- 14 Temmuz 2023
- 2.538
- 2.220
- 22
-
- Konu Sahibi Kadriyetaycurr
Bide geçen birisi şey demişti. Bu işte sosyal medyada cinsiyet hesaplayanlar doğru cikiyormu diye sordum. Yok burda anne olamayanlar var sen geldik cinsiyet seciyorsun... yok imtihan olacaksın sinanacaksin demeler. Ben zaten sinandim sinanacgim kadar dedim. Yok yeterince sinansaydin boyle seyler demezdin diyor. Verdiğim imtihanlarimi bir bir anlattim galiba dili tutuldu. Öncesinde car car konusup yazan. Yazdiklarima yorum bile yapmadı. Ben kos koca evladimi topraga vermis. Defalarca kere düşük yaptım. Sayisini unuttugum kadar kimyasal. Bunlari başından geçirmiş kadınım. Ne yani gonlumden kız geçiyor diye de sınanmam sanırım.İstiyorlar ki insanların bı gram hevesi olmasın
En ufak yaşama tutunacak Bi arzusu olmasın
Hiç bı olumlulugu kımseye hak gormuyor klavye delikanlıları... Allah cevrelerine sabır versın
Bende sordum geçen iyi karşılanmadıBunu bende sordugumda baya linçlenmiştim neyse. Konuyu takipteyim
Tammda benim de iki oğlum var bir tanede kiz olsun istiyorum ama büyük oğlum kalp hastasıBende sordum geçen iyi karşılanmadı
Allah şifa versin inşallahTammda benim de iki oğlum var bir tanede kiz olsun istiyorum ama büyük oğlum kalp hastası
Saolun Amin inşallahAllah şifa versin inşallah
İsteme hakkınızı bile çekemiyorlarBide geçen birisi şey demişti. Bu işte sosyal medyada cinsiyet hesaplayanlar doğru cikiyormu diye sordum. Yok burda anne olamayanlar var sen geldik cinsiyet seciyorsun... yok imtihan olacaksın sinanacaksin demeler. Ben zaten sinandim sinanacgim kadar dedim. Yok yeterince sinansaydin boyle seyler demezdin diyor. Verdiğim imtihanlarimi bir bir anlattim galiba dili tutuldu. Öncesinde car car konusup yazan. Yazdiklarima yorum bile yapmadı. Ben kos koca evladimi topraga vermis. Defalarca kere düşük yaptım. Sayisini unuttugum kadar kimyasal. Bunlari başından geçirmiş kadınım. Ne yani gonlumden kız geçiyor diye de sınanmam sanırım.
Of ya tam tahmin ettiğim gibi baya kaoslu yıllarınız olarak gibi annesi , rabbimden sabır diliyorum, bu arada koç, Aslan iyi anlaşır ama kavgaları çok gürültülüdür baya ateşli, serveti ve inişli çıkışlı bir ilişkiAkrep burcu. Bizde koçuz. Ondan mı acaba bu yaşadıklarımız yaa
Benimde 2. Erkek fenaAaa aynı ben. Bir de erkek çocuğa zor derler. Ben kızım da zorlandığım kadar 3 oğlumda da zorlanmadım☺
Yasak değil ama seçen doktorlar var biliyorumTüp bebekte da cinsiyet secemiyorsunuz zaten yasal değil.
Amin teşekkür ederimBebegın kız erkek olması babadan kaynaklı ne ekerse onu biçiyosun☺ Allah saglıklı bebek versınhayırlısı kızsa kız gelır zaten. Allah gönlüne göre versın inşallah.
Allah akil fikir versin.Kızlar bunun bazı heaaplamaları günleri falan varmış bilen varmı 2 oğlum var 3. Denicez
Bende bunu anlamıyorum. Millet kız diye deli oluyor. Herhalde eşimle bende sıkıntı var. Tam yapamadık biz bunu.Aaa aynı ben. Bir de erkek çocuğa zor derler. Ben kızım da zorlandığım kadar 3 oğlumda da zorlanmadım☺
Evet yumurtalamaya ne kadar uzak o kadar kız olma ihtimali yüksek oluyormuşAdetin bittiği gün yaşadığım ilişkiden kızım oldu. Yatırım tavsiyesi değildir.
Düzelir cnm merak etme benimde 2. Erkek fena baya çok sinir var işte bazı çocuk yaramaz oluyorBende bunu anlamıyorum. Millet kız diye deli oluyor. Herhalde eşimle bende sıkıntı var. Tam yapamadık biz bunu.
Sana versin bence ihtiyacın var kız çocuk istedik diye akılsız fikirsizmi oluyoruz hadsiz yaAllah akil fikir versin.
Hadi yaa siz biliyor musunuz hesaplamayı. Benim 23 mart saat 15:00 kızım 29 ekim saat 10:00 nolur güzel eyler de hele bacımOf ya tam tahmin ettiğim gibi baya kaoslu yıllarınız olarak gibi annesi , rabbimden sabır diliyorum, bu arada koç, Aslan iyi anlaşır ama kavgaları çok gürültülüdür baya ateşli, serveti ve inişli çıkışlı bir ilişkilakin akreple ikisi de zıtlaşır ve anlaşamaz Kızınız sizi zorlayacak ,umarım yükselenleriniz sakin bir burçtur da sizi frenleyebilir...
Kızlar bunun bazı heaaplamaları günleri falan varmış bilen varmı 2 oğlum var 3. Denicez
Kız ısırıyor ki bi de sorma.Düzelir cnm merak etme benimde 2. Erkek fena baya çok sinir var işte bazı çocuk yaramaz oluyor
Aynen cnm 2 kızım olsa 1 de erkeği tadmak isterdim bende insanların bu tepkilerini gerçekten anlamıyorum sorunları neAşırı ağır tepkileri anlamıyorum.
İlla erkek veya kız diyip isyan boyutuna girenler tamam ama mesela 1 veya 1den fazla kızdan sonra erkek veya tam tersini dilemekte kötülük nerde?
Yani birini daha çok sevmekten bahsetmiyorum ama ikisinide isteyebilir insanlar aşırıya girmediği sürece ne var bunda?
Ya hepsinin fıtratı farklı işte. Bende sizin gibi 2 erkekten sonra kızım olsun istedim yumurtlama günü takibi önermişti bir dr arkadaş. Onu uyguladım kendimce. Tabi hayırlısını isteyerek dua ettim kızım oldu. Kız da böyle olunca ayy eksik mi dua ettim diye çok düşündümBenimde 2. Erkek fena