- 24 Ocak 2017
- 14
- 16
- 28
- Konu Sahibi Sevenkadin35
Hazırlık okuyor yabancı dilIyide şimdi okullar tatil değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazırlık okuyor yabancı dilIyide şimdi okullar tatil değil mi?
Sen yazdıklarına bi bak önce kimse kimseye boşa fake demez ki kocanın vücuduna seni beğenip almasına aslında senin o kadar güzel olmamana daha bir sürü asıl konuyla alakasız şeyler yazmana bakarsan anlarsın insanları yoksa sen direk kardeşimin some ilgisi olduğunu farkettim ışte formasıyla yatmış falan asıl konudan uzaklaşmadan anlatsaydın kimse fake diye dusunmezdiÇokmu abartılı yazmısım acaba kimse inanmamıs diye düsündüm sonra sitede gezdim biraz aynı kisiler herşeye sahte hikaye falan yazıp geçmiş. Hayatta oluyor böyle egzantirik olaylar ya cenenizi kapayın uzaktan izleyin yada batıyorsa kapatın baska bisey acın sinirimi ikiye katlamaktan baska hiçbiseye yaramadı cevap yazan kisilerin yarısı
Yuh! Bence konu acil kapansın!Ananın amı. Ohh zaten hallettim problemimi isim kalmadı artık burayla bütün inanmayanların anasının amı tamammı canım
Yuh diyorum başka bişey diyemiyoru.Ananın amı. Ohh zaten hallettim problemimi isim kalmadı artık burayla bütün inanmayanların anasının amı tamammı canım
Bu konuyu sen açmış olabilir misin acaba, yazma şeklin falan aynı.Ayyy çok merak ettim acaba şuan nasılsınız eşinle aran nasıl kardeşin ne yaptı aklı başına geldimi diye
Ay ben bunu bdv'de görünce yeni konu sandım, "neden bu kadar yorum var" diyorumBu konuyu sen açmış olabilir misin acaba, yazma şeklin falan aynı.
Katil, cinayet mahalli?