilik hazırlığı yapıyorlar. pandeminin başında bu zebercet farklı nolardan ölsem de kalsam da seni çok seviyorum bil diye hala mesaj yazıyordu.
daha da beterini söyleyim, bu arada bir de nişanlısının en samimi arkadaşıyla beraber oldu. hem de öyle böyle bi boynuz değil, nişanlı onu da affetti. erimde hepinizin gözü var dedi. al birini vur ötekine.
ben çocuğumu kurtardım ya pisliklerinde boğulsunlar.
böyle insanlar tek hatayla kalmıyorlar, sürekli hata yapıyorlar.
detayları bilseniz, yok bu kadar olmaz artık dersiniz.