Herkese iyi forumlar,
Benim çok ciddi bir derdim var.
Kız kardeşim bundan 2 ay önce sevgilisinden ayrıldı. Tabi hepimiz şok olduk. Sevgilisi evlenme teklif etmişti evleneceklerdi.
Kardeşimde garip davranışlar vardı, sürekli dışarı gitmeler, sürekli ağlamalar, sürekli hırçın haller. Bunu erkek arkadaşından ayrılmasına bağladık.
Sonra bugün bizimkilere uğradım, kardeşim dışarı çıkmıştı. Zaten iki haftadır günlüğünü okumak istiyordum. Ve bugün cesaret ettim..
Okumamla beraber şok oldum. Nişanlı olan bir arkadaşı ile görüşüyor. Onunla görüştüklerini hep yazmış. Ondan kopamadığını,adama(!) açıldığı halde adamın onu ciddiye almadığını, benim sorumluluklarım var dediğini hep anlatmış. Beynimden vurulmuşa döndüm. Hala kendimde değilim, kendi evime geldim. Şoktayım. Eşime ne diyeceğimi şaşırdım. Kimseyle paylaşamıyorum. Adam kısaca şu an hem kardeşime umut verirken hem de nişanlısıyla beraber. Hatta nişanlısı aradığında kardeşimle beraberken konuştuğu bile olmuş.
Aklım almıyor nasıl benim kardeşim bunu yapar. Nasıl nişanlı bir adamla görüşür. hatta adam beni sevdiğini biliyorum, eski erkek arkadaşını sevmediğini biliyordum demiş. Daha anlatamayacağım şeyler var. Elim ayağım titriyor.
Ben bu işin içinden nasıl çıkaracağım kardeşimi? Adam sorumluluklarım var ayağına kardeşimle gününü gün ederken hem benim kardeşimi hem o kıza yazık ediyor. Benim kardeşim neler yazmış. Kalbim onu seçti. Onsuz olamam vs...Benim kardeşim nasıl bu kul hakkına girer, bunu da aklım almıyor. Alamıyor..çok kötüyüm.
Bana akıl verin nolur. Ne yapmalıyım? Kardeşim bunu bana anlatmadı. Ben gizli öğrendim. Onunla konuşayım mı?
Yoksa telefonundan o adamın numarasını alıp onunla mı konuşayım? Benim kardeşimi rahat bırakmasını mı söyleyeyim?
Bu mesele ciddi bir durum nolur akıl verin..
Lütfen bana tavsiye verin. Çok çaresizim.
Bu arada konu fake değil. SebebiniMune biliyor. Ona detaylı açıkladım. İsterseniz sorabilirsiniz.
Aynı durumda olsanız siz tepkisiz kalabilir miydiniz gerçekten? Onun özeli deyip yanlışına göz mü yumardınız?Kardeşinizin günlüğünü niye okuyorsunuz ? Bu çok yanlış ve ayıp . Nişanlı biriyle konuşması ona karşı bi şeyler hissetmesini onaylamıyorum ama onun özel hayatı sizi niye bu kadar ilgilendiriyor ? Bırakın yaşasın görsün . Nişanlı olan adam eğleniyor diyorsunuz siz ne derseniz deyin kardeşiniz kabul etmeyecek adam nişanlısıyla evlenince kardeşiniz anlar . Kendi haline bırakın .
Aynı durumda olsanız siz tepkisiz kalabilir miydiniz gerçekten? Onun özeli deyip yanlışına göz mü yumardınız?
Adam seninle beraber olurdum ama sen sırf benden diye bu çocuğu doğurursun olmaz demiş.Kardeşinizin günlüğünü niye okuyorsunuz ? Bu çok yanlış ve ayıp . Nişanlı biriyle konuşması ona karşı bi şeyler hissetmesini onaylamıyorum ama onun özel hayatı sizi niye bu kadar ilgilendiriyor ? Bırakın yaşasın görsün . Nişanlı olan adam eğleniyor diyorsunuz siz ne derseniz deyin kardeşiniz kabul etmeyecek adam nişanlısıyla evlenince kardeşiniz anlar . Kendi haline bırakın .
Ya etmezse?Bence hiçbirşey yapmaya gerek yok sakin olun adam evlenecek nişanlısıyla kardeşinizin kafasinada ozaman dank edecek kendi haline bırakın
Mesela ne demeliyim?Günlüğünü okuman doğru değil.
Önce kardeşin ile doğru düzgün konuşmalısın bence.
Adamla konuşsam olmaz mı?Kardeşinizin günlüğünü okuduğunuzu belli ederseniz sizce bu psikolojiyle ne yapar? Bence ilk iş o adama daha da yakınlaşır. Önce aranızdaki muhabbeti artırın size bir şeyleri anlatsın, sonra kızmadan sakince ve sevginizi hissettirerek uzaklaştırın o adamdan. Yoksa ters tepecek belli
Sizin bakis aciniz da benim gibi dusununler icin cok ilgincBöyle yazanlar çok ilginç gerçekten. Bazı konularda babam annemi aldatıyor der konu sahibi ne yapmam lazım diye sorar, senin karışmaya hakkın yok sana ne gibi cevaplar. O kadar ilginç ki
Adamın nişanlısı süphelenmiş zaten kardeşimi instagramdan aramış. adama sormuş.fake insta hesabı aç kendine mesaj at kardeşinle ve o nişanlı kişiyle ilgili bir suru şey yaz yarısı yalan yarısı doğru olan, kardeşine göster birisi bana bunu attı bu ne demek falan diye.
hem gunluğunu okuduğunu öğrenmez hem gözu korkar birileri biliyor beni tehdit ediyor falan diye.
aklıma bir tek bu geldi, adamı arasan kardeşinin iyice gözu kararır bence.
iyilikle halledilecek bir konu gibi gelmedi bana.
karışmamalısın olayını asla doğru bulmuyorum, senin kardeşin o tırnağı taşa değse senin canın acır. sevdiklerimize hayatlarıyla piyango oynama hakkı veremeyiz.