- 16 Eylül 2017
- 7.418
- 13.759
- Konu Sahibi Sevenkadin35
Yalnız üyenin yazdıklarından bir sezonluk dizi çıkar çok yaratici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar yazıyorsunuz ama konu tarihine bakmadiniz sanırım sene olmuş 2020
O kadar sacma sapan dizi varki bu eksik kalsnYalnız üyenin yazdıklarından bir sezonluk dizi çıkar çok yaratici
Cherrycan nereden buldun bunu?
Allah iyiliğini versin nerden buldun bunu
ben çüşş diyorum başka bişey demiyorum..Google'a eniştecimle delirmeceler yaz çıkıyor kız Bu kız fenomen olmuştu bir ara eniştesiyle delirdi diye foto da bayagi unlu bir foto
Aaa o haberi görmediniz mi siz aile çıkıp açıklama falan yapmıştı rezalet ya enişteyle böyle deliren ohhoo ay tamamlamayacağımben çüşş diyorum başka bişey demiyorum..
foto çeken kesin kızın ablasidir
ben burda gördüm haberiAaa o haberi görmediniz mi siz aile çıkıp açıklama falan yapmıştı rezalet ya enişteyle böyle deliren ohhoo ay tamamlamayacağım
Fotoğrafı abla çekmişti yanılmıyorsam, öyle garip bir durum olsa fotoğrafı ben çeker miyim tarzı bir açıklama yapılmıştı diye hatırlıyorumben burda gördüm haberi
ablasi olsaydim ikisini gebertirirdim nabiyon lan manyak derdim
haberi şimdi okudum annesi yorumlari fotograflari kaldirsin diye mahkemeye başvurmuşFotoğrafı abla çekmişti yanılmıyorsam, öyle garip bir durum olsa fotoğrafı ben çeker miyim tarzı bir açıklama yapılmıştı diye hatırlıyorum
o yüzden seçmiş beni.