- 24 Ocak 2021
- 10.651
- 23.849
-
- Konu Sahibi Kadriyetaycurr
Kızınızın burcu ne acaba çok merak ettim ...Bir oğlum bir kızım olsun diye dua ediyordum hep.
Hiçbir zıkkım da yapmadım başka.
Bu gece 3 te uyudu çizgi film izleye izleye.
Öyle pis huyu var ki istediğini yaptırana kadar Kızılca kıyamet kopuyor. Her gün evde bir kaos.
Ne yemek yedirebiliyorum ne kıyafet giydirebiliyorum. Tırnak kesmemiz problem, banyo problem.
Kolikti o bitti envai çeşit huyları çıktı.
Kaka yapıyor eğer ben o an fartetmediysem ellerini bezine sokup kakasını avuçlayıp evin çeşitli yerlerine sürüp alanını belli ediyor.( Beni en çok bu yordu. Sinirden ağlıyorum artık.)
Beni iki yılda çökertti.
Yıprıdım, yıprıdım.
3 oğlum daha var.
Kafalarına vur ekmeğini al.
Ama kızım günün belirli saatlerinde sanki ben Deccal mışım da o da Allah tarafından benle savaşacak kişiymiş gibi sürekli bende savaş halinde.
Bir şeyi çok istemeyin.
Hayırlısını isteyin.
Çok yoruldum.
Şu çocuk hayırlısı ile bi büyüseydi. Bende bir sağlık taramasından geçicem.
Şimdi taktırdım. İnşallah bir gün benden böyle bir konu duymazsınızAy ben kız sandım neyse Allah bağışlasın. Geçmiş olsun iyileşin inşallah. Spiralle bile hamile kalan çok duydum aman dikkat
Akrep burcu. Bizde koçuz. Ondan mı acaba bu yaşadıklarımız yaaKızınızın burcu ne acaba çok merak ettim
Kv şey dedi yine evde kıyamet koptuğu bir gün, ateşle baruttan ne doğacak ki sanki dedi. Yani eşimle bende fırtına gibiyizdir. Ama ben meslek icabı çoğu duygularımı törpüledim. Yani biz sinirli olduğumuz için çocuğumuz da sipsinirli olmuş.Kızınızın burcu ne acaba çok merak ettim ...
2 oğlanı yaparken de hesaplı mı yapmıştınız ?Kızlar bunun bazı heaaplamaları günleri falan varmış bilen varmı 2 oğlum var 3. Denicez
Rabbim tüp bebek yolunda emeklerinin karşılığını hayırlı sağlıklı bi evlat olarak versin inşallahBende 1-2 ay sonra tüp bebek düşünüyorum. Bu süreçlerden geçmeyen anlamıyor maalesef. İstediğin zaman hamile kalabilmek çok büyük bir nimet
Tup bebekle kiz yapamazsiniz turkiyede yasak ama allah gonlunuze gore versin2 oğlum var 1 tanede kız istemem kadar doğal birşey yok aslında 2 kızım oldaydı 1 de oğlan isterdim eksi oy bırakana gelsin bu cevabım şirk koşmuyorum gidip tüp bebekle kızda yapabilirim ama yapmıyorum doğal yollardan şirk koşmadan yine rabbimin kısmetine bırakıp kendi çabamla uğraşmak için bir soru sordum sadece
Amin inşallahRabbim tüp bebek yolunda emeklerinin karşılığını hayırlı sağlıklı bi evlat olarak versin inşallah
Yo neden sordunuz2 oğlanı yaparken de hesaplı mı yapmıştınız ?
Türkiyede tüp bebekle bunu anlayıp seçen doktorlar var istanbul hisar hastanesi mesela ama günah o yüzden seçtirmemTup bebekle kiz yapamazsiniz turkiyede yasak ama allah gonlunuze gore versin
Evet bu dediğini bende biliyorum cnm ama yumurtalama gününü net bilmek gerek oda bazı yerler 10 bazı yerler 14 diyorÇin takvimi bende tutmadı onu söylemeye geldim.
Şöyle ki cinsiyeti belirleyen sperm hücrelerinde, erkek cinsiyeti taşıyan sperm hücreleri daha hızlı hareket eder daha çabuk ölürmüş. Ama vardığında, hali hazırda yumurta yoksa haliyle ölür, bekleyemez. Dişi cinsiyet taşıyan sperm hücreleri de daha yavaş hareket eder, daha uzun yaşarmış. Yani erkek hucre otomatikmen daha cabuk varıyor. Yumurta hazırda yoksa eğer iş kıza kalıyor. Cinsiyetle ilgili tek bilimsel olan bilgi bildiğim kadarıyla bu
Aaa aynı ben. Bir de erkek çocuğa zor derler. Ben kızım da zorlandığım kadar 3 oğlumda da zorlanmadım☺Bir oğlum bir kızım olsun diye dua ediyordum hep.
Hiçbir zıkkım da yapmadım başka.
Bu gece 3 te uyudu çizgi film izleye izleye.
Öyle pis huyu var ki istediğini yaptırana kadar Kızılca kıyamet kopuyor. Her gün evde bir kaos.
Ne yemek yedirebiliyorum ne kıyafet giydirebiliyorum. Tırnak kesmemiz problem, banyo problem.
Kolikti o bitti envai çeşit huyları çıktı.
Kaka yapıyor eğer ben o an fartetmediysem ellerini bezine sokup kakasını avuçlayıp evin çeşitli yerlerine sürüp alanını belli ediyor.( Beni en çok bu yordu. Sinirden ağlıyorum artık.)
Beni iki yılda çökertti.
Yıprıdım, yıprıdım.
3 oğlum daha var.
Kafalarına vur ekmeğini al.
Ama kızım günün belirli saatlerinde sanki ben Deccal mışım da o da Allah tarafından benle savaşacak kişiymiş gibi sürekli bende savaş halinde.
Bir şeyi çok istemeyin.
Hayırlısını isteyin.
Çok yoruldum.
Şu çocuk hayırlısı ile bi büyüseydi. Bende bir sağlık taramasından geçicem.
Bazı eleştirilere yorumlara eksilere inanamıyorum gercekten.
Kızda kızoglanda oglan dıye tutturan yok hanımefendiler
İkı oglum oldu bır de kızım olsa dıye heveslenmiş
İsteyebilir!!! Bunu sindirin önce
Bıdaha erkek olursa kendımı keserim cocugu aldırırım kocamı öldürürüm dıyen yok nıye telaşlandınız, kendinize mi acaba bu kadar öfkeniz? Bence oyle cunkü....
Herseyı mı elestırırsınız? Eleştirilecek durumlara düşün e mi
İstiyorlar ki insanların bı gram hevesi olmasınAy demi demi linçlicek konu bulamiyorlar. Benimde bir oğlum var. Öncelikle sağlıklı hayırlı olması sonra nasipse bir kızım olması. Iki meyvedende tatmak istiyorum. Yani sadece bir istek. Eğer yine oğlum olursa başımın üstünde yeri var canimdan daha çok severim. Cinsiyet çokta önemli değil ki.
Bebegın kız erkek olması babadan kaynaklı ne ekerse onu biçiyosun☺ Allah saglıklı bebek versınKızlar bunun bazı heaaplamaları günleri falan varmış bilen varmı 2 oğlum var 3. Denicez