Günlüğün okunduğunu duyup çıldırırsa diye korkuyorum.Bakın o bu şu mu derken sadece zaman kaybediyorsunuz.
Anne ve teyzeleriniz zaten ortalığı karıştıracak.
Kardeşinizle açık açık konuşun ve psikolojik desteğe ikna edin.
Günlüğü okudum şöyle yazmış dediniz ve insanlar size ne yapmani gerektiğini söyledi ama kalkıp burda noktası noktasına yazmanız ne kdr doğru bir düşünün. Çünkü günlük diyorsunuz ozmn kardeşinizin günlüğünü buraya byle noktasına kadar yazmayın akıl. Verdiler sayfalar kadar. Bir cogu özel hayat dedi ki bencede iyi yaptınız okudunuz önlem.almaya çalıştınız ama anneye söylediniz anne diğerine siz buraya bu kdr da olmazÇünkü günlük.. Ben yazdıklarını buraya yazıyorum zaten akıl almak için..
Aile ilişkilerimiz mahvolmadan bu işin çıkar yolu yok mu..O zaman yapacak bişey yok şu noktadan sonra. Kardeşimiz konuşmuyor. Vazgeçmiyor adama ve ailesine ulaşmıyorsunuz. Ortada bir çözüm yolu yok.
Su akar yolunu bulur olacak bu saatten sonra..
Burası anonim bir yer. Paylaştım evet. Rahatsızsanız okumayın yazılarımı. Buradan akıl alıyorum. Diğer kimseyle konuşamıyorum ondan.Günlüğü okudum şöyle yazmış dediniz ve insanlar size ne yapmani gerektiğini söyledi ama kalkıp burda noktası noktasına yazmanız ne kdr doğru bir düşünün. Çünkü günlük diyorsunuz ozmn kardeşinizin günlüğünü buraya byle noktasına kadar yazmayın akıl. Verdiler sayfalar kadar. Bir cogu özel hayat dedi ki bencede iyi yaptınız okudunuz önlem.almaya çalıştınız ama anneye söylediniz anne diğerine siz buraya bu kdr da olmaz
Esimin ailesi geleneksel bir aile. Zaten böyle giderse anlayacak diye korkuyorum. Yoğun çalıştığı için çok farkında değil. Yoksa çoktan anlardı.Evliliğiniz niye bitsin? Bu sadece sizin ailenizi ilgilendirir. Eşinizin size daha çok destek olması gerekir hatta.
Siz alıp almak için yazdınız bende akıl verdim kardesinizin özelini buraya açık açık yazmayın dedm okdr ister yazmaya devam edersiniz ister etmezsiniz. Oda sizin fikriniz kolay gelsinBurası anonim bir yer. Paylaştım evet. Rahatsızsanız okumayın yazılarımı. Buradan akıl alıyorum. Diğer kimseyle konuşamıyorum ondan.
Anlamasını beklemeyin anlatın eşinize. Kimseye lütfen söyleme deyin. Anlatın rahatlarsınız. Belki bir abi olarak kardeşinizle konuşur erkek gözünden anlatır yardım eder. Böyle kimseye anlatmadan destek almadan zor atlatırsınız. Benim de iki ablam var. Ben sizi çok iyi anlıyorum ben bir üzülürsem onlar 10 üzülür benim için.Esimin ailesi geleneksel bir aile. Zaten böyle giderse anlayacak diye korkuyorum. Yoğun çalıştığı için çok farkında değil. Yoksa çoktan anlardı.
HEvet amca kizi. Seçtim beğendim aldım demiş kardeşime
Zaten şu an çıldırmış gibi davranıyor. Onun yaptıklarının yanında sizin günlüğü okumanız çok masum kalır. Üste çıkmaya kalkarsa hemen yaptığı yanlışı vurursunuz yüzüne. İyi duruyorsunuz vallaGünlüğün okunduğunu duyup çıldırırsa diye korkuyorum.
İyi de kardeşiniz konuşmuyor adamla siz konuşmaya yanaşmıyorsunuz. Nasıl bir çözüm bulmayı umut ediyorsunuz ki ?Aile ilişkilerimiz mahvolmadan bu işin çıkar yolu yok mu..
Kusura bakmayın da iş imam nikahlı ikinci eş olmaya kadar gelmiş o ne demekse artık.Günlüğün okunduğunu duyup çıldırırsa diye korkuyorum.
Kardeşiniz zaten çıldırmış durumda.Günlüğün okunduğunu duyup çıldırırsa diye korkuyorum.
Çıldırsın, açık aıık konuşun, her şeyi biliyorum boşuna inkar ediyorsun. Metresliği kabul mü edeceksin, anneme babama bunu yaşatmak mı istiyorsun, aklını başına al beni aptal yerine koymaya çalışma artık deyin.Günlüğün okunduğunu duyup çıldırırsa diye korkuyorum.